Esiintymisen tehovalmennus

Puhe Production
Yhteenveto
2 päivää
750 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Helsinki, Useita paikkakuntia

Alkavat koulutukset
Helsinki
750 EUR
17.3.2023

Helsinki
750 EUR
5.5.2023

Suomi
Räätälöidysti
Esiintymisen tehovalmennukseen osallistuva joukko

Esiintymisen tehovalmennus

Esiintymisen tehovalmennus on yksilöllinen ja henkilökohtainen asiantuntijaesiintymisen ja kouluttamisen sparraus pienryhmässä.

Tämä 2-päiväinen esiintymisvalmennus on lähes yksilövalmennusta – oppiminen tapahtuu 3-6 hengen ryhmissä – yksilöllisesti ja tiiviisti harjoitellen! Koko valmennuksen ajan valmennettava saa palautetta, harjoitusta ja taas palautetta.

Toteutus

Ennen tapaamista valmentaja tekee sinulle lähtötilanteen kartoituksen tukemaan
oppimistasi päivien aikana. Valmennuksessa työstät omaan työhösi liittyvää esiintymistilannetta ja saat ammattilaisen opastusta suoraan omaan työtehtävääsi. Tulet käyttämään aikasi tehokkaasti oman työsi ympärillä ja siinä samassa tulet saamaan enemmän rohkaisevaa ja rakentavaa palautetta, kuin millään muulla viestintäkurssilla, jolla olet ollut.

Koska ryhmässä on enimmillään 6 henkeä, oppiminen tapahtuu vuorovaikutuksessa. Kaksipäiväisen kurssin aikana käydään läpi keskeiset asiantuntijaesiintymisen aihekokonaisuudet ja jälleen kerran – käytännön harjoittelun kautta. Kouluttajan tietoiskujen jälkeen taas sovelletaan asioita käytäntöön.

Valmennus on erilainen viestintävalmennus kuin markkinoilla tyypillisesti on: tulet kohdatuksi yksilönä ja tulet saamaan runsaasti henkilökohtaista ohjausta.

Palaute osallistujilta on ollut erinomaista! Tämän tehokkaammaksi koulutus ei voi enää tulla!

Kohderyhmä

Asiantuntijoille, kouluttajille, esimiehille, myyntihenkilöille, työkseen vaikuttaville ihmisille

Aikataulu

SEURAAVAT KAKSI KOULUTUSKOKONAISUUTTA:

1. päivä: pe 17.3.2023 klo 9-15 (vuorovaikutteisena Teams -koulutuksena) ja

2. päivä: pe 24.3.2023 klo 9-15 (intensiivisenä lähikoulutuksena)

1. päivä: pe 5.5.2023 klo 9-15 (vuorovaikutteisena Teams -koulutuksena) ja

2. päivä: to 11.5.2023 klo 9-15 (intensiivisenä lähikoulutuksena)

Koulutuspaikka

1. päivä on vuorovaikutteinen virtuaalinen valmennuspäivä Teamsin välityksellä

2. päivä on intensiivinen harjoituspäivä lähikoulutuksena Puhe Production Oy:n koulutustilat, Työmiehenkatu 6 D, 00180 Helsinki (Kamppi).

Kouluttaja

Perttu Laaksonen, FM, viestinnän valmentaja, on toiminut valmentajana vaativan tason viestintäkoulutustehtävissä niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella jo yli 20 vuotta. Perttu Laaksonen on kysytty kouluttaja ja palaute koulutuksista on erittäin hyvää: Pertun koulutuksissa tehdään aktiivisesti töitä, viihdytään hyvin ja niissä on oppimiseen kannustava ilmapiiri.

Kustannukset

750 € + alv. Hinta sis. kaksi koulutuspäivää kestoiltaan klo 9-15, koulutusmateriaalit, aamukahvit suolaisella tarjoilulla, lounaat ja iltapäiväkahvit makealla tarjoilulla (lähipäivänä).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esiintymisen tehovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Puhe Production

Viestintäkonsultointia ja viestintävalmennusta yrityksille ja yhteisöille 

Puhe Production tarjoaa asiantuntevaa konsultointia ja valmennusta niin työyhteisön kehittämiseen, esiintymiseen, kouluttamiseen, neuvottelutilanteisiin, median kohtaamiseen kuin esimiesviestintäänkin. Kaikki Puhe Productionin kouluttajat ovat kokeneita oman alansa asiantuntijoita ja kouluttamisen ammattilaisia. Jokainen Puhe Productionin valmennus valmistellaan ja suunnitellaan niin, että asiakas on...


Lue lisää kouluttajasta Puhe Production ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Puhe Production

Työmiehenkatu 6 D 59
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 4 arviointiin

Osallistuja

Oli mukava olla koulutuksessa, jossa ei tullut tilannetta, että joutuu "nolatuksi", vaan koulutus oli jokaisen vahvuuksia hyödyntävä ja uskoa omaan osaamiseen antava

Osallistuja

Erittäin myönteinen ja kannustava koulutus. Ryhmän pieni koko ehdottomasti plussaa

Osallistuja

Hyvä koulutus. Auttoi kiinnittämään huomiota oleellisiin asioihin esiintymisessä ja hyviä neuvoja kuinka voi kehittää omaa esiintymistä.

Arvioinnit
Arvioinnit
(4,8)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 21 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Esiintymisen tehovalmennus täytä seuraavat tiedot: