Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työnohjaajakoulutus

Psyko-Team
Yhteenveto
2 vuotta
3 500 EUR + alv 24 % (yht. 4 340 EUR)
Avoin koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Helsinki
Syksyllä 2019 
3 500 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan 

Työnohjaajakoulutus

Työnohjaajakoulutus / Psyko-Team

Hanki työnohjaajan pätevyys

Koulutus

  • antaa osallistujille perustiedot ja taidot työnohjauksesta ja työnohjaustyöskentelystä sekä auttaa soveltamaan tätä tietoa ja osaamista omassa työssä ja työorganisaatiossa
  • antaa valmiudet työnohjaajana toimimiseen yksilöiden, yhteisöjen sekä organisaatioiden parissa
  • luoda edellytyksiä oman persoonallisuuden jatkuvalle kehittymiselle ja uudistumiselle

Koulutuksen hyväksytysti suorittamisen jälkeen asianomaisella on yleisesti tunnustettu työnohjaajan kelpoisuus ja hän voi halutessaan hakea Story:n jäsenyyttä.

Koulutusohjelma

Koulutus sisältää seuraavat osiot:

1. Lähiopetuspäivät (30 kpl)

Kaksipäiväiset n. kerran kuukaudessa järjestettävät koulutusseminaarit koostuvat teoriaopetuksesta, reflektiivisestä työskentelystä, erilaisista työnohjaustilanteista (sis. mm. työnohjauksen omaan perustyöhön 40 h sekä koulutustyönohjauksen 50 h), ryhmäharjoituksista ja yhteiskeskusteluista.

2. Seminaarityö

Osallistujat tekevät koulutuksen aikana seminaarityön valitsemastaan aiheesta. Seminaarityönohjaus tapahtuu seminaarijaksoilla ja sähköpostin välityksellä.

3. Työnohjaajana toimiminen

Ensimmäisen koulutusvuoden jälkeen koulutettavat toimivat itse työnohjaajina. Koulutus sisältää yksilö- ja ryhmätyönohjauksia niihin valmistautumisen sekä niistä raportoimisen 80 h.

4. Kirjallisuus

Koulutuksen aikana perehdytään työnohjaukseen liittyvään tieto- ja kaunokirjallisuuteen, josta laaditaan reflektoivia tekstejä.

5. Prosessikirjoittaminen, raportointi ja itsearviointi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työnohjaajakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu moniammatilliseksi: sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan henkilöstölle, teologeille, yritysten henkilöstölle ja kouluttajille. Työnohjaajakoulutus soveltuu henkilöille, joilla on jo oman alansa työkokemusta ja jotka haluavat edelleen kehittää itseään, työnsä laatua ja ammatillista osaamistaan.

Osallistujilta edellytetään vähintään keskiasteen ammatillista perustutkintoa, henkilökohtaista aitoa osallistumismotivaatiota sekä mahdollisuutta koulutuksen aikaiseen työnohjaustyöskentelyyn.

Kouluttaja

lla Nuutinen

Työnohjaajakoulutuksen pääkouluttaja, Suomen Psykologisen Instituutin Kouluttaja, TtL, KM, mindfulness-ohjaaja, työnohjaaja STOry

Raul Soisalo

Vaativan erityistason psykoterapeutti, psykoterapiakouluttaja ja -tutkija. Kirjoittanut useita kirjoja ja tieteellisiä artikkeleita muun muassa haastavan käytöksen kohtaamisesta sekä psyykkisen oireilun lääkkeettömistä hoitomenetelmistä. Vankka kliininen työkokemus taustalla.

Antti Joensuu

johtava kouluttaja, psykoterapeutti, johtamisen asiantuntija
Psykoterapeutti (valvira, kela), pari- ja perheterapeutti, systeemi- ja organisaatiokonsultti, liikkeenjohdon valmentaja, systeemisen lastensuojelutyön asiantuntija

Risto Tarkiainen
Psykoterapeutti (valvira, kela), Hahmoterapeutti, Luokanopettaja, erityisopettaja, teatteri-ilmaisun opettaja, työnohjaaja

Kustannukset

Koulutusohjelman hinta on 3500 euroa (+24% alv) yhteensä 4340€ ja sen voi tarvittaessa maksaa osissa.

Osallistumismaksu sisältää seminaaripäivien aikana tapahtuvan opetuksen ja ohjauksen sekä opintoneuvonnan. Omista työnohjauksista aiheutuvat kustannukset eivät sisälly osallistumismaksuun. Osallistumismaksu laskutetaan lukuvuosittain. Maksu voidaan suorittaa useammassa erässä.

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työnohjaajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Psyko-Team

Suomen Psykologinen Instituutti

Ihminen ihmiselle – ammatillisuus

Suomen Psykologisen Instituutin tavoitteena on edistää soveltavaa psykologiaa toimialoilla, joissa toimitaan ihmisten hyväksi. Instituutti työskentelee sen eteen, että eri toimialojen ihmiset hyötyvät alan uusista tutkimuksista ja innovaatioista. Suomen Psykologisen Instituutin keskeisiä mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi monitieteellinen lähestyminen ihmisen käyttäytymiseen vuorovaikutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Psyko-Team ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Psyko-Team

Meritullinkatu 4 B 8–9
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
psyk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työnohjaajakoulutus täytä seuraavat tiedot: