Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johdon katselmuksesta lisää virtaa, ohjausta ja vauhtia

Qualitas Fennica
Yhteenveto
Kesto: 1 päivä
   
Paikkakunta: Helsinki
Koulutustyyppi: Avoin koulutus
Kouluttaja: Qualitas Fennica plus

Johdon katselmuksesta lisää virtaa, ohjausta ja vauhtia

Johdon katselmuksesta lisää virtaa, ohjausta ja vauhtia, Qualitas Fennica

Perehdy johdon vastuisiin ja toimintamalleihin

Johdon katselmukset toimivat organisaation ylätason langat yhdistävänä ohjausfoorumina, jossa asetetaan tavoitteet, mitataan ja ohjataan toimintaa. Lisäksi siellä käsitellään avaininformaatio asiakkaisiin, tuotteisiin ja palveluihin sekä henkilöstöön ja järjestelmän tehokkuuteen liittyen.

Asia on helpommin sanottu kuin tehty. Ulkoisissa auditoinnessa on usein havaittu, että katselmukset ovat pelkästään toteavia ja asioiden syvällisempi analysointi jää puuttumaan. Katselmusten rooli muiden johdon kokousten ja kiireiden lomassa on usein vakiintumaton. Katselmusten työjärjestys on puutteellinen, valmistelu ja esittelyvastuut ovat sopimatta ja katselmusten päätökset kirjataan huonosti seurannan kannalta. Katselmuksia voidaan pitää jopa ylimääräisenä ja tuottamattomana työnä. Parhaimmillaan katselmukset antavat virtaa kehittämiseen ja koko organisaatioon.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on:

  • Perehtyä toimintahallintajärjestelmään ja johdon katselmuksiin toiminnan varmentamisen, yhtenäistämisen, vakioinnin, ohjauksen ja johtamisen välineenä
  • Osoittaa johdon vastuu organisaation kehittämisen kulmakivenä
  • Näyttää johdon katselmusten rooli tavoitteellisen toiminnan, suorituskyvyn mittaamisen ja jatkuvan parantamisen prosessien generaattorina
  • Luoda tehokas johdon katselmusten toimintamalli, jossa otetaan kantaa tarkoitukseen, työjärjestykseen, valmistautumiseen, toteutukseen, kirjauksiin ja toimenpiteiden seurantaan
  • Perehtyä tehokkaaseen johdon katselmus- ja kokouskäytäntöön
  • Vaihtaa kokemuksia ja näkemyksiä

Koulutuksen toteutus

Koulutus koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä ja organisaatiokohtaisista syventävistä pohdinnoista. Koulutusta edeltää orientoiva ennakkotehtävä, joka pohjustaa koulutuspäivän antia.

Koulutuspäivän päätteeksi osoitetaan selvästi, miten osallistujat voivat jatkaa tästä. Kurssilaiset saavat tuhdin paketin erilaisia malleja, työkaluja, työpohjia ja välineitä organisaatiokohtaisen kehittämisen tueksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johdon katselmuksesta lisää virtaa, ohjausta ja vauhtia, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu johto-, laadunhallinta-, ympäristö-, turvallisuus- ja kehittämistoiminnoista vastaaville. Koulutus sopii laatu-, kehitys-, ympäristöpäälliköille, prosessinomistajille, sisäisille auditoijille, esimiehille ja johdolle sekä kaikille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita tavoitteellisesta toiminnasta, mittaamisesta, kokouskäytäntöjen tehostamisesta ja organisaation jatkuvasta kehittämisestä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii DI Jussi Moisio, Qualitas Fennica.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johdon katselmuksesta lisää virtaa, ohjausta ja vauhtia? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Qualitas Fennica Twitterissä


Qualitas Fennica

Qualitas Fennica

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...


Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Qualitas Fennica

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,2)
Perustuu 32 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johdon katselmuksesta lisää virtaa, ohjausta ja vauhtia täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Onko toiminta työyhteisössäsi sujuvaa? Tarkastele sitä uusin silmin.

Lean Six Sigma Green Belt ja Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus haastavat sinut katsomaan organisaatiosi toimintaa uusin silmin ja kehittymään laadun ammatti-laiseksi. Seuraavat valmennukset alkavat keväällä 2019.