Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

NEPSY-ohjaaja 25 op

Psyko-Team
Yhteenveto
20 lähiopiskelupäivää
2 000 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 2 000 EUR)
Avoin koulutus
Kuopio, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Kuopio
Syksyllä 2019 
2 000 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan 

NEPSY-ohjaaja 25 op

 NEPSY - Nepsy-ohjaaja

NEPSY - Nepsy-ohjaaja ja Nepsy-terapeutti

NEPSY- ohjaajan koulutus on yliopistotasoiseksi upgreidattu neuropsykiatrisen valmentajan koulutus, jossa koulutusohjelma on kokonaan uudistettu ja päivitetty tieteelliseen tutkimusnäyttöön perustuen.

NEPSY-ohjaajan ja -terapeutin ammattinimikkeet ovat suojattuja ammattinimikkeitä. NEPSY-ohjaajan koulutuksen suorittanut voi halutessaan käyttää myös suojaamatonta neuropsykiatrisen valmentajan ammattinimikettä, mutta tätä ei suositella.

Koulutuksissa paneudutaan kulloinkin voimassa oleviin käypä hoito -suosituksiin. Tästä syystä ensisijaisen asiakasryhmän muodostavat ADHD diagnoosin saaneet potilaat. Muiden asiakasryhmien kohdalla NEPSY-ohjausta ja -terapiaa tarjotaan harkitummin ja tapauskohtaisesti.

NEPSY-ohjaaja

 • Kognitiivisen psykologian perusteet (2 op)
 • Lasten ja nuorten psykiatria (5op)
 • Neuropsykiatria 1 (5 op)
 • Kliiniset interventiot 1 (5 op)
 • Integratiivinen psykoterapia 1 (5 op)
 • Psykososiaalinen ohjaus ja neuvonta (2 op)
 • Vaikuttamisen ja valmentamisen psykologia (1 op)

NEPSY-terapeutti

 • Neuropsykologian perusteet (3 op)
 • Aikuispsykiatria (5 op)
 • Kliiniset interventiot 2 (5op)
 • Neuropsykiatria 2 (5 op)
 • Integratiivinen psykoterapia 2 (5 op)
 • Vapaavalintaiset opinnot (2 op)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta NEPSY-ohjaaja 25 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Erityistä tukea tarvitsevien lasten, nuorten, aikuisten, heidän perheidensä ja verkostojen kanssa työskentelevät korkeakoulutetut sosiaali- ja terveysalan sekä opetusalan ammattihenkilöt. Pohjakoulutuksena tulee olla jonkun yllämainitun kelpoisuuden tuottava ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinto.

Poikkeustapauksessa koulutukseen voidaan hyväksyä myös ammatillisen tutkinnon suorittanut, mikäli hänellä on riittävästi alan työkokemusta ja kyky lukea englanninkielistä ammattikirjallisuutta. Koulutus sopii hyvin myös neuropsykiatrisille valmentajille, jotka haluavat päivittää osaamistaan.

Aikataulu

Vuoden 2019 koulutuksen lähiopetuspäivät: 14.2. / 15.2. / 27.2. / 28.8. / 21.3. / 22.3 / 4.4. / 5.4. / 7.5. / 8.5.  / 4.6.  / 5.6. / 27.8. / 28.8. / 11.9. / 21.10 / 22.10. / 12.11. / 13.11. / 2.12.

Syksyllä 2019 alkavan  ja keväällä 2020 päättyvän ryhmät lähipäivät ilmoitetaan kevään 2019 aikana, ja tähän ryhmään voi jo hakea.

Kustannukset

Vuoden koulutuksen osallistumismaksu on 2000€ jonka voi maksaa osissa, mikäli koulutuksen kustantaa osallistuja itse.

Kannattaa tiedustella myös paikalliselta oppisopimustoimistolta ja työnantajaltasi koulutuksen rahoittamisen mahdollisuuksia, joita eri tahot tarjoavat yrityksille henkilöstön kehittämiseen. Tähän koulutukseen otetaan hakukelpoiset hakijat ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitetusti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta NEPSY-ohjaaja 25 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Psyko-Team

Suomen Psykologinen Instituutti

Ihminen ihmiselle – ammatillisuus

Suomen Psykologisen Instituutin tavoitteena on edistää soveltavaa psykologiaa toimialoilla, joissa toimitaan ihmisten hyväksi. Instituutti työskentelee sen eteen, että eri toimialojen ihmiset hyötyvät alan uusista tutkimuksista ja innovaatioista. Suomen Psykologisen Instituutin keskeisiä mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi monitieteellinen lähestyminen ihmisen käyttäytymiseen vuorovaikutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Psyko-Team ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Psyko-Team

Meritullinkatu 4 B 8–9
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
psyk.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta NEPSY-ohjaaja 25 op täytä seuraavat tiedot: