🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Webinaari: ESPD-lomake ja tuore oikeuskäytäntö

PTCServices Oy, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
3 tuntia
Seuraava toteutus
Kysy seuraavaa toteutusta (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Etätoteutus
Kesto
3 tuntia
Seuraava toteutus
Kysy seuraavaa toteutusta (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Webinaari: ESPD-lomake ja tuore oikeuskäytäntö

Vihkoon kirjoittava käsi

Tässä PTCS:n webinaarissa perehdymme ESPD-lomakkeen ”filosofiaan” ja toimintaan käytännössä. Tavoitteena on ymmärtää ESPD-lomakkeen toimintalogiikka ja hallita perusteet, jotta voit välttää yleisimmät oikeuskäytännössäkin esillä olleet sudenkuopat.

Opit asettamaan soveltuvuusvaatimukset oikealla tavalla ja vältät turhat muotovirheet, jotka voivat johtaa hankinnan keskeyttämiseen. Näin säästät aikaa ja turhia hallinnollisia kustannuksia. Tutustumme myös Cloudia Kilpailutus -järjestelmän ja Hilman ESPD-lomakkeisiin, ja käymme läpi, miten vaatimuksia asetetaan ja kirjataan lomakkeelle käytännössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Webinaari: ESPD-lomake ja tuore oikeuskäytäntö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kysy seuraavaa toteutusta

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus sopii sekä hankintayksiköiden hankinta-asiantuntijoille että tarjoajille, mutta pääpaino tulee olemaan hankintayksikön näkökulmassa.

Koulutuspaikka

Webinaari toteutetaan Microsoft Teamsilla. Osallistumiseen riittää verkkoselain ja hyvä internetyhteys. Pääset koulutuksen aikana kysymään ja kommentoimaan niin suullisesti kuin chatissa. Saat liittymislinkin webinaaritilaan (Teams) viimeistään pari päivää ennen koulutusta. Koulutus tallennetaan ja saat katseluoikeuden tallenteeseen (7 vrk). 

Kouluttaja

PTCS:n asiantuntija Jari Nieminen (HTM) 

Kustannukset

Hinta: 170,00 €(+ALV 24%)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webinaari: ESPD-lomake ja tuore oikeuskäytäntö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
PTCServices Oy
PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki

PTCServices Oy – julkiset hankinnat ja hankintaprosessi haltuun

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu, Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. PTC:n parikymmentä asiantuntijaa ovat kokeneita ammattilaisia, jotka keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin sekä konsultteina että kouluttajina. Keskeisimmät koulutusaiheet: Julkiset hankinnat Hankintaprosessit ja niiden virheetön läpivienti Hankintalainsäädännön käytännön näkökulmat Yritysten...

Lue lisää kouluttajasta PTCServices Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu