🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Tehokas TTT-johtamisjärjestelmän auditointi ja sen toteuttaminen (ISO 45001:2018)

Qualitas Fennica, Useita paikkakuntia
Kesto
7 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
7 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tehokas TTT-johtamisjärjestelmän auditointi ja sen toteuttaminen (ISO 45001:2018)

Sisäinen auditointi on järjestelmällinen, riippumaton ja dokumentoitu prosessi, jossa hankitaan objektiivisesti arvioitavaa todistusaineistoa sen määrittämiseksi, missä määrin auditointikriteerit on täytetty. Uudistetut johtamisjärjestelmästandardit korostavat aiempaa kattavammin johtajuuden roolia ja vastuita, henkilöstön osallistamista jatkuvaan parantamiseen, strategisten painotusten seurantaa, sidosryhmien tarpeiden ja odotusten huomioon ottamista, riskien ja mahdollisuuksien hallintaa, erilaisten tunnuslukujen analysointia ja hyödyntämistä jne.

Tehokas auditointi vaatii auditoijilta sitoutumista ja omistautumista paitsi itse auditointitehtävien suunnitteluun, myös itsensä jatkuvaan kehittämiseen. Nykyistä auditointia voisi kutsua entistä painokkaammin liiketoimintaedellytysten tutkinnaksi, asiakaslupausten toteutumisen seurannaksi, toimintakulttuurin toimivuuden havainnoimiseksi, prosessien ja arvovirtojen sujuvoittamiseksi kuin auditoitavien aktivoinniksi tunnistamaan kehittämismahdollisuuksia asiakaskokemusten parantamiseksi. 2020-luvun auditointi vaatii auditoijilta ja organisaatioiden johdolta vahvaa panostusta yhteiseen suunnitteluun mitä auditoidaan, mitä tulevilta auditoinneilta odotetaan, miten auditoijien kompetensseja pitää jatkuvasti kehittää.

Tässä koulutuksessa paneudutaan työturvallisuuden hallintajärjestelmän ISO 45001:2018 vaatimusten ja kehittämistarpeiden auditointiin niin johtamisjärjestelmänäkökulmasta kuin ko standardin erityispiirteisiin painottuen.

Painopisteinä ovat johtajuuden auditointi, henkilöstön kuulemisen ja osallistamisen auditointi, TTT-riskienhallinnan, auditointi, henkilöstön tietoisuuden ja järjestelmän ylläpitoon ja käyttöön liittyvien roolien ja vastuiden auditointi, TTT-mittareiden soveltamisen auditointi, turvallisuushavaintojen, läheltäpititilanteiden ja tapaturmien käsittelyn auditointiin ja TTT-järjestelmän jatkuvan parantamisen auditointi.

Oppimismenetelmät

Koulutus on yksipäiväinen ja koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä ja käytäntöön soveltavista harjoitteista. Osallistujat saavat erilaisia malleja, auditointiaihiotyöpohjia ja välineitä organisaatiokohtaisen sisäisten ISO 45001 auditointien tueksi. Osallistujat saavat koulutuksesta todistuksen.Kaikki Arterin koulutukset järjestetään etätoteutuksina toistaiseksi

Miksi osallistua?

  • Saat vankan perehdytyksen ISO 45001 TTT-johtamisjärjestelmän auditointiin ja välineet suunnitella, toteuttaa, raportoida auditointeja linjassa niin ko standardin kuin organisaation omien turvavelvoitteiden ja käytäntöjen kanssa
  • Opit kokemuspohjaisia painotuksia mihin kannattaa ko auditoinneissa kiinnittää huomiota
  • Jos olet vasta rakentamassa ISO 45001 TTT-johtamisjärjestelmää, saat hyviä valmiuksia mihin panostaa itse järjestelmän rakentamis- ja käyttöönottovaiheessa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tehokas TTT-johtamisjärjestelmän auditointi ja sen toteuttaminen (ISO 45001:2018), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kouluttaja

Jussi Moisio on toinen Arterin perustajajäsenistä ja vanhempi konsultti. Hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen sekä erilaisten arviointien ja auditointien parista.

Jussi on menestyksellisesti ohjannut kymmeniä toimintajärjestelmän rakennus- ja jatkokehitysprojekteja ja toimii myös Inspecta Oy:n pääarvioijana. Jussi on tehnyt laajoja yksityisen alan kuin julkisen alan prosessien arviointeja, taustaselvityksiä ja haastatteluja sekä priorisoinut niiden perustalta kehittämiskohteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Kustannukset

Qualitas Fennica tekee koulutuksia myös organisaatiokohtaisesti ja juuri sinulle räätälöitynä. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Qualitas Fennica Twitterissä


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tehokas TTT-johtamisjärjestelmän auditointi ja sen toteuttaminen (ISO 45001:2018)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Qualitas Fennica
Valimotie 21
00380 Helsinki

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...

Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu