🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Riskit ja mahdollisuudet toimintajärjestelmän näkökulmasta

Qualitas Fennica, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Riskit ja mahdollisuudet toimintajärjestelmän näkökulmasta

Kuvassa paljon eri värisiä post it -lappuja valkoisella taululla

Hallitse riskit ja mahdollisuudet ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 toimintajärjestelmän näkökulmasta

On tavallista, että sattuu epätavallisia asioita. Otetaan riski, kun halutaan saavuttaa jotakin (mahdollisuudet). Halutaan välttää riski, kun tehdään jotakin (uhat).

ISO 9001:2015, ISO 14001 ja ISO 45001 vaativat organisaatiolta riskien käsittelyä ja tarkastelua laadunhallinnan, ympäristön ja työturvallisuuden keskeisenä lähtökohtana. Riskit tulee tunnistaa ja hallita normaalissa toiminnassa sekä myös muutostilanteissa. Koulutus on suunnattu heille, jotka luovat riskienhallinnan perustaa ja kehityspolkua kokonaisuuksien hallintaan. Erityisesti henkilöt, jotka aikovat uudistaa ja kehittää laadunhallinta- ja ympäristöjärjestelmän ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 vastaavaksi ja soveltaa vaatimuksia käytännön toimintaan saavat koulutuksesta hyötyä.

Oppimismenetelmät

Koulutus on yksipäiväinen ja koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä ja organisaatiokohtaisista syventävistä pohdinnoista. Koulutusta edeltää orientoiva ennakkotehtävä, joka pohjustaa koulutuspäivien antia. Päivän aikana käydään vuorovaikutteista keskustelua ja tehdään käytäntöön soveltavia harjoitteita. Koulutuksen päätteeksi kouluttaja osoittaa, miten osallistujat voivat jatkaa tästä.

Osallistujat saavat runsaan aineiston erilaisia malleja, työkaluja, työpohjia ja välineitä riskien hallinnan ja organisaatiokohtaisen kehittämisen tueksi.

Miksi osallistua?

  • Selvennät itsellesi riskienhallinnan käsitteet, määritelmät ja periaatteet
  • Opit riskienhallinnan hyödyt ja prosessin
  • Opit tunnistamaan erilaiset riskit ja hyödyntämään mahdollisuudet
  • Opit riskienhallinnan keinot, sekä vahinkoihin varautumisen
  • Opit tulkitsemaan ja soveltamaan ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 riskienhallinnan vaatimuksia käytännön toimenpiteiden kannalta
  • Kuulet ja jaat hyviä käytäntöjä toimia

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Riskit ja mahdollisuudet toimintajärjestelmän näkökulmasta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu nille, jotka luovat riskienhallinnan perustaa ja kehityspolkua kokonaisuuksien hallintaan. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka aikovat uudistaa ja kehittää laadunhallinta- ja ympäristöjärjestelmän ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 vastaavaksi ja soveltaa vaatimuksia käytännön toimintaan.

Koulutus sopii riskienhallinnasta vastaaville, laatu-, kehitys-, ympäristö ja turvallisuuspäälliköille, tuotanto- ja palvelujohtajille, prosessinomistajille, johdolle, esimiehille, auditoijille sekä kaikille riskienhallinnasta ja kehittämisestä kiinnostuneille.

Aikataulu

9:00 Avaus ja koulutuksen tavoitteet

  • Ennakkotehtävän purku, kysymykset ja keskustelua.Mitä on riskienhallinta?
  • Miten soveltaa ISO-standardin kohtaa 6.1 Riskien ja mahdollisuuksien käsittely?
  • Miten tunnistaa ja arvioida riskejä?
  • Mitä ovat riskienhallinnan keinot?

12:00 Lounas

13:00 Miten varautua vahinkoihin?

  • Miten seurataan tilannetta ja opitaan vahingoista?
  • Päivän yhteenveto ja keskustelua

16:00 Koulutuksen päätös

Kouluttaja

Tomi Saarinen toimii konsulttina Arterilla. Hänen osaamisensa painottuu toimintajärjestelmien rakentamiseen, laadunhallintaan ja prosessien kehittämiseen organisaatioissa.

Evelina Saarela toimii konsulttina Arterilla. Evelinalta löytyy kokemusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamisjärjestelmistä sekä niihin liittyvistä teknisistä ratkaisuista niin yksityiseltä kuin julkiselta sektorilta. Hänen vahvuutensa on erityisesti monipuolinen ISO-johtamisjärjestelmästandardien soveltaminen käytäntöön.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 650 € + alv 24 %. Hinta sisältää koulutuspäivän ja materiaalit.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko hinta.

Qualitas Fennica tekee koulutuksia myös organisaatiokohtaisesti ja juuri sinulle räätälöitynä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Qualitas Fennica Twitterissä


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Riskit ja mahdollisuudet toimintajärjestelmän näkökulmasta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Qualitas Fennica
Valimotie 21
00380 Helsinki

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...

Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu