Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Superviisautta esimiehille -koulutukset

Psyko-Team
Yhteenveto
1 päivä
390 EUR + alv 24 % (yht. 483,60 EUR)
Avoin koulutus
Helsinki, Verkossa/etänä
Alkavat koulutukset
Helsinki
Keväällä 2020 
390 EUR
Verkossa/etänä
Saatavilla 
390 EUR

Superviisautta esimiehille -koulutukset

 Superviisautta esimiehille - käytännön johtamispsykologia voimavarana

Superviisautta esimiehille - käytännön johtamispsykologia voimavarana

Tavoitteena on jalostaa koulutukseen osallistuvien henkilöstöjohtamisen ja substanssijohtamisen käyttöteoriaa soveltavan psykologian näyttöön perustuvilla menetelmillä. Koulutuskokonaisuuden avulla osallistujan käsitykset ihmisistä, käyttäytymisestä ja johtamisesta saavat uusia ulottuvuuksia. Osallistujat oppivat erilaisia johtamisstrategioita sovellettaviksi erilaisten johdettavien kanssa sekä erilaisiin johtamistilanteisiin.

Koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa johtotehtävissä toimivien henkilöiden osaamista ja johtamista. Koulutus edistää osallistujien valmiuksia tukea, kehittää ja ylläpitää hyvää johtajuutta omissa toimipisteissään, siten että ne edistävät toimintakulttuurin muutosta oppiviksi yhteisöiksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Superviisautta esimiehille -koulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu johtamisasemassa oleville tai em. tehtäviin siirtymässä oleville eri alojen työntekijöille. Koulutus sopii nin julkisen kuin yksityisen sektorin palveluksessa oleville. Erityisesti koulutus soveltuu hyvin opetus- ja kasvatusalan henkilöille.

Aikataulu

Verkkokurssilisenssi on käytettävissä 3 kuukautta.

Kustannukset

Osallistumismaksu 390 € + alv 24 %.

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Superviisautta esimiehille -koulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Psyko-Team

Suomen Psykologinen Instituutti

Ihminen ihmiselle – ammatillisuus

Suomen Psykologisen Instituutin tavoitteena on edistää soveltavaa psykologiaa toimialoilla, joissa toimitaan ihmisten hyväksi. Instituutti työskentelee sen eteen, että eri toimialojen ihmiset hyötyvät alan uusista tutkimuksista ja innovaatioista. Suomen Psykologisen Instituutin keskeisiä mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi monitieteellinen lähestyminen ihmisen käyttäytymiseen vuorovaikutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Psyko-Team ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Psyko-Team

Meritullinkatu 4 B 8–9
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
psyk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Superviisautta esimiehille -koulutukset täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!