Työnohjaus työyhteisölle

Puhe Production
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Suomi
Koulutus
Ihmisiä neuvotteluhuoneessa

Työnohjaus työyhteisölle

Työnohjaus on oman työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä, joka tapahtuu koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjaus on hyvä työkalu esim. seuraavissa kolmessa tilanteessa:

1. KUN TYÖSSÄ ON VAIKEA JAKSAA

Työnohjaus keskittyy yksilöiden ja työryhmien työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen edistämiseen. Usein jo asioiden näkyväksi tekeminen ja avoin puhuminen edistää työntekijöiden ja ryhmän työhyvinvointia. Esimerkiksi hankalien asiakastilanteiden ja kuormittavan työn kokemusten purkaminen - yksin tai yhdessä - edistää työssä jaksamista.

2. KUN TYÖRYHMÄN TIIMITYÖ KAIPAA KEHITTÄMISTÄ

Työryhmän tehtävänkuvien selkeyttäminen, työnjaon hiominen, toimintatapojen yhtenäistäminen ja vuorovaikutussuhteiden vahvistaminen ovat tyypillisiä sisältöjä työn kehittämiseen keskittyvässä työnohjauksessa. Yleensä tiimi pyrkii tehostamaan toimintaansa ja järkeistämään käytäntöjään. Tämä lähestymistapa sopii ryhmille, joissa normaali toiminta on käynnissä ja työ sujuu ainakin tyydyttävästi.

3. KUN OLLAAN MURROSTILANTEESSA

Kun työryhmä on uusi tai organisaatiorakennetta on uusittu, vaatii uuden tiimin asettuminen totuttelua ja pohdintaa. Muutostilanteen työnohjauksessa ryhmäydytään, luodaan uusia vuorovaikutussuhteita, tunnustellaan ryhmän toimintatapoja, työnkuvia ja tavoitteita. Esille saattaa nousta myös ryhmän syntymistä edeltäneen muutosprosessin läpikäyminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työnohjaus työyhteisölle, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Asiantuntijoille, kouluttajille, esimiehille, sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalla toimiville, pelastus- ja valmiusaloilla sekä asiakaspalvelutyössä toimiville. Työnohjaus soveltuu hyvin laajasti eri aloilla toimiville henkilöille.

Aikataulu

Sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Koulutuspaikka

Työnohjaus voidaan järjestää joko asiakkaan tiloissa tai Puhe Production Oy:n koulutustiloissa Helsingissä.

Kouluttaja

Puhe Production Oy:n työnohjaajat ovat koulutettuja työnohjaajia, joilla on vankka kokemus työnohjauksesta. Sopiva työnohjaaja valitaan kunkin ryhmän mukaan. Työnohjauksessa korostuu yhteistyö työnohjaajan ja ryhmän välillä ja siksi on tärkeää tarkkaan valita sopiva ohjaaja ryhmälle.

Kustannukset

Työnohjausprosessi luodaan asiakaskohtaisesti räätälöidysti. Hintaan vaikuttaa tapaamisten määrä ja osallistuvan ryhmän koko.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työnohjaus työyhteisölle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Puhe Production

Viestintäkonsultointia ja viestintävalmennusta yrityksille ja yhteisöille 

Puhe Production tarjoaa asiantuntevaa konsultointia ja valmennusta niin työyhteisön kehittämiseen, esiintymiseen, kouluttamiseen, neuvottelutilanteisiin, median kohtaamiseen kuin esimiesviestintäänkin. Kaikki Puhe Productionin kouluttajat ovat kokeneita oman alansa asiantuntijoita ja kouluttamisen ammattilaisia. Jokainen Puhe Productionin valmennus valmistellaan ja suunnitellaan niin, että asiakas on...


Lue lisää kouluttajasta Puhe Production ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Puhe Production

Työmiehenkatu 6 D 59
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 21 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työnohjaus työyhteisölle täytä seuraavat tiedot: