Soveltava kokonaisarkkitehtuuri

Qualitas Fennica, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
1 päivä
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Soveltava kokonaisarkkitehtuuri

Kuvassa tietokoneen näyttö, näppäimistö ja hiiri työpöydällä

Qualitas Fennica on kehittänyt oman Arter Framework -viitekehyksen tukemaan erilaisia kokonaisarkkitehtuuriin liittyviä ja sitä sivuavia dokumentointitarpeita. Arter tavoittelee erityisesti sitä, että dokumentointi tuottaa mahdollisimman nopeasti arvoa, ja että arkkitehtuuria voidaan tuottaa ja kehittää helppotajuisesti koko organisaatiossa, ei pelkästään tietohallinnossa.

Koulutuspäivän aikana käydään esimerkkien kautta läpi Arterin metodiikkaa – miten sitä on hyödynnetty kokonaisarkkitehtuurin lisäksi esimerkiksi tietosuojaan, tietoturvaan tai tiedonhallintaan ja miten sitä on tarkoitus jatkossa kehittää.

Koulutuspäivän aikana tullaan myös luomaan ymmärrystä erilaisista viitekehyksistä, jotka ovat vaikuttaneet Arterin nykyiseen dokumentointitapaan. Kokonaisarkkitehtuurin näkökulmasta tullaan käymään läpi JHS 179 ja TOGAF -viitekehyksiä.

Oppimismenetelmät

Koulutus koostuu luentotyyppisestä opetuksesta ja harjoitteista. Arterin dokumentointitapa on osittain sidoksissa ARC-ohjelmistoon ja tässä oleviin työvälineisiin, ja päivän aikana tullaan hyödyntämään ARC:ia useissa esimerkeissä. Päivän kannalta ei ole kuitenkaan väliä, onko organisaatiollasi käytössä ARC-ohjelmisto vai ei. Esimerkkejä voidaan soveltaa käytäntöön eri tavoin.

Miksi osallistua?

  • Saat inspiraatiota soveltavan arkkitehtuurityön tekemiseen organisaatiossasi
  • Työkaluja ja vinkkejä, joita voit soveltaa joko ARC-ohjelmistossa tai muilla työvälineillä aina Excelistä muihin arkkitehtuuriohjelmistoihin
  • Tunnet erilaisia kokonaisarkkitehtuuriin liittyviä viitekehyksiä
  • Opit arvoa tuottavan dokumentoinnin salat

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Soveltava kokonaisarkkitehtuuri, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu erityisesti organisaatioille, jotka harkitsevat kokonaisarkkitehtuurityön aloittamista, ovat kiinnostuneita työn kehittämisestä ja metodien vertailusta, tai haluavat lisäpotkua ARC-ohjelmiston hyödyntämiseen organisaatiossaan.

Aikataulu

9:00 Avaus

9:20 Kokonaisarkkitehtuuria eri viitekehyksillä

11:30 Lounas

12:30 Soveltava arkkitehtuuri

14:00 Kahvi

14:15 Tapausesimerkkejä

16:00 Päätös

Kouluttaja

Toni Vehmaanperä, Konsultti, Arter

Toni Vehmaanperä toimii Arterilla tiedonhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin konsulttina. Tonilla on vahva osaaminen ARC-ohjelmistosta ja sen hyödyntämisestä organisaatioiden toiminnan visuaalisessa mallintamisessa. Hän tuntee myös julkishallinnon tiedonhallintalain sekä GDPR-asetuksen vaatimukset.

Kustannukset

650 € + alv. Hinta sisältää koulutuspäivän ja sähköisen kurssimateriaalin oppimisen tueksi.

Qualitas Fennica tekee koulutuksia myös organisaatiokohtaisesti ja juuri sinulle räätälöitynä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Qualitas Fennica Twitterissä


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Soveltava kokonaisarkkitehtuuri? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Qualitas Fennica
Valimotie 21
00380 Helsinki

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...

Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu