Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sodan jäljet – Pakolainen koulussa, post-trauman kohtaaminen ja työskentely

Psyko-Team
Yhteenveto
1 päivä
Avoin koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Helsinki
2021 
Suomi
Sopimuksen mukaan 

Sodan jäljet – Pakolainen koulussa, post-trauman kohtaaminen ja työskentely

 Sodan jäljet – Pakolainen koulussa, post-trauman kohtaaminen ja työskentely, Psyko-Team

Hanki valmiuksia post-trauman ja pakolaisuuden ymmärtämiseen

Koulutuspäivän aikana yritetään ymmärtää sodan vaikutuksia sekä erityisesti post-traumaattista stressiä, joka syntyy trauman jälkitilana. Voiko pakolaisena tulleen oppilaan tai nuoren levottomuus johtua post-traumaattisesta tilasta ja miten se tulisi kohdata?

Kulttuurin tuntemuksella on myös merkitystä siinä, että pystyy kohtaamaan ennakkoluulottomasti ihmisen, joka tulee hädästä. Koulutuksessa puhutaan kulttuurista ja kohtaamisesta. Miten toista ihmistä voidaan auttaa selviytymään kriisistä sekä katastrofista ja mitä on resilienssi?

Ihminen on lopulta taipuvainen selviytymään, jos vain häntä osataan tukea ja auttaa oikein.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sodan jäljet – Pakolainen koulussa, post-trauman kohtaaminen ja työskentely, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu koulupuolen sekä sosiaali- ja terveysalan työntekijöille.

Kouluttaja

Jussi Sutinen – Jussi Sutinen on psykoterapeutti, kirjallisuusterapeutti ja kouluttaja, joka on työskennellyt traumojen parissa pitkään ja kouluttaa trauman kohtaamisesta. Sutinen on julkaissut aiheesta kirjallisuutta sekä luonut menetelmiä, joiden avulla kohdata vaikean trauman kokenutta, ilman uudelleen traumatisoimista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sodan jäljet – Pakolainen koulussa, post-trauman kohtaaminen ja työskentely? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Psyko-Team

Suomen Psykologinen Instituutti

Ihminen ihmiselle – ammatillisuus

Suomen Psykologisen Instituutin tavoitteena on edistää soveltavaa psykologiaa toimialoilla, joissa toimitaan ihmisten hyväksi. Instituutti työskentelee sen eteen, että eri toimialojen ihmiset hyötyvät alan uusista tutkimuksista ja innovaatioista. Suomen Psykologisen Instituutin keskeisiä mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi monitieteellinen lähestyminen ihmisen käyttäytymiseen vuorovaikutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Psyko-Team ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Psyko-Team

Meritullinkatu 4 B 8–9
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
psyk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sodan jäljet – Pakolainen koulussa, post-trauman kohtaaminen ja työskentely täytä seuraavat tiedot: