Etäpalaverin johtaminen - esimiehet

Puhe Production
Yhteenveto
Organisaation tarpeen mukaan. Sovitaan erikseen.
Räätälöidysti
   
Tilauskoulutus
Suomi
Koulutus
Nainen pitää etäpalaveria ja hänellä on kuulokkeet

Etäpalaverin johtaminen - esimiehet

Etäpalaverin hyvä suunnittelu ja aktiivinen johtaminen on harjoittelukysymys ja opittavissa oleva asia. Esimiehillä on suuri rooli tehokkaan palaverikulttuurin luomisessa työyhteisössä ja siksi tämä asia on erityisen tärkeä ottaa haltuun. 

Onnistunut etäpalaveri valmistellaan onnistumaan jo etukäteen. Suunnittelun tärkeys korostuu etänä tapahtuvassa palaveritoiminnassa. Voit aktivoida valmistelujen kautta kuulijat vuorovaikutukseen jo suunnitteluvaiheessa. Virtuaalisuus ja etäyhteyden käyttäminen ovat tuoneet uusia taitovaatimuksia esimiehelle. Esimiesviestintää pitää ”tuunata” ja yllätyt, että etäpalaverit voivat olla jopa tehokkaampia kuin kasvokkaiset palaverit!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Etäpalaverin johtaminen - esimiehet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille esimiehille ja tiiminvetäjille, jotka haluavat oppia tehokkaat ja hyvät rutiinit etäpalaverin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Taitava palaverien valmistelu ja vetäminen on yksi tärkeimmistä taidoistasi esimiehenä ja tiimin vetäjänä. Siksi tämän harjoitteluun kannattaa antaa aikaasi.

Yhteen koulutusryhmään otetaan mielellään max. 10 henkeä/ryhmä, jotta kaikilla osallistujilla on tilaa ja aikaa vuorovaikutukselle, kysymyksille ja kommenteille.

Aikataulu

Erikseen sovittavana aikana organisaatiokohtaisena toteutuksena.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan online-koulutuksena Teamsin välityksellä.

Kouluttaja

Perttu Laaksonen, FM, viestinnän valmentaja, on toiminut valmentajana vaativan tason viestintäkoulutustehtävissä niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella jo yli 20 vuotta. Verkon välityksellä tapahtuvaa vuorovaikutusta Perttu on valmentanut jo yli 10 vuotta. Hän on kysytty kouluttaja ja palaute koulutuksista on erittäin hyvää: Pertun koulutuksissa tehdään aktiivisesti töitä, viihdytään hyvin ja niissä on oppimiseen kannustava ilmapiiri.

Kustannukset

Teemme teille tarjouksen räätälöidystä valmennuksesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Etäpalaverin johtaminen - esimiehet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Puhe Production

Viestintäkonsultointia ja viestintävalmennusta yrityksille ja yhteisöille 

Puhe Production tarjoaa asiantuntevaa konsultointia ja valmennusta niin työyhteisön kehittämiseen, esiintymiseen, kouluttamiseen, neuvottelutilanteisiin, median kohtaamiseen kuin esimiesviestintäänkin. Kaikki Puhe Productionin kouluttajat ovat kokeneita oman alansa asiantuntijoita ja kouluttamisen ammattilaisia. Jokainen Puhe Productionin valmennus valmistellaan ja suunnitellaan niin, että asiakas on...


Lue lisää kouluttajasta Puhe Production ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Puhe Production

Työmiehenkatu 6 D 59
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 5 arviointiin

Osallistuja

Koulutuksesta on pelkkää hyvää sanottavaa - se sisälsi sopivasti itsenäistä työskentelyä ja ryhmätyöskentelyä. Koulutus meni todella nopeasti.

Osallistuja

Kiitos rennosta, havainnollistavasta ja hauskasta tavasta viedä koulutusta eteenpäin.

Osallistuja

Koulutus oli erinomainen ja toivoisin, että sitä voisi tarjota henkilöstölle laajemminkin.

Arvioinnit
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 21 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Etäpalaverin johtaminen - esimiehet täytä seuraavat tiedot: