🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Arvioinnit aiheesta Suomen Punainen Risti Tampereen osasto

Keskiarvo: 4,9

Koulutukseen osallistunut

Sain tietoa monipuolisesti ja varmuutta toimia erilaisissa tilanteissa.

Koulutukseen osallistunut

Tosi monipuolisesti sai harjoitella eri asioita. Hyvä ja asiantunteva kouluttaja.

Koulutukseen osallistunut

Todella hyvä käytännönläheinen koulutus.

Koulutukseen osallistunut

Kouluttaja piti koko ajan yllä mielenkiinnon asioihin.

Koulutukseen osallistunut

Ensiapu on kaikkien hyvä osata ja kurssilla saa siihen hyvät työkalut.

Koulutukseen osallistunut

Hyvin vedetty napakka kurssi kertaukseen. Sopivan vuorovaikutteinen etänäkin pidettynä.

Koulutukseen osallistunut

Kurssi oli ihanan kannustava. Tosi mukaansa tempaavasti toteutettu. Mielenkiinto pysyi kokoajan hyvin yllä. Kouluttaja tunsi ja ymmärsi hyvin meidän työn erityispiirteet lasten kanssa työskentelystä. Tuli sellainen tunne että aina voi tehdä jotain hyödyllistä ensiapu/onnettomuus. tilanteessa.

Koulutukseen osallistunut

Jokaisen tulisi käydä tämä kurssi! Paljon tärkeää tietoa ja käytännön harjoittelua. Kouluttaja oli huippu!

Koulutukseen osallistunut

Kouluttajan tapa kertoa asioista oli mielenkiintoinen ja monipuolinen. Kurssi oli keskustelevaa eikä pelkästään luennointia. Asiat jäivät hyvin mieleen vaikka niitä tuli paljon kahden päivän aikana.

Koulutukseen osallistunut

Kouluttaja kertoi ensiavusta todella helposti ymmärrettävällä tavalla ja mielenkiintoisesti. Positiivinen fiilis!

Koulutukseen osallistunut

Kurssilla keskityttiin harjoitteluun, ja teoreettista tietoa annettiin harjoittelun tueksi. Lisäksi kouluttajan kannustava asenne lievensi jännitystä ja pelkoa, joka liittyy henkeä uhkaavaan tilanteeseen varautumiseen.

Koulutukseen osallistunut

Webinaarityylinen koulutus oli erittäin hyvä vaihtoehto normaalille koulutukselle

Koulutukseen osallistunut

Kokonaisuutena hyvä koulutus, paljon asiaa tiiviissä ajassa läpikäytynä.

Koulutukseen osallistunut

Kurssi oli erittäin käytännönläheinen ja kurssin vetäjä todella hyvä!

Koulutukseen osallistunut

Ihan paras käymäni EA koulutus, super asiantunteva ja mukava kouluttaja, joka osasi luoda positiivisen oppimisen ilmapiirin.

Koulutukseen osallistunut

Mielenkiintoista, tärkeää teoriaa yhdistettynä käytännön harjoitteisiin. En ainoastaan oppinut miten toimia vaan myös miksi.

Koulutukseen osallistunut

Kurssi antaa jokaisen kansalaisen tarvitsemia perusvalmiuksia toimia kiireellistä ensiapua vaativissa tilanteissa. Kurssi oli vieläpä hauska ja erittäin informatiivinen.

Koulutukseen osallistunut

Kurssi on monipuolinen ja hyödyllinen. Kurssilla käytiin konkreettisesti läpi miten tulee toimia erilaisissa tilanteissa.

Koulutukseen osallistunut

Pääsispä tänne joka vuosi!

Koulutukseen osallistunut

Paras EA-kurssi, jossa olen ollut!

Koulutukseen osallistunut

Ehdottoman hyvä kurssikokonaisuus, jäi varmasti mieleen asioita ja käytännön taitoja, jotka auttavat mikäli pitäisi toimia tositilanteessa.

Koulutukseen osallistunut

Asiat oli ryhmitelty selkeästi, ja tietoa tuli sopivissa palasissa. Ilmapiiri oli avoin kysymyksille, ja niihin sai vastaukset.

Koulutukseen osallistunut

Kouluttaja esitti asiat mielenkiintoisesti ja selkeästi. Kymmenen + pistettä!

Hyvä kompakti koulutuspaketti.

Koulutukseen osallistunut

Erittäin asiantunteva, huomaa kyllä, että kouluttajalla oli pitkä kokemus ja laaja osaaminen asioista.

studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.