Työyhteisösovittelu

Puhe Production
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Suomi
Koulutus
nainen selittää luokalle

Työyhteisösovittelu

Ongelmat kuuluvat normaaliin työelämään, mutta jos niitä ei saada ratkaistua, ne voivat muuttua työtä vaikeuttaviksi konflikteiksi tai jopa lamauttaviksi kriiseiksi. Riidan sovittelu on aina tilannekohtaista, mutta tavoite on ratkaista konflikti tai luoda toimintaedellytyksiä jatkossa ainakin kohtuulliselle yhteistyölle.

Työyhteisösovittelussa sovittelija ei ratkaise erimielisyyttä osapuolten puolesta, vaan toimii sovinnon mahdollistajana. Hän ohjaa prosessia, jonka lopputuloksena asianosaiset löytävät itse ratkaisun. Sovittelijan tehtävänä on varmistaa, että kaikki osapuolet tulevat kuulluiksi.

Sovitteluprosessin aikana ihmisille avautuu uusia näkökulmia ja sitä kautta lisääntyy eri osapuolten ymmärrys toisen tilanteesta. Sovittelu on siihen osallistuville henkilöille vahva oppimisprosessi.

Yleensä sovitteluprosessissa saadaan keskustelujen kautta aikaan sopimus, jonka kaikki osapuolet hyväksyvät ja allekirjoittavat. Olemme olleet todistamassa monien työyhteisöjen tasapainottumisen sovittelun kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työyhteisösovittelu, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työyhteisöt kaikilla aloilla. Työyhteisösovittelu sopii kaikkiin tilanteisiin, joissa työpaikan suhteet ovat riitautuneet.

Aikataulu

Sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Kouluttaja

Puhe Production Oy:n työyhteisösovittelijat ovat koulutettuja sovittelijoita, joilla on vankka kokemus alasta. Sopiva sovittelija valitaan kunkin ryhmän mukaan.

Kustannukset

Työyhteisösovittelun prosessi luodaan asiakaskohtaisesti räätälöidysti. Hintaan vaikuttaa tapaamiskertojen määrä ja kesto.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työyhteisösovittelu? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Puhe Production

Viestintäkonsultointia ja viestintävalmennusta yrityksille ja yhteisöille 

Puhe Production tarjoaa asiantuntevaa konsultointia ja valmennusta niin työyhteisön kehittämiseen, esiintymiseen, kouluttamiseen, neuvottelutilanteisiin, median kohtaamiseen kuin esimiesviestintäänkin. Kaikki Puhe Productionin kouluttajat ovat kokeneita oman alansa asiantuntijoita ja kouluttamisen ammattilaisia. Jokainen Puhe Productionin valmennus valmistellaan ja suunnitellaan niin, että asiakas on...


Lue lisää kouluttajasta Puhe Production ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Puhe Production

Työmiehenkatu 6 D 59
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 21 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työyhteisösovittelu täytä seuraavat tiedot: