Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Projektipäällikön koulutusohjelma (2 pv)

Qualitas Fennica
Yhteenveto
2 päivää
   
Helsinki
Avoin koulutus

Projektipäällikön koulutusohjelma (2 pv)

Projektipäällikön koulutusohjelma, Qualitas Fennica

Tule kehittämään osaamistasi Qualitas Fennican koulutukseen!

Oletko saanut projektipäällikön vastuullisen tehtävän? Projektipäällikkö vastaa projektin mm. tavoite- ja vaatimusmäärittelyistä ja viestinnästä sidosryhmien välillä. Tehtävään kuuluu myös eri osapuolten yhteistyön varmistaminen ja aikataulussa pysyminen. Lisäksi vastaat projektin laadunvalvonnasta ja kulujen seurannasta. Mistä aloittaisit?

Tule hakemaan Qualitas Fennican koulutuksesta tukea projektipäällikön työhön. Koulutuksen jälkeen osaat laatia projektisuunnitelman, hallita projektin etenemistä ja luoda toimivan dokumentaation.

Koulutuksen tavoitteet

Projektipäällikkökoulutuksen tavoitteena on antaa kokonaiskuva projektinhallinnasta, selkeyttää projektipäällikön roolia ja tarjota välineitä onnistuneen projektin toteuttamiseen.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen kesto on kaksi (2) koulutuspäivää. Koulutus koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä ja harjoitteista.

Osallistujia pyydetään valitsemaan oma projektityökohde, jota he työstävät koulutuksen aikana. Valitun projektin katselmointi ja arviointi tehdään toisena koulutuspäivänä. Osallistujat saavat runsaan aineiston erilaisia malleja ja työkaluja projektinhallintaan.  

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektipäällikön koulutusohjelma (2 pv), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii uusille projektipäälliköille ja henkilöille, jotka kaipaavat rakennetta projektin hallintaan ja toiminnan kehittämiseen.

Aikataulu

Koulutuspäivät ovat 26.9.2018 ja 24.10.2018.

Kouluttaja

Kouluttaja Jari Saalilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1200 € + alv. Hinta sisältää koulutuspäivät (2 kpl), materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko hinnan

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektipäällikön koulutusohjelma (2 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Qualitas Fennica Twitterissä


Qualitas Fennica

Qualitas Fennica

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...


Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Qualitas Fennica

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 45 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Projektipäällikön koulutusohjelma (2 pv) täytä seuraavat tiedot: