Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Psykogeriatrinen hoitotyön valmentaja

Psyko-Team
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
2 000 EUR + alv 24 % (yht. 2 480 EUR)
Keväällä 2020
   
Helsinki
Avoin koulutus

Psykogeriatrinen hoitotyön valmentaja

Psykogeriatrinen hoitotyön valmentaja

Psykogeriatrinen hoitotyön valmentaja

Koulutus antaa valmiudet työskennellä ikäihmisten ja muistisairaiden hoitotyön kehittämistehtävissä asiakastyön rajapinnassa. Valmentaja tuntee alansa uusimmatkin näyttöön perustuvat hoidolliset menetelmät, joilla voidaan auttaa monenlaisten käytösoireiden sekä psykoemotionaalisesti oireilevia asiakkaita. Hän hallitsee motivointi-, valmennus- ja ohjausmentelmiä ja kykenee toimimaan monenlaisten työyhteisöjen tsempparina haastaviksi koettujen asiakkaiden hoidon järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Hänellä on valmiudet toimia konsulttina organisaatioiden hoitofilosofian ja perustehtävän uudelleenmäärittelyssä. Valmentajalla on hyvät edellytykset päivittää osaamistaan säännöllisesti, jotta hänellä olisi aina viimeisin tieto suosituksista ja näyttöön perustuvista menetelmistä.

Psykogeriatrisella hoitotyön valmentajalla on koulutuksen suoritettuaan laajat tiedot geropsykiatriasta, vanhusten ja ikääntyvien psykiatrisesta hoidosta, eri muistisairauksista, niiden vaikutusmekanismeista ja hoitomuodoista sekä ikääntyneiden psykiatrisista ja neuropsykiatrisista diagnostisista arviointityökaluista ja -menetelmistä. Psykogeriatrinen hoitotyön valmentaja osaa toimia asiakkaiden ja heidän omaistensa/läheistensä ammatillisena tukena kaikissa hoidon vaiheissa.

Muistihoitajana hänellä on erinomaiset valmiudet toimia muistipoliklinikan lääkärin työparina sekä vaativissa muistihoitajan tai muistineuvojan tehtävissä perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja yksityisen sektorin palveluksessa. Koulutus antaa hyvät valmiudet toimia myös muistikoordinaattorin tehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykogeriatrinen hoitotyön valmentaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu terveydenhuollon ammattihenkilöille, jotka haluavat syventää osaamistaan. Soveltuvia pohjakoulutuksia ovat esim. sairaanhoitaja, muistihoitaja, terveydenhoitaja ja geronomi.

Mikäli opiskelijalta puuttuu muistihoitajan koulutus, pätevyyden saadakseen tulee suorittaa tämän koulutuksen puitteissa 3 pv lisäkoulutusmoduuli: muistisairaan tutkimus- ja arviointimenetelmät (sisältäen mm. Cerad, Moca).

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2480€ sisältäen arvonlisäveron. Työnantaja voi hakea rahoitusta mm. työeläkeyhtiöstä, ely-keskuksesta sekä oppisopimustoimistosta. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös itse maksaen, jolloin järjestetään tarvittaessa joustavat maksuehdot.

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykogeriatrinen hoitotyön valmentaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Psyko-Team

Suomen Psykologinen Instituutti

Ihminen ihmiselle – ammatillisuus

Suomen Psykologisen Instituutin tavoitteena on edistää soveltavaa psykologiaa toimialoilla, joissa toimitaan ihmisten hyväksi. Instituutti työskentelee sen eteen, että eri toimialojen ihmiset hyötyvät alan uusista tutkimuksista ja innovaatioista. Suomen Psykologisen Instituutin keskeisiä mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi monitieteellinen lähestyminen ihmisen käyttäytymiseen vuorovaikutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Psyko-Team ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Psyko-Team

Meritullinkatu 4 B 8–9
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
psyk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Psykogeriatrinen hoitotyön valmentaja täytä seuraavat tiedot: