ISO 9001:2015 Toimintajärjestelmän rakentaminen

Qualitas Fennica, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

ISO 9001:2015 Toimintajärjestelmän rakentaminen

Kouluttajat keskustelevat keskenään.

Tässä koulutuksessa opit kehittämään ISO 9001:2015 -standardin mukaisen toimintajärjestelmän, sekä liittämään sen luontevalla tavalla muihin johtamisjärjestelmiin.

Koulutuksessa käydään läpi järjestelmän rakentamisen ja yhdistämisen tärkeimmät vaiheet esimerkkien ja soveltavien ryhmäpohdintojen avulla. Samalla esitellään keskeiset laatutyökalut. Osallistujana saat sähköisessä muodossa laajan paketin erilaisia malleja ja työpohjia oman toimintajärjestelmän rakentamisen ja kehittämisen tueksi.

Asiakkaiden ja sidosryhmien odotusten ja tarpeiden täyttäminen, jopa ylittäminen, on keskeinen osa organisaatioiden perustehtävää. Laadunhallinta on uuden standardin myötä konkretisoitunut ja muuttunut kohti ”normaalia” johtamista. Kilpailukyvyn jatkuva kehittäminen vaatii liiketoimintaympäristön muutosten analysointia, järjestelmällisyyttä, tavoitteellisuutta, resursseja kuormittavan hukan vähentämistä, oikeaa asennetta ja kehittämisen kulttuuria.

ISO 9001:2015 standardissa on hienolla tavalla sisällytetty ylimmän johdon laajentunut rooli, toimintaympäristön muutosten analysointi, riskien ja mahdollisuuksien hallinnan ja jatkuvan parantamisen periaate osaksi prosessien johtamista. Järjestelmälliset laadunhallintakäytännöt voidaan rakentaa tämän perustalta ja lopputulos voidaan myös ulkopuolisen toimesta todentaa.

Oppimismenetelmät

Koulutus koostuu alustavista luennoista ja vuorovaikutteisesta keskusteluista. Lisäksi päivän aikana tehdään useita harjoitteita.

Miksi osallistua?

  • Oivallat miten ISO 9001:2015 voi toimia kilpailuetuna
  • Saat tietoa liiketoimintaympäristön analysoinnin kytkennästä laadunhallintaan
  • Opit hyödyntämään opastavaa ISO 9004:2018 standardia
  • Saat tietoa jatkuvan parantamisen kulttuurin merkityksestä
  • Hankit tietoa laatutyökaluista ja jatkuvan parantamisen periaatteesta
  • Osaat yhdistää järjestelmiä johtamisjärjestelmästandardien harmonisointia hyödyntäen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ISO 9001:2015 Toimintajärjestelmän rakentaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus on kohdistettu toimintajärjestelmän rakentamisesta vastaaville, laatupäälliköille / laatuvastaaville, sisäisille auditoijille sekä muuten laadunhallinnasta kiinnostuneille.

Aikataulu

9:00 Päivän avaus

  • Millaista kilpailuetua ISO 9001:2015 antaa organisaatiolle?
  • Mistä vaiheista ISO 9001:2015 – johtamisjärjestelmän rakentaminen koostuu

11:30 Lounastauko

12:15 Keskeisten kohtien käytännön soveltamisharjoituksia

  • Miten jatkan tästä

16:00 Koulutuspäivä päättyy

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Jari Saali.

Kouluttaja Jari Saalilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 650 € + alv. Hinta sisältää koulutuspäivän ja materiaalit.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko hinta.

Qualitas Fennica tekee koulutuksia myös organisaatiokohtaisesti ja juuri sinulle räätälöitynä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Qualitas Fennica Twitterissä


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 9001:2015 Toimintajärjestelmän rakentaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Qualitas Fennica
Valimotie 21
00380 Helsinki

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...

Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu