Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaari: Kestävät ja vastuulliset julkiset hankinnat – case työllisyysehto

PTCServices Oy
Yhteenveto
6 tuntia
435 EUR + alv 24 %
30.9.2021 08.45
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Webinaari: Kestävät ja vastuulliset julkiset hankinnat – case työllisyysehto

Miten hankintayksikkö voi toteuttaa vaikuttavia hankintoja, joilla tuetaan kestävää kehitystä ja markkinoiden elinvoimaisuutta? Kuinka sosiaaliset näkökohdat tulee huomioida jo hankinnan suunnitteluvaiheessa? Entä sopimuskaudella? Mitä hyötyä vastuullisuusehtojen käyttämisestä on ja miten niiden toteutumista voi mitata?

Perehdymme tällä kurssilla työllisyysehtoa koskeviin erityiskysymyksiin PTCS:n kokeneiden hankinta-asiantuntijoiden johdolla. Saat kurssilla konkreettisia työkaluja vastuullisuuskriteerien asettamiseen ja ymmärrät, miten vastuullisuuskriteerit tulee sijoitella hankintaprosessin eri vaiheisiin. Ruodimme myös aiheeseen liittyvät oikeustapaukset.

Vastuullisuuden kriteerit ovat itse asiassa ihan yhtä helppoja (tai vaikeita) kuin muutkin hankinnan kriteerit. Osoitamme, että jos osaat vertailla laatua, osaat käyttää myös vastuullisuusehtoja.

Olitpa kiinnostunut mistä tahansa näkökulmasta vastuullisuushankinnoista, sinun kannattaa tulla tälle kurssille mukaan. Käytännönläheisessä koulutuksessa häivytämme epävarmuuskohtia, jotka vaikeuttavat vastuullisten hankintojen toteuttamista.


Tekniikka

Koulutus järjestetään etäyhteyksin Teams-kokouksena. Osallistujana kuulet ja näet kouluttajan sekä esitysmateriaalit ja voit osallistua keskusteluun suullisesti ja chatin kautta. Osallistuminen verkossa on helppoa ja vaivatonta, tarvitset vain verkkoyhteyden. Saat osallistumislinkin webinaaritilaan (Teams) koulutusta edeltävänä päivänä. Tallenne on katsottavissa 7 vrk kurssin jälkeen. 

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu etenkin tilaajapuolelle, mutta myös tarjoajina toimivat saavat käytännön vinkkejä työhönsä. Kurssi sopii sinulle, jolla on jo hankintaprosessin perusteet hallussa; ymmärrät mitä soveltuvuusvaatimukset, hankinnan kohteen vähimmäisvaatimukset ja vertailuperusteet tarkoittavat.

Aikataulu

8.45 Webinaaritila avautuu

9.00-12.00 Avaus ja tavoitteet

Hankintalain ja oikeuskäytännön reunaehdot vastuullisissa hankinnoissa: Esimerkkinä sosiaaliset kriteerit ja erityisesti työllisyysehto

  • Kaikki asiaan liittyvä oikeuskäytäntö
  • Johtopäätökset ja ohjeet: arviointikehikko


Case-esimerkit

  • Tapausten esittely
  • Tapausten käsittely arviointikehikon avulla


12.00-13.00 Lounastauko

13.00-15.00 Mitä hyötyä vastuullisuusehtojen käyttämisestä on? Case: työllisyysehdon vaikuttavuus

  • Yritysvaikutusten arviointi
  •  Sosiaalisten vaikutusten arviointi
  • Kuinka laaja työllisyysehdon pitää olla, että se on vaikuttava?
  • Työllisyysehdon vaikuttavuuden mittaaminen


Yhteenveto

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään etäyhteyksin Teams-kokouksena.

Kouluttaja

PTCS:n asiantuntija Merja Kortesuo (VT), Jussi Pyykkönen (VTM) ja/tai Pilvi Takala (OTK)

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 435,00 € (+ALV 24%)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webinaari: Kestävät ja vastuulliset julkiset hankinnat – case työllisyysehto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

PTCServices Oy

PTCServices Oy – julkiset hankinnat ja hankintaprosessi haltuun

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu, Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. PTC:n parikymmentä asiantuntijaa ovat kokeneita ammattilaisia, jotka keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin sekä konsultteina että kouluttajina. Keskeisimmät koulutusaiheet: Julkiset hankinnat Hankintaprosessit ja niiden virheetön läpivienti Hankintalainsäädännön käytännön näkökulmat Yritysten...


Lue lisää kouluttajasta PTCServices Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PTCServices Oy

PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ptcs.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 366 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Webinaari: Kestävät ja vastuulliset julkiset hankinnat – case työllisyysehto täytä seuraavat tiedot: