Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Esiintymisen tehovalmennus

Puhe Production
Yhteenveto
2 päivää
950 EUR + alv 24 %
Koulutus
Helsinki, Suomi
Alkavat koulutukset
Helsinki
950 EUR
25.3.2022

Suomi
Räätälöidysti
Esiintymisen tehovalmennukseen osallistuva joukko

Esiintymisen tehovalmennus

Esiintymisen tehovalmennus on yksilöllinen ja henkilökohtainen asiantuntijaesiintymisen ja kouluttamisen sparraus pienryhmässä.

Tämä 2-päiväinen esiintymisvalmennus on lähes yksilövalmennusta – oppiminen tapahtuu 3-6 hengen ryhmissä – yksilöllisesti ja tiiviisti harjoitellen! Koko valmennuksen ajan valmennettava saa palautetta, harjoitusta ja taas palautetta.

Huom. Koulutuksessa noudatetaan tarkoin ajankohtaisia voimassa olevia koronasuosituksia. Puhe Production varmistaa tilankäytöllisesti turvallisen valmennuksen.

Toteutus

Ennen tapaamista valmentaja tekee sinulle lähtötilanteen kartoituksen tukemaan
oppimistasi päivien aikana. Valmennuksessa työstät omaan työhösi liittyvää esiintymistilannetta tai koulutustilannetta ja saat ammattilaisen opastusta suoraan omaan työtehtävääsi. Tulet käyttämään aikasi tehokkaasti oman työsi ympärillä ja siinä samassa tulet saamaan enemmän rohkaisevaa ja rakentavaa palautetta, kuin millään muulla viestintäkurssilla, jolla olet ollut.

Koska ryhmässä on enimmillään 6 henkeä, oppiminen tapahtuu vuorovaikutuksessa. Kaksipäiväisen kurssin aikana käydään läpi keskeiset asiantuntijaesiintymisen aihekokonaisuudet ja jälleen kerran – käytännön harjoittelun kautta. Kouluttajan tietoiskujen jälkeen taas sovelletaan asioita käytäntöön.

Valmennus on erilainen viestintävalmennus kuin markkinoilla tyypillisesti on: tulet kohdatuksi yksilönä ja tulet saamaan runsaasti henkilökohtaista ohjausta.

Kohderyhmä

Asiantuntijoille, kouluttajille, esimiehille, myyntihenkilöille, työkseen vaikuttaville ihmisille

Aikataulu

pe 21.1. ja 28.1.2022 klo 9-16
Puhe Production Oy:n koulutustilat
Työmiehenkatu 6 D, 00180 Helsinki (Kamppi)

pe 25.3. ja 1.4.2022 klo 9-16
Puhe Production Oy:n koulutustilat
Työmiehenkatu 6 D, 00180 Helsinki (Kamppi)

Koulutuspaikka

Puhe Production Oy:n koulutustilat,
Työmiehenkatu 6 D, 00180 Helsinki (Kamppi)

HUOM! Puhe Production seuraa koronatilannetta ja tarvittaessa ilmoittaa mahdollisimman aikaisin muutoksista aikatauluun.

Kouluttaja

Perttu Laaksonen, FM, viestinnän valmentaja, on toiminut valmentajana vaativan tason viestintäkoulutustehtävissä niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella jo 20 vuotta. Verkon välityksellä tapahtuvaa vuorovaikutusta Perttu on valmentanut jo 10 vuotta. Hän on kysytty kouluttaja ja palaute koulutuksista on erittäin hyvää: Pertun koulutuksissa tehdään aktiivisesti töitä, viihdytään hyvin ja niissä on oppimiseen kannustava ilmapiiri.

Kustannukset

950 € + alv. Hinta sis. kaksi koulutuspäivää kestoiltaan klo 9-16, koulutusmateriaalit, aamukahvit suolaisella tarjoilulla, lounaat ja iltapäiväkahvit makealla tarjoilulla.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esiintymisen tehovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Puhe Production

Viestintäkonsultointia ja viestintävalmennusta yrityksille ja yhteisöille 

Puhe Production tarjoaa asiantuntevaa konsultointia ja valmennusta niin työyhteisön kehittämiseen, esiintymiseen, kouluttamiseen, neuvottelutilanteisiin, median kohtaamiseen kuin esimiesviestintäänkin. Kaikki Puhe Productionin kouluttajat ovat kokeneita oman alansa asiantuntijoita ja kouluttamisen ammattilaisia. Jokainen Puhe Productionin valmennus valmistellaan ja suunnitellaan niin, että asiakas on...


Lue lisää kouluttajasta Puhe Production ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Puhe Production

Työmiehenkatu 6 D 59
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Esiintymisen tehovalmennus täytä seuraavat tiedot: