Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SPR Hätäensiapu 8 tuntia / EA1 kertauskurssi (myös webinaaritoteutuksena)

Suomen Punainen Risti Tampereen osasto
Yhteenveto
8 tuntia
112,10 - 112,10 EUR + alv 24 % (yht. 139 EUR)
Koulutus
Tampere, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
112,10 EUR
28.9.2021

Tampere
112,10 EUR
6.10.2021

Suomi
sopimuksen mukaan

Verkossa
112,10 EUR
28.9.2021

SPR Hätäensiapu 8 tuntia / EA1 kertauskurssi (myös webinaaritoteutuksena)

Hätäensiapukurssi 8 tuntia antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa. Koulutuksella voi päivittää voimassa olevan EA1 ja EA2 -pätevyyden tiedot yhden kerran. Kurssin voi suorittaa lähikoulutuksena, webinaarina tai yhdistelmäkoulutuksena. 

Kursseilla kouluttajina toimivat SPR:n hyväksymät Ensiavun- ja terveystiedon kouluttajat (ETK). Koulutuksista saa Punaisen Ristin ensiapukortin eli pätevyystodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta ja on pätevä kaikissa Euroopan maissa.

Hätäensiapu 8 tuntia / EA1 kertauskurssin sisältö

Kurssin kesto on 8 oppituntia. Kurssilla käsitellään seuraavia aiheita:

 • Toiminta auttamistilanteessa
 • Hätäensiavun perusteet
  • Tajuttomalle annettava ensiapu
  • Elottoman ensiapu (peruselvytys, sis. defibrillaattorin käytön)
  • Vierasesine hengitysteissä
  • Suuret verenvuodot ja verenkierron häiriötila (sokki)
 • Tavallisimmat sairauskohtaukset (rintakipu, matala verensokeri, aivoverenkierron häiriöt, kouristukset, vakava allerginen reaktio, astmakohtaus)
 • Palovammat

Tilauskurssit

Halutessasi voit tilata oman ensiapukurssin esimerkiksi yrityksellesi tai yhdistykselle. Kurssi voidaan järjestää joko webinaarina Microsoft Teamsin välityksellä, tilaajan omissa tiloissa tai SPR Tampereen osaston koulutustilassa Tampereen keskustassa.

Kaikki SPR Tampereen osaston ensiapukoulutukset voidaan räätälöidä vastaamaan tilaajan tarpeita ja ensiapukurssit täyttävät Kelan ja sairausvakuutuslain vaatimukset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SPR Hätäensiapu 8 tuntia / EA1 kertauskurssi (myös webinaaritoteutuksena), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hätäensiapu 8 tuntia -kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia hätäensiavussa tarvittavia tietoja ja taitoja sekä parantaa ensiapuvalmiuksiaan toimia muissa tapaturma- ja sairastumistilanteissa.

Aikataulu

Klo 8.30-16.00

Koulutuspaikka

Voit osallistua kurssille joko paikan päällä koulutustilassa Kohtaamispaikka Tampurissa (Otavalankatu 12 A, Tampere) tai webinaarina Microsoft Teamsin välityksellä.

Webinaarille osallistuessa käytännön harjoitteista tulee lähettää kouluttajalle video-/kuvamateriaalia. 

Kustannukset

Hinta 139 euroa (sis. alv 24%), hinta alennusryhmille (SPR:n jäsen, opiskelija, työtön, yleishyödyllisen yhdistyksen jäsen) 109 euroa.

Kurssihinta sisältää pätevyys- ja rekisteröintimaksun sekä ensiapukorttitodistuksen. 

Tilauskursseista tehdään aina erikseen tarjous huomioiden kurssilaismäärä ja kurssin toteutustapa. Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SPR Hätäensiapu 8 tuntia / EA1 kertauskurssi (myös webinaaritoteutuksena)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Punainen Risti Tampereen osasto

SPR Tampereen osaston kurssivalikoimaan kuuluvat kaikki Punaisen Ristin viralliset, sertifioidut ensiapukorttikoulutukset. Koulutuksia järjestetään lähikoulutuksena, webinaarina ja yhdistelmäkoulutuksena. Kursseilla kouluttajina toimivat SPR:n hyväksymät Ensiavun- ja terveystiedon kouluttajat (ETK). Koulutuksista saa Punaisen Ristin ensiapukortin eli pätevyystodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta. Ensiavun kouluttaminen on SPR...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Punainen Risti Tampereen osasto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Punainen Risti Tampereen osasto

Otavalankatu 12
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tietosuojaa sote henkilöstölle

Verkkokoulutuksen avulla tutustut alaan liittyvään tietosuojalainsäädäntöön ja vaatimuksiin. Koulutuksessa käydään läpi myös tietosuojakäytäntöjä ja riskejä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SPR Hätäensiapu 8 tuntia / EA1 kertauskurssi (myös webinaaritoteutuksena) täytä seuraavat tiedot: