Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakenna ISO 45001:2018 mukainen turvallisuusjohtamisjärjestelmä (2 pv)

Qualitas Fennica
Yhteenveto
2 päivää
1 200 EUR + alv 24 % (yht. 1 488 EUR)
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
1 200 EUR
5.10.2022
Kuvassa muistiinpanot ja kahvikuppi luentosalissa

Rakenna ISO 45001:2018 mukainen turvallisuusjohtamisjärjestelmä (2 pv)

Uusi ISO 45001:2018 tähtää suoraan työterveys- ja turvallisuustason ja riskitietoisuuden nostoon ja aktivoi voimakkaasti johtoa kannustamaan henkilökuntaa parantamaan turvallisuustoimintaa, mutta vaikuttaa välillisesti myös työtyytyväisyyden parantamiseen, työn tehokkuuden kehittämiseen ja tapaturmista aiheutuvien kustannusten hallintaan. Merkittävä rooli on entistä aktiivisemmassa työntekijöiden kuulemisessa ja osallistamisessa turvallisuusjohtamisen rakentamiseen, ylläpitoon sekä parantamiseen. Uusi standardi ottaa myös käyttöön käsitteen kulttuuri, jota kehittämällä varmistetaan saavutettavien tulosten pysyvyyttä.

Tämä koulutus antaa sinulle kattavat tiedot ja monipuolisen työkalusetin lomakepohjineen ja lukuisine esimerkkeineen ISO 45001:2018 standardin mukaisen TTT-johtamisjärjestelmän (TTT; turvallisuus, terveys, työhyvinvointi) rakentamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen. Koulutus sisältää pohjustuksia ja kytkentöjä suomalaisiin laki- ja viranomaisvaatimuksiin, kouluttajan kokemuksia vuosien varrelta, sekä runsaasti ryhmätyöharjoitteita, joista osallistujat saavat lisäkokemuksia toinen toisiltaan.

Miksi osallistua

  • Opit uuden ISO 45001:2018 vaatimukset ja niiden soveltamista TTT-johtamisjärjestelmän rakentamisessa
  • Saat ideoita nykyaikaisen turvallisuusjohtamisen kehittämiseen
  • Saat myös ajatuksia Lean toimintaan eli miten osallistaa henkilöstö aktiivisesti kehittämiseen ja kulttuurin rakentamisessa
  • Laajennat prosessiajattelua omassa organisaatiossasi viemällä TTT-asiat prosesseihin
  • Hahmotat entistä paremmin synergiaa: miten laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasiat integroidaan yhtenäiseksi tavaksi toimia

Oppimismenetelmät

Koulutus on kaksipäiväinen ja koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä ja organisaatiokohtaisista syventävistä pohdinnoista. Koulutusta edeltää orientoiva ennakkotehtävä, joka pohjustaa koulutuspäivien antia. Koulutuksen päätteeksi kouluttaja osoittaa, miten osallistujat voivat jatkaa tästä.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu, työterveys- ja -turvallisuusjärjestelmän rakentamisesta vastaaville, ylimmälle- ja linjajohdolle, työsuojelupäälliköille, työsuojeluvaltuutetuille, turvallisuusjärjestelmän auditoijille, prosessinomistajille ja toimintajärjestelmien kehittäjille..

Aikataulu

1. PÄIVÄ – SUUNNITTELE -vaihe

9:00 Päivän avaus

Suunnittele -vaihe

11:30 Lounastauko

Suunnittele -vaihe jatkuu

14:00 Kahvitauko

  • Suunnittele -vaihe jatkuu
  • Ensimmäisen päivän yhteenveto ja keskustelu

16:00 Ensimmäinen koulutuspäivä päättyy

2. PÄIVÄ –TOTEUTA, ARVIOI JA PARANNA -vaiheet

9:00 Päivän tavoitteiden läpikäynti

Toteuta -vaihe

11:30 Lounastauko

12:15 Arvioi -vaihe

14:00 Kahvitauko

Paranna -vaihe

Toisen päivän yhteenveto ja keskustelu

16:00 2. koulutuspäivä päättyy

Kouluttaja

Jari Saali, Vanhempi konsultti, Arter

Jarilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1200 € + alv. Hinta sisältää koulutuspäivän ja sähköisen kurssimateriaalin oppimisen tueksi.

Qualitas Fennica tekee koulutuksia myös organisaatiokohtaisesti ja juuri sinulle räätälöitynä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakenna ISO 45001:2018 mukainen turvallisuusjohtamisjärjestelmä (2 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Qualitas Fennica Twitterissä


Qualitas Fennica

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...


Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Qualitas Fennica

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
Todella hyvä koulutus ja osallistujia kannustettu mukaan sopivalla tavalla.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,4)
Perustuu 56 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Paloturvallisuus kuntoon

KIP Service huolehtii yrityksenne sammuttimista sekä henkilökuntanne koulutuksista – ammattitaidolla!  Tutustu mm. tulityökortti-, työturvallisuuskortti- ja alkusammutuskoulutuksiin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakenna ISO 45001:2018 mukainen turvallisuusjohtamisjärjestelmä (2 pv) täytä seuraavat tiedot: