🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Kouluttajana etäkoulutuksessa - Teams

Puhe Production
Yhteenveto
3 tuntia
220 EUR + alv 24 %
Koulutus
Suomi, Verkossa

Alkavat koulutukset
Suomi
Räätälöidysti

Verkossa
220 EUR
31.3.2023
Videokamera kuvaa naista, joka vetää etäkoulutusta

Kouluttajana etäkoulutuksessa - Teams

Etäkoulutukset ovat arkipäivää suomalaisessa työelämässä ja ne tulevat pysymään osana valikoimaa jatkossakin. Kaikilla kouluttavilla asiantuntijoilla tulee etäkouluttaminen vastaan ennemmin tai myöhemmin. Koulutettavien ei tarvitse olla saman katon alla kouluttajan kanssa, vaan tämän koulutuksen tuella kouluttaja pystyy luomaan tehokkaan ja onnistuneen opetustilanteen virtuaalisesti.

Toteutus

Jo kymmenen vuoden kokemuksella kouluttanut Puhe Production perehdyttää osallistujalle etäkoulutuksen keskeiset asiat niin kouluttamisesta kuin videovälitteisen vuorovaikutuksen ja oppimistilanteen tehokkaasta ohjaamisesta. Työskentely on käytännönläheistä ja tarjoaa konkreettisia etäoppimista tukevia opetusmenetelmiä.

Osallistujana...

  • Opit käytännön opetusmenetelmiä, joilla teet koulutuksistasi monipuolisia ja vuorovaikutteisia.
  • Saat välineet suunnitella koulutussisältösi toimimaan verkkoympäristössä.
  • Opit kohdentamaan vuorovaikutuksesi viisaalla tavalla, kun toimit virtuaalisesti.

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille asiantuntijoille ja kouluttajille, joiden työhön kuuluu kouluttaminen etänä. Valmennus sopii myös yhteisöille, joissa vasta suunnitellaan etätoteutuksien käyttöön ottamista.

Aikataulu

pe 31.3.2023 klo 9-12

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan online-koulutuksena Teamsin välityksellä.

Kouluttaja

Perttu Laaksonen, FM, viestinnän valmentaja, on toiminut valmentajana vaativan tason viestintäkoulutustehtävissä niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella jo yli 20 vuotta. Verkon välityksellä tapahtuvaa vuorovaikutusta Perttu on valmentanut jo yli 10 vuotta. Hän on kysytty kouluttaja ja palaute koulutuksista on erittäin hyvää: Pertun koulutuksissa tehdään aktiivisesti töitä, viihdytään hyvin ja niissä on oppimiseen kannustava ilmapiiri.

Kustannukset

220 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kouluttajana etäkoulutuksessa - Teams? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Puhe Production

Viestintäkonsultointia ja viestintävalmennusta yrityksille ja yhteisöille 

Puhe Production tarjoaa asiantuntevaa konsultointia ja valmennusta niin työyhteisön kehittämiseen, esiintymiseen, kouluttamiseen, neuvottelutilanteisiin, median kohtaamiseen kuin esimiesviestintäänkin. Kaikki Puhe Productionin kouluttajat ovat kokeneita oman alansa asiantuntijoita ja kouluttamisen ammattilaisia. Jokainen Puhe Productionin valmennus valmistellaan ja suunnitellaan niin, että asiakas on...


Lue lisää kouluttajasta Puhe Production ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Puhe Production

Työmiehenkatu 6 D 59
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 21 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kouluttajana etäkoulutuksessa - Teams täytä seuraavat tiedot: