Vuorovaikutteinen kouluttaja

Puhe Production
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Suomi
Koulutus
Nainen luokkahuoneessa

Vuorovaikutteinen kouluttaja

Valmennamme asiantuntijoista ammattitaitoisia oman alansa kouluttajia. Kun haluat laajentaa osaamistasi asiantuntijan tehtävistä kouluttajaksi tai päivittää kouluttajan taitojasi, tämä on sinulle.

Tämän valmennuksemme avulla luot vuorovaikutteisia koulutustapahtumia. Kouluttamisen ei tarvitse olla yksinpuhelua koulutustilan edessä. Koulutuksessa voidaan aktivoida osallistujia ja lisätä tapahtuman vuorovaikutteisuutta, samalla vaikuttaa positiivisesti oppimiseen.

Valmennuksessa opetellaan suunnittelemaan ja toteuttamaan vuorovaikutteisia sekä toiminnallisia koulutuksia, jotka edistävät oppimista. Työpajana toteutettava valmennus on käytännönläheinen ja se sisältää konkreettisia työvälineitä, joiden avulla onnistut aktivoimaan yleisön.

Palaute osallistujilta on ollut erinomaista! Osallistujat ovat oppineet vuorovaikuttamaan ja aktivoimaan koulutettaviaan aivan uudella tavalla.

Teemme tätä kokemuksella: olemme kouluttaneet kouluttajia jo yli 20 vuoden ajan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vuorovaikutteinen kouluttaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työkseen päätoimisesti kouluttaville sekä asiantuntijoille, esimiehille ja myyntihenkilöille, joiden työhön kuuluu myös kouluttaminen.

Aikataulu

Sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Koulutuspaikka

Joko asiakkaan tiloissa tai Puhe Production Oy:n koulutustiloissa Helsingissä.

Kouluttaja

Perttu Laaksonen, FM, viestinnän valmentaja, on toiminut valmentajana vaativan tason viestintäkoulutustehtävissä niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella jo yli 20 vuotta. Perttu Laaksonen on kysytty kouluttaja ja palaute koulutuksista on erittäin hyvää: Pertun koulutuksissa tehdään aktiivisesti töitä, viihdytään hyvin ja niissä on oppimiseen kannustava ilmapiiri.

Kustannukset

Räätälöimme koulutuksen asiakkaalle tarjouksen pohjalta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vuorovaikutteinen kouluttaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Puhe Production

Viestintäkonsultointia ja viestintävalmennusta yrityksille ja yhteisöille 

Puhe Production tarjoaa asiantuntevaa konsultointia ja valmennusta niin työyhteisön kehittämiseen, esiintymiseen, kouluttamiseen, neuvottelutilanteisiin, median kohtaamiseen kuin esimiesviestintäänkin. Kaikki Puhe Productionin kouluttajat ovat kokeneita oman alansa asiantuntijoita ja kouluttamisen ammattilaisia. Jokainen Puhe Productionin valmennus valmistellaan ja suunnitellaan niin, että asiakas on...


Lue lisää kouluttajasta Puhe Production ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Puhe Production

Työmiehenkatu 6 D 59
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 4 arviointiin

Koulutukseen osallistunut

Nyt koen kouluttamisen jännittävän tilanteen sijaan hauskana tilaisuutena, jossa voin soveltaa asiantuntemustani hieman tavallisia asiantuntijatöitä luovemmalla tavalla

Koulutukseen osallistunut

Kiitos rennosta, havainnollistavasta ja hauskasta tavasta viedä koulutusta eteenpäin.

Koulutukseen osallistunut

Koulutuksen sisältö vastasi odotuksia ja oli erittäin hyvä

Arvioinnit
Arvioinnit
(4,5)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 21 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vuorovaikutteinen kouluttaja täytä seuraavat tiedot: