Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen jalanjälki®

Qualitas Fennica
Yhteenveto
5 päivää
   
Monforte D'Alba
Avoin koulutus

Johtamisen jalanjälki®

Johtamisen jalanjälki / Qualitas Fennica

Lähde mukaan Johtamisen jalanjälki® -valmennukseen kauniiseen Italiaan!

Johtamisen jalanjälki® on ajattelumalli, jonka tavoitteena on auttaa johtajia ja esimiehiä keskittymään työssään osa-alueisiin, joiden avulla he pystyvät jättämään mahdollisimman positiivista jälkeä.

Valmennuksessa johtamista tarkastellaan talouden, henkilöstön, ympäristön ja omien tavoitteiden näkökulmista. Teorioita, ideoita ja kokemuksia opitaan valmennuksessa tekemisen kautta. Tärkeä anti on myös runsaan vertaistuen saaminen. Takaamme, että tulet reissusta takaisin uusin ajatuksin ja virkistyneenä.

Yli 1000 käyttäjää on vuosien varrella ”altistunut” tälle ajattelulle. Oletko sinä mahdollisesti siinä ryhmässä, joka ottaa seuraavan yhteisen askeleen?

”Kiitos upeasta valmennuksesta. Erityisesti pidin siitä, että ette opeta tai asetu valmennettavien yläpuolelle, vaan aidosti tuette löytämään itselle luontevat tavat johtaa.”

”Johtamisen jalanjälki on vahvistanut minua johtajana. Näen paremmin koko
kuvan ja uskallan pelottomammin toimia tavoitteideni suuntaan.”

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen jalanjälki®, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Johtajat, yrittäjät ja johdon osaamisen kehittämisestä vastaavat henkilöt.

Aikataulu

31.3 - 4.4.2019

Sunnuntai 31.3.

Majoittuminen klo 16.00 alkaen

Tervetuloa Casa Visetteen klo 17.00

Koulutuksen avaus, esittäytymiset ja ensimmäiset harjoitukset

Kylään illalliselle

Maanantai 1.4.

Klo 9-18, lounas 12.30-14.30

Johtamisen jalanjälki -ajattelumalli
Tilanneharjoitukset – mitä tilanteita nykyjohtajat kohtaavat ja miten niihin reagoivat. Mikä on minulle luontaista? Millaista jalanjälkeä haluaisin jättää? Miltä johtamisen jalanjälkeni näyttää ja tuntuu?

Kylään illalliselle

Tiistai 2.4.

Klo 9-18, lounas 12.30-14.30

Jatkuvuus, edistyksellisyys, tasapainoisuus, kohtuullisuus, taloudellisuus, ekologisuus ja sosiaalisuus – riittävätkö nämä näkökulmat tulevaisuuden johtamiseen? Missä haluan jättää mahdollisimman positiivisen jäljen? Onko jotain jossa riittää neutraali? Entä jos jääkin negatiivinen jälki, voiko sen kompensoida?

Vierailu positiivista jalanjälkeä jättävään paikalliseen yritykseen. Kohde vahvistetaan myöhemmin.

Kylään illalliselle

Keskiviikko 3.4.

Klo 9-18, lounas 12.30-14.30

Kävely Barolon kylään. Kirjoittamista, kuvaamista, pohdintaa ja tavoitteita omalle johtamiselle. Miltä johtamiseni jälki näyttää? Miten arvioin muiden
johtamisen jälkeä? Miten vaikutan jälkeeni itselleni luontevin ja mahdollisin keinoin? Lounas kylässä ja mahdollisuus tutustua viinimuseoon.

Harjoitusten purku ja yksilöcoaching.

Winemaker’s Dinner Casa Visettessa ja todistusten jako.

Torstai 4.4.

Aamiainen ja kotimatka

Koulutuspaikka

Casa Visette
Monforte D'Alba
Piemonte, Italia

Valmennuspaikkana toimiva Casa Visette on upea yrittäjätarina jo itsessään. Sari ja Petteri Laine ovat tehneet unelmastaan totta ja rakentaneet neljän vuoden aikana paikan, jonne pienryhmät voivat paeta maailman tuulia ja keskittyä rauhassa kuka mihinkin teemaan. Maailmalla asuneina ja matkanneina he ovat toteuttaneet Casa Visetteen vain kaiken olennaisemman. Siksi se on täydellinen paikka myös Johtamisen jalanjäljen valmennukseen. Ympäröivä luonto mahdollistaa ajatusten liikkumisen ajassa ja avaruudessa.

Tenniskenttä, uima-allas ja ulkoilureitit ovat käytössämme. Viihtyisä kylä ja sen ravintolat huolehtivat siitä, että tiukkojen valmennuspäivien jälkeen voimme rentoutua hyvän ruoan ja juoman parissa. Olemmehan Barolossa, eli yhdellä maailman arvostetuimmista viinialueista.

Kustannukset

2 300 euroa + alv. 24 %/ hlö

Hintaan sisältyy valmennusohjelma ja -materiaalit, majoitus, aamupala, lounas ja yöpala. Aamupala, lounas ja yöpala on tarjolla Casa Visettessa tai eväinä retkillä.  Viimeisenä iltana järjestämme Winemaker's Dinnerin, joka sisältyy koulutuspaketin hintaan. Muut illalliset eivät sisälly koulutuksen hintaan. Olemme kuitenkin varanneet pöydät kylän viihtyisistä ravintoloista jokaiselle illalle.

Lennot: Lennot eivät sisälly hintaan. Lähimmät kentät sijaitsevat Milanossa ja Torinossa. Ennen matkaa on mahdollista sopia yhteiskuljetuksesta Milanon kentältä, jonka kautta ainakin valmentajat matkustavat. Niiden, jotka haluavat tutustua alueeseen myös omatoimisesti tai jatkaa valmennuksen jälkeen vaikkapa perheen kanssa syyslomaa, kannattaa vuokrata auto. Muistathan tilata lentosi ajoissa!

Varusteet: Monipuolinen vaatetus, jolla pärjäät sekä sisällä että ulkona. Pohjois-Italiassa on tuolloin jo syksy. Voi olla lämmin, mutta aamut ja illat ovat viileitä. Ota mukaasi hyvät kengät kävellä - olemme maaseudulla, jossa on mukulakivikatuja ja savimaata. Reppukin on hyvä lisävaruste.

Majoitus: 2 hlöä per huoneisto.

Vakuutukset: Jokainen osallistuja huolehtii omasta matkavakuutuksestaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen jalanjälki®? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Qualitas Fennica Twitterissä


Qualitas Fennica

Qualitas Fennica

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...


Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Qualitas Fennica

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 32 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisen jalanjälki® täytä seuraavat tiedot: