Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SPR Ensiavun peruskurssi EA1® (myös webinaaritoteutuksena)

Suomen Punainen Risti Tampereen osasto
Yhteenveto
16 tuntia
160,48 - 160,48 EUR + alv 24 % (yht. 199 EUR)
Koulutus
Tampere, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
160,48 EUR
28.9.2021

Tampere
160,48 EUR
6.10.2021

Suomi
sopimuksen mukaan

Verkossa
160,48 EUR
28.9.2021

SPR Ensiavun peruskurssi EA1® (myös webinaaritoteutuksena)

Ensiapukurssi EA 1® antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Kurssin voi suorittaa lähikoulutuksena, webinaarina tai yhdistelmäkoulutuksena. 

Kursseilla kouluttajina toimivat SPR:n hyväksymät Ensiavun- ja terveystiedon kouluttajat (ETK). Koulutuksista saa Punaisen Ristin ensiapukortin eli pätevyystodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta ja on pätevä kaikissa Euroopan maissa.

Ensiapukurssin EA1® sisältö

Kurssin kesto on 16 oppituntia. Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita:

 • Toiminta auttamistilanteessa
 • Hätäensiavun perusteet
  • Tajuttomalle annettava ensiapu
  • Elottoman ensiapu (peruselvytys, sis. defibrillaattorin käytön)
  • Vierasesine hengitysteissä
  • Suuret verenvuodot ja verenkierron häiriötila (sokki)
 • Tavallisimmat sairauskohtaukset (rintakipu, matala verensokeri, aivoverenkierron häiriöt, kouristukset, vakava allerginen reaktio, astmakohtaus)
 • Haavat
 • Palovammat ja sähkön aiheuttamat vammat
 • Nivelvammat ja murtumat
 • Muut tapaturmat (nenäverenvuoto, silmävammat, pään vammat)
 • Myrkytykset
 • Terveyden edistäminen

SPR ENSIAPU 1 -KURSSI ® 16 oppituntia yhdistelmäkoulutuksena

Suorittamalla Ensiapukurssi EA1 -kurssin verkkokoulutusosuuden (8 tuntia), saat kurssin ehdollisen ensiapupätevyyden kuudeksi (6) kuukaudeksi. Tämän kuuden kuukauden aikana tulee suorittaa lähikoulutusosuus (8 tuntia). Järjestämme Kohtaamispaikka Tampurissa (Otavalankatu 12, Tampere) lukuisia lähikoulutuspäiviä, joista voit valita itsellesi sopivimman. 

Tilauskurssit

Halutessasi voit tilata oman ensiapukurssin esimerkiksi yrityksellesi tai yhdistykselle. Kurssi voidaan järjestää joko webinaarina Microsoft Teamsin välityksellä, tilaajan omissa tiloissa tai SPR Tampereen osaston koulutustilassa Tampereen keskustassa.

Kaikki SPR Tampereen osaston ensiapukoulutukset voidaan räätälöidä vastaamaan tilaajan tarpeita ja ensiapukurssit täyttävät Kelan ja sairausvakuutuslain vaatimukset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SPR Ensiavun peruskurssi EA1® (myös webinaaritoteutuksena), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ensiapukurssi EA1® soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia hätäensiavussa tarvittavia tietoja ja taitoja sekä parantaa valmiuksiaan toimia muissa ensiapua vaativissa tilanteissa.

Aikataulu

Kahtena päivänä kello 8.30-16.00

Koulutuspaikka

Voit osallistua kurssille joko paikan päällä koulutustilassa Kohtaamispaikka Tampurissa (Otavalankatu 12 A, Tampere) tai webinaarina Microsoft Teamsin välityksellä. 

Webinaarille osallistuessa käytännön harjoitteista tulee lähettää kouluttajalle video/kuvamateriaalia.

Kustannukset

Hinta 199 euroa (sis. alv 24%), hinta alennusryhmille (SPR:n jäsen, opiskelija, työtön, yleishyödyllisen yhdistyksen jäsen) 159 euroa.

Kurssihinta sisältää pätevyys- ja rekisteröintimaksun sekä ensiapukorttitodistuksen. 

Tilauskursseista tehdään aina erikseen tarjous huomioiden kurssilaismäärä ja kurssin toteutustapa. Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SPR Ensiavun peruskurssi EA1® (myös webinaaritoteutuksena)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Punainen Risti Tampereen osasto

SPR Tampereen osaston kurssivalikoimaan kuuluvat kaikki Punaisen Ristin viralliset, sertifioidut ensiapukorttikoulutukset. Koulutuksia järjestetään lähikoulutuksena, webinaarina ja yhdistelmäkoulutuksena. Kursseilla kouluttajina toimivat SPR:n hyväksymät Ensiavun- ja terveystiedon kouluttajat (ETK). Koulutuksista saa Punaisen Ristin ensiapukortin eli pätevyystodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. Ensiavun kouluttaminen on SPR...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Punainen Risti Tampereen osasto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Punainen Risti Tampereen osasto

Otavalankatu 12
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tietosuojaa sote henkilöstölle

Verkkokoulutuksen avulla tutustut alaan liittyvään tietosuojalainsäädäntöön ja vaatimuksiin. Koulutuksessa käydään läpi myös tietosuojakäytäntöjä ja riskejä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SPR Ensiavun peruskurssi EA1® (myös webinaaritoteutuksena) täytä seuraavat tiedot: