Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Paripsykoterapian täydennyskoulutus (30 op)

Psyko-Team
Yhteenveto
1 vuosi
2 200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 2 200 EUR)
Avoin koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Helsinki
Kysy seuraavaa toteutusta 
2 200 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan 

Paripsykoterapian täydennyskoulutus (30 op)

Paripsykoterapian täydennyskoulutus, Psyko-Team

Ymmärrä parisuhdetta ja sen dynamiikkaa paripsykoterapian avulla

Koulutuksessa tutustutaan parisuhteen luomiseen ja siinä elämisen haasteisiin psykoanalyyttisen paripsykoterapian teorian valossa. Tunnekeskeisen pariterapian seminaarissa avataan kiintymyssuhdeteoriaan perustuvaa pariterapiamenetelmää.

Paripsykoterapian integratiivinen tutkimusjakso antaa mallin kokonaisvaltaiseen tilanteen arviointiin ja työskentelyn aloittamiseen parin kanssa. Kouluttajina on lisäksi erityisasiantuntijoita parisuhteen seuraavista erityiskysymyksistä: Uusperhe ja parisuhde, parisuhdeväkivalta ja seksuaaliterapia.

Kliinisessä seminaarissa paneudutaan opiskelijoiden tuomiin hoidollisiin kysymyksiin pariterapiaprosesseissa. Opiskelijat lukevat ja reflektoivat koulutuksen aikana aiheisiin liittyvää kirjallisuutta ja artikkeleita sekä kirjoittavat itse artikkelin jostakin parisuhteeseen ja paripsykoterapiaan liittyvästä kysymyksestä.

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Kontaktipäiviä on 16. Kontaktipäivien lisäksi pienryhmätyöskentelyä, itsenäistä opiskelua, yksilöllisiä tehtäviä sekä pienimuotoinen lopputyö. Luettavasta kirjallisuudesta kirjoitetaan yksilölliset kirjareflektiot.

Koulutukseen otetaan 18 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Päivät 3–12 eivät välttämättä etene esitetyssä järjestyksessä, ja osa päivistä toteutetaan hieman suuremmissa seminaareissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Paripsykoterapian täydennyskoulutus (30 op), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu perheterapeuteille ja muille psykoterapeuteille, jotka tekevät työtä parien kanssa.

Opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään et-tason psykoterapiakoulutus tai muu soveltuva koulutus ja työ, joka sisältää pariterapiaa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2200€ (maksestaan kahdessa erässä), sis. materiaalit.

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Paripsykoterapian täydennyskoulutus (30 op)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Psyko-Team

Suomen Psykologinen Instituutti

Ihminen ihmiselle – ammatillisuus

Suomen Psykologisen Instituutin tavoitteena on edistää soveltavaa psykologiaa toimialoilla, joissa toimitaan ihmisten hyväksi. Instituutti työskentelee sen eteen, että eri toimialojen ihmiset hyötyvät alan uusista tutkimuksista ja innovaatioista. Suomen Psykologisen Instituutin keskeisiä mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi monitieteellinen lähestyminen ihmisen käyttäytymiseen vuorovaikutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Psyko-Team ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Psyko-Team

Meritullinkatu 4 B 8–9
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
psyk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Paripsykoterapian täydennyskoulutus (30 op) täytä seuraavat tiedot: