Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Cloudia Kilpailutus -sertifikaatti

PTCServices Oy
Yhteenveto
2 päivää
   
Helsinki
Koulutus

Cloudia Kilpailutus -sertifikaatti

Cloudia Kilpailutus -sertifikaatti

Varmista Cloudia Kilpailutus -järjestelmän osaaminen

Nyt sinulla on mahdollisuus suorittaa yhteistyössä Cloudia Oy:n kanssa toteutettava Cloudia-sertifikaatti, jolla voit osoittaa taitavasi Cloudia Kilpailutus-järjestelmän käytön.

Koulutuskokonaisuus on suunniteltu siten, että se tukee järjestelmän käyttäjän omaa tekemistä antaen paljon tarpeellista ja yksityiskohtaista tietoa Cloudia Kilpailutus -järjestelmän käytöstä.

Koulutuksen sisältö

Kokonaisuus sisältää seuraavat osiot:

  • kouluttajan antama ennakkotehtävä
  • lähikoulutuspäivä 1: Cloudia Kilpailutus Jatko 1
  • kouluttajan antama välitehtävä
  • lähikoulutuspäivä 2: Cloudia Kilpailutus Jatko 2
  • loppukoe

Koulutuksen toteutus

Sertifiointi muodostuu kahdesta koko päivän lähikoulutuspäivästä (9.00 – 15.00) ja verkossa suoritettavista tehtävistä. Sertifikaatin saat suorittamalla seuraavan koulutuskokonaisuuden

Osio 1: Ennakkotehtävä

Ennakkotehtävässä laadit itsenäisesti tarjouspyynnön Cloudia-järjestelmässä. Kouluttaja tarkastaa tehtäväsi ja pyytää tarvittaessa tekemään korjauksia. Tehtävä on suoritettu hyväksytysti, kun kouluttajan antaman tarjouspyynnön sisältämät asiat on viety Cloudia järjestelmään ja tarjouspyyntö on julkaistu hyväksytysti koulutusympäristössä.

Osio 2: Lähikoulutuspäivä 1

Osallistut Cloudia Kilpailutus Jatko I -kurssille, jossa syvennytään erilaisiin vaihtoehtoihin tehdä kelpoisuus- ja vertailukriteereitä erityyppisissä hankinnoissa. Opit myös omien laskukaavojen tekemisen sekä mallipohjien ja kriteerikirjaston hyödyntämisen. Koulutuspäivän tavoitteena on varmistaa, että osaat hyödyntää järjestelmää monipuolisesti omissa tarjouskilpailuissasi.

Osio 3: Välitehtävä

Lähikoulutuspäivä 1 jälkeen suoritat itsenäisesti kurssin oppien mukaisesti välitehtävän
vertailuperusteista. Tehtävänäsi on viedä vertailuperusteet Cloudiaan siten, että ne toimivat samalla tavalla kuin ne toimisivat paperimuotoisessakin tarjouspyynnössä. Kouluttaja tarkastaa tehtävän ja saat siitä palautteen.

Osio 4: Lähikoulutuspäivä 2

Cloudia Kilpailutus Jatko 2 -kurssilla perehdytään rajoitetun ja neuvottelumenettelyn kulkuun järjestelmässä. Lisäksi käydään läpi puitejärjestelyyn liittyvät toiminnot ja sähköinen huutokauppa. Koulutuspäivä sisältää paljon käytännön harjoituksia.

Osio 5: Loppukoe

Suoritat verkossa loppukokeen, jolla testataan osaamisesi Cloudia Kilpailutus-järjestelmän käytössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Cloudia Kilpailutus -sertifikaatti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Cloudia-sertifikaattikoulutus sopii sekä järjestelmän käyttöä vasta aloitteleville, että kokeneemmille käyttäjille, esimerkiksi järjestelmän pääkäyttäjille, jotka haluavat vahvistaa perusasioiden hallintaa sekä saada osaamisestaan Cloudia-sertifikaatin.

Aikataulu

Koulutuspäivät:

  • 21.4. ja 12.5.2020

Koulutuspaikka

PTCS:n toimisto – tarkista paikka vielä vahvistuksesta!

Simonkatu 12 A 7
00100 HELSINKI

Kouluttaja

PTC:n asiantuntijat Atte Alankola (HTM) ja Juho Lehtoviitta (YTM)

Kustannukset

Sertifikaatin suorittamisen hinta edellä mainittuine koulutuksineen ja tehtävineen on 1095 euroa + alv 24%.

Mikäli olet jo aiemmin käynyt em. Cloudia-kurssit ja haluaa suorittaa vain sertifikaatin, se on mahdollista suorittamalla yllä kuvatut tehtävät ja loppukokeen. Hinta pelkälle sertifikaatille ilman koulutuksia (ennakkotehtävä, välitehtävä ja kirjallinen loppukoe) on 395 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Cloudia Kilpailutus -sertifikaatti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

PTCServices Oy

PTCServices Oy - hankintakoulutukset

PTCServices Oy – julkiset hankinnat ja hankintaprosessi haltuun

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu, Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. PTC:n parikymmentä asiantuntijaa ovat kokeneita ammattilaisia, jotka keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin sekä konsultteina että kouluttajina. Keskeisimmät koulutusaiheet: Julkiset hankinnat Hankintaprosessit ja niiden virheetön läpivienti Hankintalainsäädännön käytännön näkökulmat Yritysten...


Lue lisää kouluttajasta PTCServices Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PTCServices Oy

PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ptcs.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 366 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Cloudia Kilpailutus -sertifikaatti täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: