Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vammaistyön psykologinen työkalupakki

Psyko-Team
Yhteenveto
1 päivä
120 - 145 EUR + alv 24 % (yht. 179,80 EUR, 148,80 EUR)
Avoin koulutus
Helsinki, Verkossa/etänä
Alkavat koulutukset
Helsinki
Keväällä 2020 
145 EUR
Verkossa/etänä
Saatavilla 
120 EUR

Vammaistyön psykologinen työkalupakki

Vammaistyön psykologinen työkalupakki

Vammaistyön psykologinen työkalupakki

Miksi ihminen käyttäytyy niin kuin käyttäytyy? Minkä vuoksi puhe ei aina tehoa? Minkä takia toisinaan ollaan yhteistyökykyisiä, toisinaan ei pätkääkään?

Ellei haastavia tilanteita selvitellä ja asiakkaan psyykkistä tilaa arvioida ja hoideta asianmukaisesti, se johtaa helposti epäasianmukaiseen psyykenlääkitykseen ja asiakkaan itsemääräämisoikeuden tarpeettomaan rajoittamiseen.

Terveydenhuollossa ei tällä hetkellä ole riittävää valmiutta eikä osaamista kehitysvammaisten asiakkaiden psykiatristen palvelujen hoitamiseen, vaikka uuden terveydenhuoltolain perusteella kehitysvammaisilla on yhdenvertainen oikeus saada asianmukaiset psykiatriset palvelut perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Myöskään autismikirjon asiakkaiden kehityksen ja arkielämän tuen tarpeista ja tukemisen keinoista ei sosiaali- ja terveyspalveluissa ole riittävästi tietoa. Olemassa olevaakaan osaamista ei kaikilta osin hyödynnetä, koska palvelut ovat hajallaan eikä palvelun tarvitsija aina tiedä, minkälaisesta asiantuntemuksesta hän voisi hyötyä ja mistä tarvittava asiantuntemus löytyy.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opetetaan, mitä kannattaa tehdä haastaville oireille, kuten aggressiivisuudelle, juuttumiselle, motorisille häiriöille, apaattisuudelle, seksuaalisille oireille, epäluuloisuudelle ja harhaluuloille, estottomuudelle, ikävälle, pelko-oireille, valittamiselle, mustasukkaisuudelle, jne.

Koulutuspäivä parantaa autismikirjoon kuuluvia ja kehitysvammaisia hoitavien ihmisten työssä jaksamista lisäten ymmärrystä psyykkisen oireilun tarkoituksista. Tämä ymmärrys auttaa suhtautumisessa ja toimivimpien potilasystävällisten lähestymistapojen omaksumisessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vammaistyön psykologinen työkalupakki, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii aiheesta kiinnostuneille ja aiheen parissa työskenteleville.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 145€ + alv 24 % / osallistuja. Huom! kahvitarjoilut kuuluvat hintaan, lounas omakustanteinen.

Vaihtoehtoisesti verkkokurssilisenssi 120€ + alv 24 %. Verkkokurssi on katsottavissa kolmen kuukauden ajan.

Pyydä tarjous tilauskoulutuksesta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vammaistyön psykologinen työkalupakki? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Psyko-Team

Suomen Psykologinen Instituutti

Ihminen ihmiselle – ammatillisuus

Suomen Psykologisen Instituutin tavoitteena on edistää soveltavaa psykologiaa toimialoilla, joissa toimitaan ihmisten hyväksi. Instituutti työskentelee sen eteen, että eri toimialojen ihmiset hyötyvät alan uusista tutkimuksista ja innovaatioista. Suomen Psykologisen Instituutin keskeisiä mielenkiinnon kohteita ovat esimerkiksi monitieteellinen lähestyminen ihmisen käyttäytymiseen vuorovaikutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Psyko-Team ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Psyko-Team

Meritullinkatu 4 B 8–9
00170 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
psyk.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vammaistyön psykologinen työkalupakki täytä seuraavat tiedot: