Laadunhallinnan perusteet – tunne toimintajärjestelmän viitekehykset

Qualitas Fennica, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Laadunhallinnan perusteet – tunne toimintajärjestelmän viitekehykset

Kuvassa nainen ja mies pyöreällä pöydällä olevan läppärin äärellä

Laadunhallinta- ja toimintajärjestelmillä kuvataan organisaation toimintaa kokonaisuutena. Laadunhallinnan päätarkoitus on asiakkaan vaatimuksien täyttäminen sekä pyrkimys ylittämään odotukset. Tämä onnistuu vain oman toimintaympäristön ymmärtämisen ja jatkuvan parantamisen kautta. Näin toimimalla luodaan pohja kestäville asiakas- ja kumppanisuhteille, sekä saavutetaan kaikkien sidosryhmien luottamus.

Erilaisia toimintajärjestelmän rakentamisessa käytettäviä viitekehyksiä on olemassa useita, mm. ISO 9001:2105, 14001:2015 ja 45001:2018, sekä toimialakohtaisia standardeja, jotka voidaan tarvittaessa sertifioida ulkopuolisen auditoijan tekemänä.

Tämä koulutus selkeyttää johtamiseen, prosesseihin, toimintoihin, ja jatkuvaan parantamiseen liittyviä myyttejä. Osallistujat oppivat miten laadunhallinnalla tuetaan organisaation pitkän tähtäimen visioita/strategiaa sekä päivittäistä toimintaa.

Koulutuksen hyödyt

  • Opit laadunhallinnan peruselementit
  • Saat perustiedot ja taidot siitä miten lähteä liikkeelle toimintajärjestelmän rakentamisessa
  • Opit miten toimintajärjestelmän osat (mm. toimintaympäristön ymmärtäminen, viestintä ja riskienhallinta) tukevat toisiaan

Oppimismenetelmät

Koulutuspäivä koostuu luennoista, käytännön esimerkeistä ja organisaatiokohtaisista syventävistä pohdinnoista.

Osallistujat saavat kattavan materiaalin erilaisia malleja, työkaluja, työpohjia ja välineitä organisaatiokohtaisen toimintajärjestelmän rakentamisen tueksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laadunhallinnan perusteet – tunne toimintajärjestelmän viitekehykset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka

  • tarvitsevat perustietoa laadunhallinnan, ympäristöjärjestelmän ja työturvallisuuden kokonaisuudesta
  • haluavat yhdistää eri hallintajärjestelmiä yhteen (mm. ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 tai ISO 45001:2018)
  • toimintajärjestelmän rakentamisesta vastaaville, laatupäälliköille / laatuvastaaville, sisäisille auditoijille sekä muuten laadunhallinnasta kiinnostuneille
  • vastaavat toimintajärjestelmien kehityksestä organisaatiossa

Aikataulu

09:00 Päivän avaus

  • Miten liikkeelle laadunhallinnan kehittämisessä?
  • Hyvän toimintajärjestelmän piirteitä

11:30 Lounastauko

  • Viitekehykset, niiden keskeiset periaatteet ja integrointi
  • Arviointi ja jatkuva parantaminen
  • Miten jatkaa tästä?

16:00 Koulutuspäivä päättyy

Kouluttaja

Jari Saali - Kouluttaja, Vanhempi konsultti, Arter

Kouluttaja Jari Saalilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Evelina Saarela - Konsultti, Arter

Evelina Saarela toimii konsulttina Arterilla. Evelinalta löytyy kokemusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmistä sekä niihin liittyvistä teknisistä ratkaisuista niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta. Hänen vahvuutensa on erityisesti monipuolinen ISO-johtamisjärjestelmästandardien soveltaminen käytäntöön. Aiempi kokemus yritysten sisäisistä kehitystehtävistä, muun muassa sisäisten auditointien vastaavana ja IMS-ohjelmiston pääkäyttäjänä, antaa Evelinalle kykyä tukea tehokkaasti organisaatioiden kehitystyötä.  Evelinan työskentelylle on ominaista keskusteleva ja ratkaisukeskeinen ote sekä kyky auttaa pilkkomaan ja hahmottamaan monimutkaisiakin kokonaisuuksia. Lisäksi Evelinalta löytyy IPMA D -projektiosaajasertifikaatti.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 650 € + alv 24%. Hinta sisältää koulutuspäivän, materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Qualitas Fennica tekee koulutuksia myös organisaatiokohtaisesti ja juuri sinulle räätälöitynä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Qualitas Fennica Twitterissä


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laadunhallinnan perusteet – tunne toimintajärjestelmän viitekehykset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Qualitas Fennica
Valimotie 21
00380 Helsinki

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...

Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu