Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

LIVE: Hankintalaskennan ajankohtaiset kysymykset

PTCServices Oy
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus

LIVE: Hankintalaskennan ajankohtaiset kysymykset

Kurssi järjestetään lähikoulutuksena Scandic Hotel Simonkentällä.

Haluatko varmistua, että organisaatiosi hankinnat toteutetaan taloudellisesti kestävästi?

Tule uudelle kurssillemme, joka tarjoaa sinulle vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin sekä konkreettisia työkaluja hankintojen taloudellisten vaikutusten hallintaan.

Onnistuneessa hankinnassa on kysymys siitä, pystytäänkö valitsemaan kustannusvaikuttavuudeltaan paras toimittaja. Kysymys on myös siitä, pysytäänkö aikataulussa ja budjetissa. Ja kysymys on lopulta myös siitä, saadaanko hankinnoista irti se hyöty, mitä lähdettiin hakemaan.

Kustannusvaikuttavuus sekä aikataulussa ja budjetissa pysyminen ovat pohjimmiltaan ns. excel-kysymyksiä, joihin pätee hieman mukailtuna vanha sananlasku ”Hyvin laskettu on puoliksi tehty”. 

Hankintalaskennan pitäisi olla jokaisen hankkijan arkipäivää. Vertailumallit, elinkaarikustannusten arviointi ja sopimuskauden hinnankorotukset ovat asioita, jotka päätyvät niin hankinta-asiantuntijan, juristin kuin hankintaan osallistuvan ammattilaisen työpöydälle ratkottavaksi.

PTCS:n kurssilla käydään läpi kaikki hankintalaskennan osa-alueet konkreettisten esimerkkien avulla. Saat kurssilla myös vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin. Miten inflaatio vaikuttaa sopimusten hinnankorotuksiin? Miten elinkaarikustannuksia voidaan arvioida? Minkälaista hintaliitettä tulosperusteiset hankinnat edellyttävät? Kurssin päätteeksi saat käyttöösi excel-pohjat, jotka sopivat toimialasi hankintoihin ja joita voit hyödyntää tulevissa kilpailutuksissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta LIVE: Hankintalaskennan ajankohtaiset kysymykset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

klo 9-16

Kouluttaja

kouluttajana toimii PTCS:n asiantuntija Jussi Pyykkönen (VTM)

Kustannukset

520,00 €(+ALV 24%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LIVE: Hankintalaskennan ajankohtaiset kysymykset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

PTCServices Oy

PTCServices Oy – julkiset hankinnat ja hankintaprosessi haltuun

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu, Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. PTC:n parikymmentä asiantuntijaa ovat kokeneita ammattilaisia, jotka keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin sekä konsultteina että kouluttajina. Keskeisimmät koulutusaiheet: Julkiset hankinnat Hankintaprosessit ja niiden virheetön läpivienti Hankintalainsäädännön käytännön näkökulmat Yritysten...


Lue lisää kouluttajasta PTCServices Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PTCServices Oy

PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ptcs.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 366 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta LIVE: Hankintalaskennan ajankohtaiset kysymykset täytä seuraavat tiedot: