Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus -työpaja

PTCServices Oy
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki, Kuopio
Avoin koulutus

Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus -työpaja

Julkisten hankintojen jatkokurssi | PTCServices Oy

Syvennä tietojasi julkisista hankinnoista

Päivän aiheena on tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus. Mitä erilaisia variaatioita ja tilanteita prosessissa voi tulla ratkaistavaksi tarjousten puutteiden vuoksi? Mikä on oikea tapa edetä virheiden tarkastuksessa ja täsmennyksessä?

Työpajan tavoitteena on harjoitella tarjouspyynnön mukaisuuden tarkastamiseen liittyviä erilaisia tilanteita julkisissa hankinnoissa. Päivän aikana tehdään kolme harjoitusta sekä käydään läpi tausta-aineistoa harjoitusten tueksi.

Työpajat ja niiden tavoitteet

Työpaja 1:

Tarjouksen laatiminen. Ensimmäisessä tehtävässä osallistujat harjoittelevat tarjouksen laatimista. Harjoituksen ideana on kehittää ymmärrystä siitä, miten paljon tarjouspyynnön selkeys vaikuttaa tarjousten selkeyteen.  Harjoitus auttaa ymmärtämään miksi tarjouspyynnössä esitettyjen vaatimusten on oltava selkeitä ja objektiivisia ja miten ne kannattaa esittää.  

Työpaja 2:

Tarjousten tarkastaminen. Toisessa työpajassa osallistujat saavat materiaalin, joka sisältää tarjouspyynnön sekä tarjoukset, joiden tarjouspyynnön mukaisuus on tarkastettava. Osallistujat voivat valita tavara- tai palveluhankinnan materiaalin. Harjoituksessa tarjousten tarkastaminen tehdään kouluttajan antamia taulukoita käyttäen. Tehtävä kehittää ymmärrystä siitä, millaisiin ongelmiin työssä törmää, jos kriteerit ovat yleisellä tasolla tai tarjouspyyntö on muutoin epäselvä.

Työpaja 3:

Tarjouspyynnön ja tarjousten täsmentäminen. Kolmannessa työpajassa keskitytään aihepiiriin hankalimpiin kysymyksiin: miten toimitaan, jos tarjouspyynnössä on virheitä tai voiko tarjouksia korjata jälkikäteen. Tehtävät lisäävät ymmärrystä siitä, millaisia sääntöjä kuhunkin tilanteeseen sovelletaan täsmennysten osalta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus -työpaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu henkilöille, jotka hallitsevat hankintaprosessin perusteet (esim. peruskurssi on jo käyty) ja haluavat syventää osaamistaan. Asiat käsitellään enimmäkseen hankintayksikön näkökulmasta. Kurssi on silti hyödyllinen myös tarjoajille, jotka haluavat ymmärtää julkisten hankintojen pelisäännöt tilaajan näkökulmasta.

Koulutuspaikka

Helsinki

Scandic Hotel Simonkenttä
Simonkatu 9
00100 Helsinki

Kuopio

Sokos Hotel Puijonsarvi
Minna Canthin katu 16
70100 Kuopio

Kouluttaja

Helsinki: PTCS:n asiantuntijat Jesse Hakkarainen (HTK) ja/tai Merja Kortesuo (VT)

Kuopio: PTCS:n asiantuntijat Jesse Hakkarainen (HTK)  ja/tai Tapio Lahtinen (VT)

Kustannukset

Kurssin hinta on 520 € + alv 24 % Helsingissä ja Kuopiossa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus -työpaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

PTCServices Oy

PTCServices Oy

PTCServices Oy – julkiset hankinnat ja hankintaprosessi haltuun

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu, Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. PTC:n parikymmentä asiantuntijaa ovat kokeneita ammattilaisia, jotka keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin sekä konsultteina että kouluttajina. Keskeisimmät koulutusaiheet: Julkiset hankinnat Hankintaprosessit ja niiden virheetön läpivienti Hankintalainsäädännön käytännön näkökulmat Yritysten...


Lue lisää kouluttajasta PTCServices Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PTCServices Oy

PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ptcs.fi


Arvioinnit

Koulutukseen osallistunut
(5)
Koulutukseen osallistunut
(5)
Pidin koulutuksessa erityisesti vertailuperusteista, esimerkeistä ja tehtävistä.
Koulutukseen osallistunut
(4)
Esimerkkejä tuli päivän lopuksi aika paljon. Voisiko esimerkin käydä läpi aina jokaisen osion jälkeen?
Arvioinnit
Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus -työpaja
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 329 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus -työpaja täytä seuraavat tiedot: