Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rohkeutta olla, rohkeutta esiintyä

Psyko-Team
Yhteenveto
1 päivä
220 EUR + alv 24 % (yht. 272,80 EUR)
Avoin koulutus
Helsinki, Hämeenlinna, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Hämeenlinna
15.10.2019  
220 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan 

Rohkeutta olla, rohkeutta esiintyä

Rohkeutta olla, rohkeutta esiintyä

Esiintymistaidot varmemmiksi

Tulevaisuuden työelämä vaatii yhä enemmän vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Jokaiselle tulee eteen tilanteita, joissa pitää esiintyä tai olla toisten edessä. Näitä tilanteita voidaan kutsua haastavan vuorovaikutuksen tilanteiksi. Syke nousee, alkaa ahdistaa. Olenko minä jännittäjä tai introvertti?

Stressi lisää valppautta esiintymisessä, jos sitä pystytään käsittelemään. Esiintymisessä on myös kyse ajattelusta ja identiteetistä. Kuvittelemme usein, että esiintyessä ja hankalissa vuorovaikutustilanteissa meidän pitäisi olla joku muu. Päinvastoin, esiintyessä meidän pitäisi olla oma itsemme. Se vaatii rohkeutta, kykyä heittäytyä ja tulla tietoiseksi automatisoituneesta vuorovaikutuksesta ja omasta itsestään. Päätös yhteistyöstä ei perustu niinkään tietoon tai järkeen, vaan empatiaan ja samanaikaisuuteen, jotka saattavat syntyä jo muutamassa sekunnissa.

Rohkeus ja muutos vaatii tiedon lisäksi kokemusta. Tämä koulutus tarjoaa kokemusta ja erilaisia valmiuksia esiintymiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rohkeutta olla, rohkeutta esiintyä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kouluttaja

Jussi Sudenlehti, kirjailija, kouluttaja, psykoterapeutti, esiintyjä

Sami Saikkonen, esiintyjä, tanssija ja näyttelijä

Kustannukset

Osallistumismaksu 220 € + alv 24 % koulutuksen, materiaalit sekä kahvin / teen.

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rohkeutta olla, rohkeutta esiintyä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Psyko-Team

Suomen Psykologinen Instituutti

Ihminen ihmiselle – ammatillisuus

Suomen Psykologisen Instituutin tavoitteena on edistää soveltavaa psykologiaa toimialoilla, joissa toimitaan ihmisten hyväksi. Instituutti työskentelee sen eteen, että eri toimialojen ihmiset hyötyvät alan uusista tutkimuksista ja innovaatioista. Suomen Psykologisen Instituutin keskeisiä mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi monitieteellinen lähestyminen ihmisen käyttäytymiseen vuorovaikutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Psyko-Team ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Psyko-Team

Meritullinkatu 4 B 8–9
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
psyk.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rohkeutta olla, rohkeutta esiintyä täytä seuraavat tiedot: