Koulutus
4,0 (1 Arvioinnit)

Rakenna ISO 45001:2018 mukainen turvallisuusjohtamisjärjestelmä (2 pv)

Qualitas Fennica, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
2 päivää
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
2 päivää
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Rakenna ISO 45001:2018 mukainen turvallisuusjohtamisjärjestelmä (2 pv)

Kuvassa muistiinpanot ja kahvikuppi luentosalissa

Uusi ISO 45001:2018 tähtää suoraan työterveys- ja turvallisuustason ja riskitietoisuuden nostoon ja aktivoi voimakkaasti johtoa kannustamaan henkilökuntaa parantamaan turvallisuustoimintaa, mutta vaikuttaa välillisesti myös työtyytyväisyyden parantamiseen, työn tehokkuuden kehittämiseen ja tapaturmista aiheutuvien kustannusten hallintaan. Merkittävä rooli on entistä aktiivisemmassa työntekijöiden kuulemisessa ja osallistamisessa turvallisuusjohtamisen rakentamiseen, ylläpitoon sekä parantamiseen. Uusi standardi ottaa myös käyttöön käsitteen kulttuuri, jota kehittämällä varmistetaan saavutettavien tulosten pysyvyyttä.

Tämä koulutus antaa sinulle kattavat tiedot ja monipuolisen työkalusetin lomakepohjineen ja lukuisine esimerkkeineen ISO 45001:2018 standardin mukaisen TTT-johtamisjärjestelmän (TTT; turvallisuus, terveys, työhyvinvointi) rakentamiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen. Koulutus sisältää pohjustuksia ja kytkentöjä suomalaisiin laki- ja viranomaisvaatimuksiin, kouluttajan kokemuksia vuosien varrelta, sekä runsaasti ryhmätyöharjoitteita, joista osallistujat saavat lisäkokemuksia toinen toisiltaan.

Miksi osallistua

  • Opit uuden ISO 45001:2018 vaatimukset ja niiden soveltamista TTT-johtamisjärjestelmän rakentamisessa
  • Saat ideoita nykyaikaisen turvallisuusjohtamisen kehittämiseen
  • Saat myös ajatuksia Lean toimintaan eli miten osallistaa henkilöstö aktiivisesti kehittämiseen ja kulttuurin rakentamisessa
  • Laajennat prosessiajattelua omassa organisaatiossasi viemällä TTT-asiat prosesseihin
  • Hahmotat entistä paremmin synergiaa: miten laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasiat integroidaan yhtenäiseksi tavaksi toimia

Oppimismenetelmät

Koulutus on kaksipäiväinen ja koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä ja organisaatiokohtaisista syventävistä pohdinnoista. Koulutusta edeltää orientoiva ennakkotehtävä, joka pohjustaa koulutuspäivien antia. Koulutuksen päätteeksi kouluttaja osoittaa, miten osallistujat voivat jatkaa tästä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakenna ISO 45001:2018 mukainen turvallisuusjohtamisjärjestelmä (2 pv), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu, työterveys- ja -turvallisuusjärjestelmän rakentamisesta vastaaville, ylimmälle- ja linjajohdolle, työsuojelupäälliköille, työsuojeluvaltuutetuille, turvallisuusjärjestelmän auditoijille, prosessinomistajille ja toimintajärjestelmien kehittäjille..

Aikataulu

1. PÄIVÄ – SUUNNITTELE -vaihe

9:00 Päivän avaus

Suunnittele -vaihe

11:30 Lounastauko

Suunnittele -vaihe jatkuu

14:00 Kahvitauko

  • Suunnittele -vaihe jatkuu
  • Ensimmäisen päivän yhteenveto ja keskustelu

16:00 Ensimmäinen koulutuspäivä päättyy

2. PÄIVÄ –TOTEUTA, ARVIOI JA PARANNA -vaiheet

9:00 Päivän tavoitteiden läpikäynti

Toteuta -vaihe

11:30 Lounastauko

12:15 Arvioi -vaihe

14:00 Kahvitauko

Paranna -vaihe

Toisen päivän yhteenveto ja keskustelu

16:00 2. koulutuspäivä päättyy

Kouluttaja

Jussi Moisio, Vanhempi Konsultti, Arter

Jussi Moisio on toinen Arterin perustajajäsenistä ja vanhempi konsultti. Hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen sekä erilaisten arviointien ja auditointien parista.

Jussi on menestyksellisesti ohjannut kymmeniä toimintajärjestelmän rakennus- ja jatkokehitysprojekteja ja toimii myös Inspecta Oy:n pääarvioijana. Jussi on tehnyt laajoja yksityisen alan kuin julkisen alan prosessien arviointeja, taustaselvityksiä ja haastatteluja sekä priorisoinut niiden perustalta kehittämiskohteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Evelina Saarela - Konsultti, Arter

Evelina Saarela toimii konsulttina Arterilla. Evelinalta löytyy kokemusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmistä sekä niihin liittyvistä teknisistä ratkaisuista niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta. Hänen vahvuutensa on erityisesti monipuolinen ISO-johtamisjärjestelmästandardien soveltaminen käytäntöön. Aiempi kokemus yritysten sisäisistä kehitystehtävistä, muun muassa sisäisten auditointien vastaavana ja IMS-ohjelmiston pääkäyttäjänä, antaa Evelinalle kykyä tukea tehokkaasti organisaatioiden kehitystyötä.  Evelinan työskentelylle on ominaista keskusteleva ja ratkaisukeskeinen ote sekä kyky auttaa pilkkomaan ja hahmottamaan monimutkaisiakin kokonaisuuksia. Lisäksi Evelinalta löytyy IPMA D -projektiosaajasertifikaatti.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1200 € + alv. Hinta sisältää koulutuspäivän ja sähköisen kurssimateriaalin oppimisen tueksi.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Qualitas Fennica tekee koulutuksia myös organisaatiokohtaisesti ja juuri sinulle räätälöitynä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Qualitas Fennica Twitterissä


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakenna ISO 45001:2018 mukainen turvallisuusjohtamisjärjestelmä (2 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Qualitas Fennica
Valimotie 21
00380 Helsinki

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...

Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
Koulutukseen osallistunut
28 loka 2020

Todella hyvä koulutus ja osallistujia kannustettu mukaan sopivalla tavalla.

Sponsoroitu