Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Webinaari: Valtiontuet kuntien ja yritysten välisissä sopimussuhteissa

PTCServices Oy
Yhteenveto
3 tuntia
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Koulutus
 Webinaari: Valtiontuet kuntien ja yritysten välisissä sopimussuhteissa

Webinaari: Valtiontuet kuntien ja yritysten välisissä sopimussuhteissa

Tiedätkö, mitä valtiontuella tarkoitetaan?  Kunta ei saa esimerkiksi ostaa yrityksiltä tuotteita, palveluita tai kiinteistöjä ylihintaan tai myydä omaa omaisuuttaa yrityksille alihintaan. Kunnan ja yksityisten yritysten sopimussuhteen ehtojen tulee siis olla markkinaehtoisia - tiedätkö mitä tällä käytännössä tarkoitetaan? Entä miten sopimuksen markkinaehtoisuus selvitetään? EU:n valtiontukisääntöjen soveltuminen kuntien ja yritysten välisiin sopimussuhteisiin tutuksi PTCS:n käytännönläheisessä webinaarissa!

Webinaarissa käydään läpi EU:n valtiontukisääntöjen soveltumisen kuntien ja yritysten välisiin sopimussuhteisiin. Hankintalakia ei sovelleta julkisen sektorin myydessä tai vuokratessa omaisuuttaan, mutta tällöin tulee hankintalain sijaan ottaa huomioon EU:n suoraan velvoittavat valtiontukisäännöt.

Saat asiantuntijalta tiedot EU:n valtiontukisäännöistä ja niiden soveltamisesta. Lisäksi webinaarissa käydään läpi valtiontukiin liittyviä asioita – kuten sopimusehtojen markkinaehtoisuuden selvittämistä, jotka kuntien ja yritysten tulee huomioida keskinäisissä sopimussuhteissaan. Webinaarissa käsittellään myös käytännönläheisesti sitä, miten kuntien ja viranomaisten tulee ottaa päätöksiä tehdessään huomioon valtiontukisäännöt ja miten valtiontuen huomioimiseen liittyvät asiat tulee kirjata päätöksiin, jotta ongelmilta vältytään.

Lisäksi saat paljon käytännön esimerkkejä valtiontukisääntöjen huomioimisesta esimerkiksi kiinteistönkaupoissa, kiinteistön vuokrauksessa ja yrityskaupoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Webinaari: Valtiontuet kuntien ja yritysten välisissä sopimussuhteissa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kurssi sopii sekä kuntien että yritysten edustajille.

Koulutuspaikka

Webinaari toteutetaan Microsoft Teams etäkokouksena. Saat tarkemmat tiedot osallistumiseen pari arkipäivää ennen webinaaria. 

Kouluttaja

PTCS:n asiantuntija Tuukka Lappalainen (OTM)

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 260€ + ALV 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webinaari: Valtiontuet kuntien ja yritysten välisissä sopimussuhteissa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

PTCServices Oy

PTCServices Oy – julkiset hankinnat ja hankintaprosessi haltuun

PTCServices Oy on vuonna 2004 perustettu, Suomen johtava julkisten hankintojen asiantuntijapalveluihin ja koulutuksiin erikoistunut yritys. PTC:n parikymmentä asiantuntijaa ovat kokeneita ammattilaisia, jotka keskittyvät täysipäiväisesti julkisiin hankintoihin sekä konsultteina että kouluttajina. Keskeisimmät koulutusaiheet: Julkiset hankinnat Hankintaprosessit ja niiden virheetön läpivienti Hankintalainsäädännön käytännön näkökulmat Yritysten...


Lue lisää kouluttajasta PTCServices Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

PTCServices Oy

PTCServices Oy
Simonkatu 12 A 7
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ptcs.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 366 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Webinaari: Valtiontuet kuntien ja yritysten välisissä sopimussuhteissa täytä seuraavat tiedot: