Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Julkisten hankintojen jatkokurssi II; Paras hinta-laatu-suhde -työpaja

PTCServices Oy
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Avoin koulutus

Julkisten hankintojen jatkokurssi II; Paras hinta-laatu-suhde -työpaja

Julkisten hankintojen jatkokurssi 2

Opi hinta-laatusuhteiden laatimista

Työpajan tavoitteena on harjoitella parhaan hinta-laatu-suhteen kriteerien laatimista julkisissa hankinnoissa. Päivän aikana tehdään kolme harjoitusta sekä käydään läpi tausta-aineistoa harjoitusten tueksi.

Työpajat ja niiden tavoitteet

Työpaja 1: Tarjouksen laatiminen.

Ensimmäisessä tehtävässä osallistujat harjoittelevat tarjouksen laatimista valmentajan antamien vertailuperusteiden pohjalta. Päivän päätteeksi tarjoukset on arvioitu ja voittaja valitaan. Harjoituksen ideana on kehittää ymmärrystä siitä, miltä vertailukriteerit vaikuttavat tarjoajan näkökulmasta. Harjoitus auttaa ymmärtämään miksi vertailuperusteiden on oltava selkeitä ja objektiivisia sekä mitä varten vertailu on perusteltava.

Työpaja 2: Tarjousten vertailu ja vertailun perustelu.

Toisessa työpajassa osallistujat saavat materiaalin, joka sisältää tarjouspyynnön vertailutaulukoineen sekä tarjoukset, jotka on vertailtava tarjouspyynnön mukaisten vertailuperusteiden pohjalta. Osallistujat voivat valita tavara- tai palveluhankinnan materiaalin. Harjoituksessa tutustutaan vertailumenetelmien käytännön laskentaan sekä perustelujen kirjoittamiseen. Tehtävä kehittää ymmärrystä siitä, millaisiin ongelmiin työssä törmää, jos kriteerit ovat yleisellä tasolla ja jos tarjouksissa on virheitä. Harjoituksen lopputuloksena osallistujalla on paremmat valmiudet laatia parempia kriteereitä sekä käyttää vertailukaavoja.

Työpaja 3: Vertailuperusteiden laatiminen.

Kolmas tehtävä kertaa kaikkien työpajojen antia: sen tavoitteena on nyt määritellä tarjouspyynnön tekniset vaatimukset ja vertailuperusteet niin, että tulokset ovat objektiiviset, selkeät ja riittävän yksinkertaiset.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Julkisten hankintojen jatkokurssi II; Paras hinta-laatu-suhde -työpaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Organisaation julkisista hankinnoista vastaavat.

Koulutuspaikka

Scandic Hotel Simonkenttä
Simonkatu 9
00100 Helsinki

Kouluttaja

PTCS:n asiantuntija Merja Kortesuo (VT) ja/tai Tapio Lahtinen (VT)

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 520,00 € (+ALV 24%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Julkisten hankintojen jatkokurssi II; Paras hinta-laatu-suhde -työpaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

PTCServices Oy

PTCServices Oy

PTCServices Oy – julkiset hankinnat ja hankintaprosessi haltuun

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu, Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. PTC:n parikymmentä asiantuntijaa ovat kokeneita ammattilaisia, jotka keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin sekä konsultteina että kouluttajina. Keskeisimmät koulutusaiheet: Julkiset hankinnat Hankintaprosessit ja niiden virheetön läpivienti Hankintalainsäädännön käytännön näkökulmat Yritysten...


Lue lisää kouluttajasta PTCServices Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PTCServices Oy

PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ptcs.fi

Arvioinnit

Koulutukseen osallistunut
(4)
Kattavaa käsittelyä, hyvää & ajatuksia herättävää keskustelua
Koulutukseen osallistunut
(5)
Iltapäivästä osallistujia voisi yrittää aktivoida hieman enemmän.
Koulutukseen osallistunut
(4)
Asiantunteva kouluttaja
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 15 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 329 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Julkisten hankintojen jatkokurssi II; Paras hinta-laatu-suhde -työpaja täytä seuraavat tiedot: