Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

ISO 27001:2017 Tietoturvajärjestelmän rakentaminen ja auditointi

Qualitas Fennica
Yhteenveto
1 päivä
650 EUR + alv 24 %
6.2.2019 08:30
   
Helsinki
Avoin koulutus

ISO 27001:2017 Tietoturvajärjestelmän rakentaminen ja auditointi

ISO 27001:2017 Tietoturvajärjestelmän rakentaminen ja auditointi

Perehdy tietoturvastandardin rakenteeseen ja järjestelmäprojektin vaiheisiin

Fyysisen työn vähentyessä ja digitalisaation lisääntyessä  informaation hallinnasta ja suojaamisesta on tullut entistä tärkeämpää. Verkottuneessa maailmassa kaikki koneita ja laitteita myöten alkaa olla yhteyksissä toisiinsa ja jopa yksittäinen taitava yksilö voi mahdollisesti päästä käsiksi sellaisiin tietoihin, joihin hänellä ei ole mitään oikeuksia.

Tietoturvan hallinnassa ei pidä myöskään unohtaa perinteisiä fyysisiä suojauksia. ISO 27001:2017 standardin uudistettu rakenne vastaa uusien laatu- ja ympäristöstandardien pääotsikoita mahdollistaen tietoturvallisuuden kätevän integroinnin osaksi johtamisjärjestelmää. Koulutuksessa käydään läpi tietoturvastandardin rakenne, järjestelmäprojektin vaiheet ja annetaan vinkkejä sisäisille auditoijille.

Koulutuksen tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on avata ISO 27001:2017 keskeiset vaatimukset, tulkita vaatimusten soveltamisessa, auttaa vaatimusten soveltamisessa, auttaa vaatimusten käytännön toteutuksessa, antaa hyvät vinkit tietoturvajärjestelmän rakentamiseen sekä antaa valmiuksia tietoturvajärjestelmän sisäiseen auditointiin.

Oppimismenetelmät

Koulutus koostuu ISO 27001:2017 olennaisten vaatimusten läpikäynnistä, merkityksen avauksesta ja käytäntöön soveltavista esimerkeistä. 

Päivän aikana käydään vuorovaikutteista keskustelua ja tehdään käytäntöön soveltavia harjoitteita. Osallistujat saavat aineistona erilaisia malleja, työkaluja, työpohjia ja välineitä organisaatiokohtaisen ISO 27001:2017 rakentamisen ja auditoinnin tueksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ISO 27001:2017 Tietoturvajärjestelmän rakentaminen ja auditointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii hyvin esimerkiksi johdolle, tietoturvasta vastaaville, sisäisille ja toimittaja-auditoijille, esimiehille ja johtamisjärjestelmien kehittämisestä vastaaville.

Aikataulu

08:30 Aamukahvit ja ilmoittautuminen

09:00 Päivän avaus

09:10 Vaatimusten läpikäynti ja vinkit rakentajille ja auditoijill

  • Organisaation toimintaympäristö
  • Johtajuus
  • Suunnittelu
  • Tukitoiminnot

11:45 Lounastauko

12:30 Koulutus jatkuu

  • Toiminta
  • Suorituskyvyn arviointi
  • Parantaminen

14:30 Iltapäiväkahvi

Hallintatavoitteiden ja –keinojen viiteluettelo

  • Soveltaminen ja hyödyntäminen
  • Johtamisjärjestelmästandardien integrointi ja auditointi
  • Tietoturvajärjestelmäprojektin vaiheistaminen

Miten jatkan tästä

16:00 Koulutuspäivä päättyy

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Jussi Moisio, perustaja, vanhempi konsultti, pääarvioija, Arter

Jussi Moisio on toinen Arterin perustajajäsenistä ja hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen kuin myös erilaisten arviointien ja auditointien parista. Jussi on tehnyt laajoja yksityisen alan kuin julkisen alan prosessien arviointeja, taustaselvityksiä ja haastatteluja sekä priorisoinut niiden perustalta kehittämiskohteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 650 € + alv 24 %. Hinta sisältää koulutuspäivän, materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta ollenkaan, veloitetaan koko koulutuksen hinta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 27001:2017 Tietoturvajärjestelmän rakentaminen ja auditointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Qualitas Fennica Twitterissä


Qualitas Fennica

Qualitas Fennica

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...


Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Qualitas Fennica

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,2)
Perustuu 32 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta ISO 27001:2017 Tietoturvajärjestelmän rakentaminen ja auditointi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Onko toiminta työyhteisössäsi sujuvaa? Tarkastele sitä uusin silmin.

Lean Six Sigma Green Belt ja Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus haastavat sinut katsomaan organisaatiosi toimintaa uusin silmin ja kehittymään laadun ammatti-laiseksi.