Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kanban taulujen (Kanban Board) käyttö asiantuntijatyön ohjauksessa

Qualitas Fennica
Yhteenveto
1 päivä
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus

Kanban taulujen (Kanban Board) käyttö asiantuntijatyön ohjauksessa

Syventävää Kanban-koulutusta

Leanissä keskeinen pyrkimys on saada aikaan juohevaa virtausta prosesseissa. Visualisoi työprosessit taulujen avulla. Näet yhdellä silmäyksellä ongelmakohdat ja resurssien kuormituksen. Kanbanin avulla mittaat ja hallinnoit työnvirtaa, keskeneräisten tehtävien määrää, vältät turhaa työtä, tehostat ongelmanratkaisua ja päätöksentekoa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi Kanban-ohjauksen teoriaa, sovellettavia menetelmiä, Kanban-mitoitusta ja esimerkkejä sekä käytännön tason konkreettisia toteutuksia.

Osallistujien valmiudet kehittää omien prosessiensa virtautusta nousevat uudelle tasolle.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on yksipäiväinen (1 pv) ja koostuu alustavista luennoista sekä monipuolisista syventävistä harjoitteista. Osallistujat saavat tiiviin tietopaketin ja työkaluja omien prosessien ohjauksen kehittämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kanban taulujen (Kanban Board) käyttö asiantuntijatyön ohjauksessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii prosessien omistajille, tuotanto- ja palvelupäälliköille, projektipäälliköille, tietohallinnon projektivastaaville, Lean-kehittäjille, kehitysvastaaville, tuotannon suunnittelijoille, auditoijille ja kaikille, jotka haluavat syventävää Lean-koulutusta.

Aikataulu

08:30 Aamukahvit ja ilmoittautuminen

09:00 Avaus ja koulutuksen tavoitteet

10:00 Kanban-taulun käytön aloitttaminen

11:30 Lounas

12:15 Harjoitteita tehtävälappujen sisällöstä

14:00 Iltapäiväkahvi

14:15 Päiväkokouksen rooli ja sisältö

14:45 Virtuaaliset, yleisimmät Kanban-taulusovellukset ja niiden pääpiirteet

15:30 Kanban-ohjaustaulutoiminnan itsearvointi ja kehittäminen säännöllisin kokouksin

15:50 Miten jatkaa tästä

16:00 Koulutuspäivä päättyy

Kouluttaja

Kouluttajana on Jussi Moisio, perustaja, vanhempi konsultti, pääarvioija, Arter

Jussi Moisio on toinen Arterin perustajajäsenistä ja hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen kuin myös erilaisten arviointien ja auditointien parista. Jussi on tehnyt laajoja yksityisen alan kuin julkisen alan prosessien arviointeja, taustaselvityksiä ja haastatteluja sekä priorisoinut niiden perustalta kehittämiskohteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kanban taulujen (Kanban Board) käyttö asiantuntijatyön ohjauksessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Qualitas Fennica Twitterissä


Qualitas Fennica

Qualitas Fennica

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Akuutin koronavirusepidemian johdosta kaikkiin Qualitas Fennican kevään aikana toteutettaviin koulutuksiin tullaan järjestämään mahdollisuus etäosallistumiselle. Kaikille koulutuksiin ilmoittautuneille lähetetään linkki, jonka kautta koulutukseen pääsee osallistumaan paikkariippumattomasti. Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset...


Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Qualitas Fennica

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 45 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kanban taulujen (Kanban Board) käyttö asiantuntijatyön ohjauksessa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: