Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Design for Six Sigma -koulutus

Quality Knowhow Karjalainen Oy
Yhteenveto
8 päivää
3 750 EUR + alv 24 %
Avoin koulutus
Lahti, Useita paikkakuntia
Alkavat koulutukset
Lahti
Sopimuksen mukaan 
3 750 EUR
Suomi
sop. mukaan 

Design for Six Sigma -koulutus

Design for Six Sigma -koulutus | Quality Knowhow Karjalainen Oy

Suomenkielistä Design for Six Sigma (DFSS) -koulutusta!

Tuotekehityksen ja yritysten haasteena on, kuinka lanseerataan menestyvä tuote samalla, kun joudutaan tekemään kompromisseja suunnittelun, tutkimuksen, määrittelyn ja testauksen osalta. Tärkeät kysymykset ovatkin: mitä pitää lähteä suunnittelemaan, kuinka kerrotaan suunnittelulle sekä kuinka tässä kaikessa onnistutaan.

Optimoi suunnitteluprosessit Six Sigma -tasoon

Design for Six Sigma (DFSS) on uuden sukupolven suunnittelumetodi, joka sisältää Six Sigman tavoin uuden suunnitteluprosessin PIDOV ja lukuisan määrän uusia suunnittelun ja tuotekehityksen menetelmiä ja työkaluja.

DFSS optimoi suunnitteluprosessin niin, että saavutetaan Six Sigma suoritusarvo ja samalla integroidaan Six Sigma -ominaisuudet uuteen tuotteeseen. Esimerkiksi General Electricin uudet tuotekehityshankkeet on toteutettu vuodesta 1999 lähtien DFSS -menetelmällä.

Tuotekehityksen ja suunnittelun haaste on ennustaa asiakastarve oikein. Tärkeä osa onnistumista on ymmärtää asiakastarve oikein. Tarve ei useinkaan ole se, mitä asiakas sanoo, vaan täytyy ymmärtää syvällisemmin asiakkaan tarve. Tätä kutsutaan asiakkaan ääneksi – VOC, Voice of Customer. Jos tarve on tunnistettu väärin, seuraa se että kaikki työ mitä tehdään tästä eteenpäin, valuu hukkaa. Asiakastarpeen tunnistamisen jälkeen se tulee testata. Koulutuksen ensimmäisessä jaksossa keskitytään asiakkaan äänen tunnistamiseen sekä käytännön työkaluihin ja konsepteihin, joilla onnistumista voidaan parantaa.

Design for Six Sigma – asiakastarpeesta konkreettiseksi tuotteeksi

Asiakastarpeen tunnistaminen ei riitä, vaan tämä täytyy muuttaa konkreettiseksi suunnitelmaksi, kuinka tuote tehdään. Suunnitelman täytyy olla sellainen, että tuote on valmistettavissa. Usein ollaan tilanteessa, että suunnitelmat ovat olemassa, mutta valmistus ei onnistu ja tarvitaan joukko muutoksia ennen kuin valmistaminen voi alkaa. Koulutus pitää sisällään lomakkeet, työkalut ja statistiikan, jotka yhdistettynä kyvykkääseen tiimiin parantavat suunnitteluprosessia.

DFSS -koulutuksessa käydään läpi suunnitteluprosessi, PIDOV ja lukuisa määrä suunnittelun ja tuotekehityksen menetelmiä ja työkaluja. Tarkoituksena on optimoida suunnitteluprosessi niin, että saavutetaan Six Sigma -suoritusarvo samalla integroiden Six Sigma -ominaisuudet uuteen tuotteeseen.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksessa käytetään menetelmänä luentoja, workshopeja, harjoituksia sekä henkilökohtaista ohjausta. Koulutus muodostuu kolmesta kahdenpäivän lähijaksosta ja näiden välissä olevista harjoittelujaksoista.

Harjoittelujaksojen aikana opiskelijat tekevät projektitöitä, joiden avulla oppia syvennetään ja sovelletaan omaan organisaatioon. Lisäksi koulutukseen kuuluu Minitab -perusteet päivä sekä loppuraporttipäivä.

Tämä koulutus voidaan järjestää myös yrityskohtaisesti räätälöiden. Pyydä tarjous yrityksellesi / organisaatiollesi suoraan Quality Knowhow Karjalainen Oy:stä täyttämällä yhteydenottopyyntö.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Design for Six Sigma -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennuksen kohderyhmää ovat erityisesti tutkijat, tuotekehityshenkilöstö, suunnittelijat, hankinnoista vastaavat, kehityshenkilöstö, Six Sigma Green Beltit, Six Sigma Black Beltit ja Championit.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Eero E. Karjalainen tai Antti Piirainen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 3750 Euroa + Alv 24 %. Hintaan sisältyy koulutusmateriaali, kahvit ja lounaat sekä projektin etätuki.

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Design for Six Sigma -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Quality Knowhow Karjalainen Oy

Quality Knowhow Karjalainen Oy - laatuosaamisen koulutukset

Osaaminen on tämän päivän energiaa

Quality Knowhow Karjalainen Oy tarjoaa asiakkailleen koulutusta ja konsultointia tuotteiden ja toimintaprosessien laadunparantamiseen sekä välittää laatutekniikan kirjoja, ohjelmistoja ja demonstraatiovälineitä. Quality Knowhow Karjalainen Oy on perustettu vuonna 1997 täydentämään Laatutieto Oy:n 1986 alkanutta toimintaa. Laatutekniikan avulla voidaan tehostaa ja parantaa...


Lue lisää kouluttajasta Quality Knowhow Karjalainen Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Quality Knowhow Karjalainen Oy

Tyyrpuurinkatu 5 A 15
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.qk-karjalainen.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 128 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Design for Six Sigma -koulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Sujuuko työyhteisösi toiminta?

Laatukeskuksen Lean Six Sigma Green Belt ja Black Belt -valmennuksilla kehität ongelmanratkaisukykyä ja vältät turhan työn. Saat investoinnin takaisin moninkertaisena.