Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tunne ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 rakentajan ja auditoijan kannalta

Qualitas Fennica
Yhteenveto
Kesto: 1 päivä
   
Paikkakunta: Helsinki
Koulutustyyppi: Avoin koulutus
Kouluttaja: Qualitas Fennica plus

Tunne ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 rakentajan ja auditoijan kannalta

Tunne ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 rakentajan ja auditoijan kannalta

Perehdy ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardien avainvaatimuksiin

Uudistetut laatu- ja ympäristöstandardit ovat olleet nyt kolmisen vuotta käytettävissä. Ulkoiset auditoijat ovat urakoineet standardimuutosten kanssa ja monissa organisaatioissa ISO 9001 ja ISO 14001 projekteja käynnistetään toiminnan tehostamiseksi ja kehittämisraamien luomiseksi.

Tuhannet organisaatiot suorittavat lukuisia sisäisiä auditointeja vuosittain (jopa noin 40 000 auditointia vuodessa).

Uudet standardit ovat huomattavasti lähempänä laatupalkintokriteerejä ja mahdollistavat strategia-, prosessi- ja mittaristolähtöisten johtamisjärjestelmien rakentamisen ja entistä syvemmän sisäisen auditoinnin.

Koulutuksen tavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on:

  • perehtyä ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardien avainvaatimuksiin järjestelmän rakentajan kannalta
  • tunnistaa sisäisessä auditoinnissa olennaiset standardivaatimukset ja niihin perustuva auditoijan kysymyslista eri organisaatiotasoille
  • antaa osallistujille laatu- tai ympäristöjärjestelmän rakentamisprojektin projektisuunnitelma ja valmiustilanteen arviointilista

Oppimismenetelmät

Koulutus on yksipäiväinen (1 pv) ja koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä ja organisaatiokohtaisista syventävistä pohdinnoista. Koulutuspäivän päätteeksi osoitetaan selvästi, miten osallistujat voivat jatkaa tästä. Kurssilaiset saavat paketin erilaisia malleja, työkaluja, työpohjia ja välineitä organisaatiokohtaisen laatu-, ympäristö- ja auditointityön tueksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tunne ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 rakentajan ja auditoijan kannalta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu johto-, laadunhallinta-, ympäristö- ja kehittämistoiminnoista vastaaville. Koulutus sopii laatu-, kehitys-, ympäristöpäälliköille, prosessinomistajille, sisäisille auditoijille, esimiehille ja johdolle sekä kaikille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita tavoitteellisesta toiminnasta, mittaamisesta ja organisaation jatkuvasta kehittämisestä.

Koulutuspaikka

Taitotalon kongressikeskus, Valimotie 8, 00380 Helsinki

Kouluttaja

Kouluttajana toimii DI Jussi Moisio, Qualitas Fennica.

Jussi on toiminut laadunvalvontatulosten analysoinnissa yli 12 vuotta, johtamisjärjestelmien sopimuspääarvioijana yli 25 vuotta ja 20 vuotta laatu-, ympäristö-, turvallisuusjärjestelmien kouluttajana ja konsulttina, prosessien mallintamisessa, lean menetelmien kouluttajana ja ongelmanratkaisukouluttajana. Johtamisjärjestelmien ongelmat ovat tulleet tutuiksi yli 1500 sertifiointiauditointipäivien aikana ja satojen koulutusten ja organisaatiokohtaisten toimeksiantojen kuluessa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 650 € + alv. Hinta sisältää koulutuspäivän, materiaalit ja ohjelman mukaiset tarjoilut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tunne ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 rakentajan ja auditoijan kannalta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Qualitas Fennica Twitterissä


Qualitas Fennica

Qualitas Fennica

Qualitas Fennica – jalostamme osaajista huippuja

Arter Oy suunnittelee Qualitas Fennica -tuotenimen alla avoimia ja organisaatiokohtaisia koulutuksia sekä pidempikestoisia valmennuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa heidän tarpeitaan ja heidän menestymistään tukeviksi. Yrityksellä on useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien sekä arviointien kokemus teollisuudesta, terveydenhuollosta...


Lue lisää kouluttajasta Qualitas Fennica ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Qualitas Fennica

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,2)
Perustuu 32 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tunne ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 rakentajan ja auditoijan kannalta täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Onko toiminta työyhteisössäsi sujuvaa? Tarkastele sitä uusin silmin.

Lean Six Sigma Green Belt ja Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus haastavat sinut katsomaan organisaatiosi toimintaa uusin silmin ja kehittymään laadun ammatti-laiseksi. Seuraavat valmennukset alkavat keväällä 2019.