Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etäpalaverin johtaminen - esimiehet

Puhe Production
Yhteenveto
3 tuntia
220 EUR + alv 24 %
Koulutus
Suomi, Verkossa

Alkavat koulutukset
Suomi
Räätälöidysti

Verkossa
220 EUR
2.12.2022
Nainen pitää etäpalaveria ja hänellä on kuulokkeet

Etäpalaverin johtaminen - esimiehet

Etäpalaverin hyvä suunnittelu ja aktiivinen johtaminen on harjoittelukysymys ja opittavissa oleva asia. Tule kuulemaan 10 vuoden kokemuksen omaavan Puhe Productionin koulutukseen, miten onnistunut etäpalaveri järjestetään!

Koulutuksen hyöty

Onnistunut etäpalaveri valmistellaan onnistumaan jo etukäteen. Suunnittelun tärkeys korostuu etänä tapahtuvassa palaveritoiminnassa. Voit aktivoida kuulijat vuorovaikutukseen jo suunnitteluvaiheessa. Virtuaalisuus ja tekniikan käyttäminen tuovat uusia taitovaatimuksia esimiehelle. Esimiesviestintää pitää ”tuunata” ja yllätyt, että etäpalaverit voivat olla jopa tehokkaampia kuin kasvokkaiset palaverit!

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille esimiehille ja tiiminvetäjille, jotka haluavat oppia tehokkaat ja hyvät rutiinit etäpalaverin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Taitava palaverien valmistelu ja vetäminen on yksi tärkeimmistä taidoistasi esimiehenä ja tiimin vetäjänä. Siksi tämän harjoitteluun kannattaa antaa aikaasi.

Koulutusryhmään otetaan max. 10 henkeä/ryhmä, jotta kaikilla osallistujilla on tilaa ja aikaa vuorovaikutukselle, kysymyksille ja kommenteille.

Aikataulu

pe 2.12.2022 klo 9-12

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan online-koulutuksena Teamsin välityksellä.

Kouluttaja

Perttu Laaksonen, FM, viestinnän valmentaja, on toiminut valmentajana vaativan tason viestintäkoulutustehtävissä niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella jo 20 vuotta. Verkon välityksellä tapahtuvaa vuorovaikutusta Perttu on valmentanut jo 10 vuotta. Hän on kysytty kouluttaja ja palaute koulutuksista on erittäin hyvää: Pertun koulutuksissa tehdään aktiivisesti töitä, viihdytään hyvin ja niissä on oppimiseen kannustava ilmapiiri.

Kustannukset

220 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Etäpalaverin johtaminen - esimiehet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Puhe Production

Viestintäkonsultointia ja viestintävalmennusta yrityksille ja yhteisöille 

Puhe Production tarjoaa asiantuntevaa konsultointia ja valmennusta niin työyhteisön kehittämiseen, esiintymiseen, kouluttamiseen, neuvottelutilanteisiin, median kohtaamiseen kuin esimiesviestintäänkin. Kaikki Puhe Productionin kouluttajat ovat kokeneita oman alansa asiantuntijoita ja kouluttamisen ammattilaisia. Jokainen Puhe Productionin valmennus valmistellaan ja suunnitellaan niin, että asiakas on...


Lue lisää kouluttajasta Puhe Production ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Puhe Production

Työmiehenkatu 6 D 59
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,6

Perustuu 5 arviointiin

Osallistuja
Koulutuksesta on pelkkää hyvää sanottavaa - se sisälsi sopivasti itsenäistä työskentelyä ja ryhmätyöskentelyä. Koulutus meni todella nopeasti.
Osallistuja
Kiitos rennosta, havainnollistavasta ja hauskasta tavasta viedä koulutusta eteenpäin.
Osallistuja
Koulutus oli erinomainen ja toivoisin, että sitä voisi tarjota henkilöstölle laajemminkin.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Etäpalaverin johtaminen - esimiehet täytä seuraavat tiedot: