Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Webinaari: Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Yritysten ja tarjousten vertailu – vaiheet käytännössä

PTCServices Oy
Yhteenveto
1 päivä
   
Verkossa
Koulutus
Julkisten hankintojen jatkokurssi I: Yritysten ja tarjousten vertailu – vaiheet käytännössä

Webinaari: Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Yritysten ja tarjousten vertailu – vaiheet käytännössä

Syvennä osaamistasi julkisten hankintojen kilpailutusprosessista! Tällä kurssilla keskitymme tarjoajien arviointiin ja tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistamiseen. Miten nämä vaiheet tehdään käytännössä?

Koulutuspäivän teemat

Päivän ensimmäisenä teemana käsitellään tarjoajien valintaa: Miten tarjoajien valinta käytännössä toteutetaan? Miten määritellään rajoitetussa ja neuvottelumenettelyissä vertailuun perusteet, joilla saadaan mukaan vain hyviä tarjoajia? Entä miten ehdokkaiden osaamista kannattaa arvioida: tehdäänkö arviointi ESPD-lomakkeen perusteella vai pyydetäänkö tarjoajilta tarkemmat selvitykset? Seuraavaksi perehdytään siihen, miten ryhmittymään ja alihankkijaan liittyvät tiedot tulee pyytää ilmoittamaan tarjouksessa ja osallistumishakemuksessa.

Päivän toinen aihe on tarjouksen tarjouspyynnön mukaisuus. Mitä erilaisia variaatioita ja tilanteita prosessissa voi tulla ratkaistavaksi tarjousten puutteiden vuoksi? Mikä on oikea tapa edetä virheiden tarkastuksessa ja täsmennyksessä? Tässä osiossa käsitellään syvällisesti erilaisia skenaarioita tarjouspyynnön ja tarjousten täsmentämisestä.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksessa käydään paljon käytännön esimerkkejä läpi sekä tuoretta oikeuskäytäntöä. Päivä ei ole pelkkää luennointia, vaan sisältää myös harjoitustehtäviä, joissa pääset heti soveltamaan oppimaasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Webinaari: Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Yritysten ja tarjousten vertailu – vaiheet käytännössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu henkilöille,jotka hallitsevat hankintaprosessin perusteet(esim. Julkisten hankintojen peruskurssi on jo käyty) ja haluavat syventää osaamistaan. Asiat käsitellään enimmäkseen hankintayksikön näkökulmasta. Kurssi on silti hyödyllinen myös tarjoajille, jotka haluavat ymmärtää julkisten hankintojen pelisäännöt tilaajan näkökulmasta.

Kouluttaja

PTCS:n asiantuntijat Jesse Hakkarainen (HTM) ja/tai Merja Kortesuo (VT)

Kustannukset

Kurssin alennettu hinta on 450,00€ + ALV 24% (normaalihinta 520€ + ALV 24%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webinaari: Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Yritysten ja tarjousten vertailu – vaiheet käytännössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

PTCServices Oy

PTCServices Oy - hankintakoulutukset

PTCServices Oy – julkiset hankinnat ja hankintaprosessi haltuun

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu, Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. PTC:n parikymmentä asiantuntijaa ovat kokeneita ammattilaisia, jotka keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin sekä konsultteina että kouluttajina. Keskeisimmät koulutusaiheet: Julkiset hankinnat Hankintaprosessit ja niiden virheetön läpivienti Hankintalainsäädännön käytännön näkökulmat Yritysten...


Lue lisää kouluttajasta PTCServices Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PTCServices Oy

PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ptcs.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 366 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Webinaari: Julkisten hankintojen jatkokurssi I; Yritysten ja tarjousten vertailu – vaiheet käytännössä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: