Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laadunhallinnan koulutusohjelma (4 pv)

Qualitas Fennica
Yhteenveto
4 päivää
1 600 EUR + alv 24 % (yht. 1 984 EUR)
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Helsinki
Avoin koulutus

Laadunhallinnan koulutusohjelma (4 pv)

Laadunhallinnan koulutusohjelma (4 pv) Qualitas Fennica

Tervetuloa laadunhallinnan koulutusohjelmaan!

Tule rakentamaan yrityksellenne nykyaikainen toimintajärjestelmä ammattilaisten opastuksessa suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti. Saat liiketoimintahyötyä ja järjestystä arkeen.

Koulutusohjelmassa huomioidaan erityisesti rakennusalan suunnitteluyritysten, arkkitehtien ja urakoitsijoiden laadunhallinnan näkökulmat ja vaatimukset.

IMS Ohjelmisto

Qualitas Fennica tarjoaa koulutusohjelman ajaksi käyttöösi tiedonhallinnallisesti ja tietoteknisesti edistyneen IMS Ohjelmiston kehitysalustaksi. IMS Ohjelmisto on selainpohjainen ohjelmisto toiminnan kehittämisen tarpeisiin.

Visuaalisen ja helposti ylläpidettävän toimintajärjestelmän avulla prosessikuvaukset, ohjeistukset, tallenteet, mittarit, tehtävät sekä palautteet on koottu toimivaksi kokonaisuudeksi, joka ohjaa ja tukee organisaation missiota, visiota sekä arvoja.

Koulutuksen tavoitteet

Tavoitteena on laatia nykyaikainen toimintajärjestelmä ja luoda valmiudet RALA-sertifiointia varten. RALAn edustaja on mukana koulutuksessa kertomassa RALA-sertifioinnin kriteereistä. Rakenna toimintajärjestelmä, osoita osaamisesi ja laadunhallinnan taso.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laadunhallinnan koulutusohjelma (4 pv), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu rakennusalan suunnittelijoille, arkkitehdeille ja urakoitsijoille.

Aikataulu

Koulutuspäivät alkavat klo 8:30 ja päättyvät klo 16:00. Koulutusta edeltää ennakkotehtäväKunkin koulutuspäivän päätteeksi kouluttaja pohjustaa välitehtävän, joka puretaan seuraavalla kerralla.

31.10.2018  | 1. Workshop-päivä

Määritellään toimintajärjestelmän rakenne, avataan ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 vaatimukset sekä RALA-kriteerit. Tunnistetaan ja käynnistetään prosessien kuvaus sekä perehdytään dokumentoidun tiedon toteutustapoihin.

28.11.2018 | 2. Workshop-päivä

Jatketaan organisaation prosessien kuvausta. Tunnistetaan hallittavat dokumentit ja tiedot, luodaan hakemisto- ja hakurakenteet ja perustetaan dokumentoidun tiedon hallinta. Käsitellään riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen, arviointi, toimenpiteet ja seuranta.

20.12.2018 | 3. Workshop-päivä

Tunnistetaan mitattavat tekijät, määritellään mittariston rakenne ja toteutus. Luodaan yrityksen mittarit. Perehdytään tavoitteisiin, toimintasuunnitelmiin ja tehtävähallintaan.

16.1.2019 | 4. Workshop-päivä

Luodaan kyselyjen, palautteiden ja arviointien tapahtumahallinta ja tilastointi. Kerrataan ja syvennetään opittuja ja luotuja kuvauksia ja määrittelyjä. Vedetään projekti yhteen, katselmoidaan tulokset, tehdään tarvittavat muutokset ja täsmennykset. Lopputuloksena saadaan aikaan pohja jatkuvalle parantamiselle.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1600 € + alv. 24 %. Toinen osallistuja samasta yrityksestä voi osallistua koulutukseen puoleen hintaan eli 800 € + alv. 24 %.

Koulutusohjelman hintaan sisältyy neljä (4) workshop-koulutuspäivää, tehtävien ohjaus, IMS-alustan käyttö koulutusohjelman ajan, aineistot sekä tarjoilut koulutuspäivien aikana.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko hinta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laadunhallinnan koulutusohjelma (4 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Qualitas Fennica Twitterissä


Qualitas Fennica

Qualitas Fennica

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...


Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Qualitas Fennica

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 32 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laadunhallinnan koulutusohjelma (4 pv) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Onko toiminta työyhteisössäsi sujuvaa?

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus haastaa sinut katsomaan organisaatiosi toimintaa uusin silmin ja kehittymään laadun ammattilaiseksi. Voit myös syventää osaamistasi aihekohtaisilla koulutuksilla!