Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja, keynoteja ja digimessut – tule maksuttomaan UpSkill-virtuaalitapahtumaan 3.–4.3.!

Lean Six Sigma Green Belt

Quality Knowhow Karjalainen Oy
Yhteenveto
9 päivää
3 500 EUR + alv 24 %
Koulutus
Lahti, Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Lahti
3 500 EUR
6.4.2021

Lahti
3 500 EUR
20.9.2021

Suomi
sop. mukaan

Verkossa
3 500 EUR
6.4.2021

Lean Six Sigma Green Belt

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus auttaa tehostamaan toimintaa

Kaikki Quality Knowhow Karjalainen Oy:n koulutukset ovat tarjolla myös etätoteutuksena tai hybridimallina.

Opi Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksessa nykyaikainen menetelmä - opi parantamaan prosessia. Hanki tietotaito, kuinka muutat vähemmän enemmäksi. Toisin sanoen, kuinka haet prosessi-innovaation, tekijät, joita prosessissa täytyy muuttaa, että saat siitä tehokkaamman.

Koulutus on myös erittäin hyvä laatutekniikan peruskoulutus, jossa tutustutaan laajaan määrään laatutekniikan työkaluja, analyysejä ja tekniikoita.

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus on suunnattu Lean Six Sigma -tiimien jäsenille sekä Black Belt -projektien jäsenille. Green Belt toimii Black Beltin apuna sekä suorittaa hiukan kevyempiä projekteja myös itsenäisesti.

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus on laaja tilastolliseen, kvantitatiiviseen ongelmanratkaisumetodiikkaan perustuva valmennusohjelma, joka hyödyntää uudenlaista lähestymistapaa koulutuksessa. Koulutuksessa yhdistetään perinteinen koulutus ja interaktiivinen ohjelmistokoulutus sekä käytännön projektit. Integraatio vaatii uuden tyyppisen opetusmetodiikan, jossa jokaisella osallistujalla tulee olla tietokone ja ohjelmistot (Excel, MINITAB) jatkuvasti käytössä.

Tehokkaat työkalut prosessien parantamiseen!

Green Beltit oppivat strukturoidun ongelmanratkaisumenetelmän liiketoiminnan parannusprojekteihin, tietyn tason laatutyökaluista, jotka liittyvät Six Sigma -menetelmään sekä kuinka luodaan taloudellisia tuloksia alaviivalle.

Koulutus keskittyy prosessien parantamiseen DMAIC -mallin avulla sekä opettaa keskeisimpiä Six Sigman työkaluja. Green Belt -koulutus tarjoaa osallistujille yleiskuvan Six Sigmasta kuin myös keskeisistä tehokkaaseen projektitiimiin liittyvistä menettelyistä ja käsitteistä. Green Beltit oppivat osan kokonaisvaltaisesta Black Belt -koulutuksen sisällöstä. Koulutus noudattaa ASQ:n Body of Knowledge-vaatimuksia.

Koulutusjaksojen välissä sovelletaan opittuja työkaluja omaan projektiin. Kun työkaluja on käytetty omassa projektissa ja niiden käyttö on raportoitu vaaditulla tavalla, osallistuja saa osallistumistodistuksen lisäksi Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatin.

Pitkäaikaiselle kokemuksella, kansainvälisen mallin mukaan

Quality Knowhow omaa Suomen pitkäaikaisimman (alkaen 1986) ja laajimman kokemuksen laatujohtamisen, laatutekniikan ja Six Sigma -menetelmien kouluttamisesta (Six Sigma vuodesta 1999-), valmentamisesta ja soveltamisesta suomalaiseen yrityskulttuuriin. Tämä on taannut korkean onnistumisprosentin ja merkittävät tulokset yrityksissä.

Koulutusohjelma noudattaa Amerikan laatuyhdistyksen (ASQ) Body of Knowledge tietosisältöä (BOK). Tietopohjaa on täydennetty ja sovellettu suomalaiseen koulutuspohjaan sopivaksi ylittäen näin ASQ:n vaatimukset. 

Koulutus noudattaa oikeaoppista Lean Six Sigma Green Belt -koulutuksissa hyväksi havaittua tietosisältöä ja interaktiivista metodiikkaa. Tässä pedagogisesti oppimista tukevassa menettelytavassa luennot, käytännönharjoitukset ja todellinen projektityö vuorottelevat lomittain toistensa kanssa. Näin opetettavien konseptien, menetelmien ja työkalujen yhteys käytäntöön on mahdollisimman saumaton.

Koulutuksen tavoitteet:

 • Merkittävät parannukset prosessien suoritusarvoissa
 • Lean Six Sigma -projektien tiimi- ja työkalutaitojen oppiminen
 • Yksittäisten Green Belt-projektien toteutus
 • Oman ammattitaidon ja kilpailukyvyn parantaminen
 • Hankkia tietotaito, kuinka muutetaan prosessia tehokkaammaksi
 • Oppia laatutekniikan merkitys parannustoiminnassa
 • Oppia tilastollista data-analyysiä
   

Suomenkielinen toteutus

Koulutuskielenä on suomi. Koulutus pitää sisällään erittäin laajan suomenkielisen Lean Six Sigma Green Belt -koulutusmateriaalin, tarvittavien ohjelmien käyttökoulutuksen, harjoitusdatatiedostot muistitikulla, esimerkit ja lomakepohjat.

Tämä koulutus voidaan järjestää myös yrityskohtaisesti räätälöiden. Pyydä tarjous yrityksellesi / organisaatiollesi suoraan Quality Knowhow Karjalainen Oy.stä täyttämällä yhteydenottopyyntö.

Kohderyhmä

Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa tuntemusta Lean Six Sigmasta ja sen soveltamisesta. Kaiken tarvittavan opit ja sisäistät kurssilla.

Lean Six Sigma Green Belt -koulutus on oma sertifioitu koulutuksensa. Lean Six Sigma Green Belt -koulutus on myös suunnattu Six Sigma -tiimien jäsenille sekä Black Belt -projektien jäsenille.

Etukäteisvaatimukset:
Integraatio vaatii uuden tyyppisen opetusmetodiikan, jossa jokaisella osallistujalla tulee olla tietokone ja ohjelmistot (Excel, MINITAB) jatkuvasti käytössä.

Tutkinto / todistus

Sertifiointi

Lean Six Sigma Green Belt -projektityön hyväksytysti suorittaneelle myönnetään Green Belt -arvo sekä arvostettu Quality Knowhow Karjalainen Oy:n Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatti.

Green Belt voi halutessaan laajentamalla osaamistaan kouluttautumalla Black Beltiksi. Kouluttamamme Green Belt saa tällöin merkittävän alennuksen Black Belt -kurssin hinnasta.

Pohjatietovaatimus

Koulutus on suunnattu yritysten henkilöstölle. Pohjatietovaatimuksena edellytämme vähintään alimman korkea-asteen tutkintoa. Suosituksena on vähintään tradenomin, maisterin, insinöörin, DI:n tai vastaavat opinnot.

Koulutusajankohdat

Kevät 2021

1. jakso: 6.-7.4.2021 (7.4. Minitab-perusteet)
2. jakso: 28.-29.4.2021
3. jakso: 25.-26.5.2021
4. jakso: 14.-15.6.2021
Final-päivä: 2.9.2021

Syksy 2021

1. jakso: 20.-21.9.2021 (21.9. Minitab-perusteet)
2. jakso: 11.-12.10.2021
3. jakso: 8.-9.11.2021
4. jakso: 13.-14.12.2021
Final-päivä: 31.1.2022

Kouluttajat

Antti Piirainen, Quality Knowhow Karjalainen Oy

Koulutuspaikka

Sibeliustalo, Lahti

Tarvittaessa koulutusjaksoille tai yksittäisiin päiviin on mahdollista osallistua myös etänä. Striimaamme koulutuspäivät Teamsin välityksellä.

Kustannukset

Lean Six Sigma Green Belt julkisen koulutuksen hinta: 3500 € + alv 24 %

Jos samalle kurssille osallistuu samasta organisaatiosta useampia henkilöitä, pyydä tarjous.

Koulutusohjelman hintaan sisältyvät:

 • Kahvit ja lounaat Sibeliustalossa
 • Suomenkielinen värillinen koulutusaineisto n. 1000 sivua
 • Suomenkieliset lähiopetuspäivät, 9 päivää
 • Kirja: Eero E. ja Tanja Karjalainen: Lean Six Sigma 2.0 ja laatuteknologia
 • QKK Lean Six Sigma Roadmap, harjoitustiedostot muistitikulla
 • Projektin etätuki
 • Todistus koulutuksen suorittamisesta.
 • Green Belt -projektin hyväksytysti suorittaneelle arvostettu Quality Knowhow Karjalainen Oy:n Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatti

Green Belt -projektilla voit helposti ansaita kurssihinnan takaisin moninkertaisesti. Voit myös osoittaa esimiehellesi Green Belt -projektityöraportilla selkeän tuoton.

MINITAB -ohjelmisto:
Kurssille osallistuvalla täytyy olla mukanaan kannettava tietokone, jossa on asennettuna Minitab -ohjelmisto. Kysy lisää eri lisenssivaihtoehdoista!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean Six Sigma Green Belt? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Quality Knowhow Karjalainen Oy

Osaaminen on tämän päivän energiaa

Kaikki Quality Knowhow Karjalainen Oy:n koulutukset ovat tarjolla myös etätoteutuksena tai hybridimallina. Quality Knowhow Karjalainen Oy tarjoaa asiakkailleen koulutusta ja konsultointia tuotteiden ja toimintaprosessien laadunparantamiseen sekä välittää laatutekniikan kirjoja, ohjelmistoja ja demonstraatiovälineitä. Quality Knowhow Karjalainen Oy on perustettu vuonna 1997...


Lue lisää kouluttajasta Quality Knowhow Karjalainen Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Quality Knowhow Karjalainen Oy

Tyyrpuurinkatu 5 A 15
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.qk-karjalainen.fi

Quality Knowhow Karjalainen Oy sosiaalisessa mediassa

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
(5)
Kiitokset Eerolle mahtavasta kurssista. Voisin jopa sanoa, että tämä kurssi opetti itselleni enemmän kuin koko 4 vuotta kestänyt ammattikorkeakoulu.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 128 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Rennosti kevättä kohti!

Tutustu kurssivalikoimaan ja löydä organisaatiosi tarpeisiin sopivat ajankohtaiset ICT-verkkokoulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean Six Sigma Green Belt täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: