Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Fasilitointi etäkoulutuksessa

Puhe Production
Yhteenveto
3 tuntia
   
Verkossa
Koulutus
Fasilitointi etäkoulutuksessa / Puhe Production

Fasilitointi etäkoulutuksessa

Etäkoulutukset voivat olla aktiivisia, vuorovaikutteisia ja hauskoja, jos ne ohjataan fiksusti. Taitavasti fasilitoitu oppimistilanne on ajatuksia synnyttävä ja dynaaminen kohtaaminen, jossa kaikki pääsevät osallistumaan tavalla tai toisella. Jos suunnittelet etäkoulutuksen hyvin, se voi olla jopa vuorovaikutteisempi kuin kasvokkainen koulutus. Tule oppimaan käytännöllisiä virtuaalifasilitoinnin tekniikoita ja innostut itsekin taas kouluttamisesta!

Valmennuksessa käymme läpi keskeiset asiat niin kouluttamisesta kuin virtuaalisen vuorovaikutuksen ja oppimistilanteen tehokkaasta ohjaamisesta. Työskentely on käytännönläheistä ja tarjoaa helpostikäytettäviä etäoppimista tukevia fasilitointimenetelmiä.

Teemme tätä kokemuksella: olemme kouluttaneet työyhteisöjen virtuaalitapaamisia jo 10 vuoden ajan!

Osallistuja oppii

  • päästämään irti kouluttajan yksinpuhelusta ja käynnistämään vuorovaikutusta etäkoulutustilanteessa
  • saat ideoita, miten ylläpitää laadukasta oppimiskeskustelua virtuaalisessa koulutuksessa
  • yhteistoiminnallisia menetelmiä ryhmän toiminnan ohjaamisessa ja tulosten synnyttämisessä – et enää ”vedä koulutuksia” vaan ohjaat oppimista!

Palautteita aikaisemmista koulutuksista:

”Tässä koulutuksessa parasta oli se, että videovälitteisyyteen suhtauduttiin osana nykyaikaa, ja tehtiin selväksi, että se on yhtä vaikuttavaa koulutusta kuin kasvokkainkin tehtävä.”
”Harjoitusten tekeminen aktivoi oppimista todella paljon ja joutui eri tavalla keskittymään ja pohtimaan oppimaansa.”
”Kiitos! Koulutuksessa oli tosi mukavaa ja koin että kaikki osallistujat olivat vuorovaikutuksessa keskenään sekä kouluttajan kanssa mahtavalla tavalla!”

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fasilitointi etäkoulutuksessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille asiantuntijoille ja kouluttajille, joiden työhön kuuluu kouluttaminen, kehittäminen ja fasilitointi etänä. Valmennus sopii myös yhteisöille, joissa vasta suunnitellaan etätoteutuksien käyttöön ottamista.

Koulutusryhmään otetaan max. 10 henkeä/ryhmä, jotta kaikilla osallistujilla on tilaa ja aikaa vuorovaikutukselle, kysymyksille ja kommenteille.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 3 h. Seuraavat toteutukset:

  • pe 17.9. klo 9-12

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan online-koulutuksena Teamsin välityksellä.

Kouluttaja

Perttu Laaksonen, FM, viestinnän valmentaja, on toiminut valmentajana vaativan tason viestintäkoulutustehtävissä niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella jo 20 vuotta. Verkon välityksellä tapahtuvaa vuorovaikutusta Perttu on valmentanut jo 10 vuotta. Hän on kysytty kouluttaja ja palaute koulutuksista on erittäin hyvää: Pertun koulutuksissa tehdään aktiivisesti töitä, viihdytään hyvin ja niissä on oppimiseen kannustava ilmapiiri.

Kustannukset

220 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fasilitointi etäkoulutuksessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Puhe Production

Viestintäkonsultointia ja viestintävalmennusta yrityksille ja yhteisöille 

Puhe Production tarjoaa asiantuntevaa konsultointia ja valmennusta niin työyhteisön kehittämiseen, esiintymiseen, kouluttamiseen, neuvottelutilanteisiin, median kohtaamiseen kuin esimiesviestintäänkin. Kaikki Puhe Productionin kouluttajat ovat kokeneita oman alansa asiantuntijoita ja kouluttamisen ammattilaisia. Jokainen Puhe Productionin valmennus valmistellaan ja suunnitellaan niin, että asiakas on...


Lue lisää kouluttajasta Puhe Production ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Puhe Production

Työmiehenkatu 6 D 59
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Fokus tulevaisuudessa

Sinun ja organisaatiosi tarpeiden mukaisesti räätälöidyt etä-, hybridi- ja lähikoulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Fasilitointi etäkoulutuksessa täytä seuraavat tiedot: