Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Käytännönläheinen Scrum Live-Online

Radtac Oy
Yhteenveto
2 päivää
795 EUR + alv 24 %
suomi
Haku päättyy: 31.8.2021
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
795 EUR
1.9.2021

Verkossa
795 EUR
8.12.2021
Käytännönläheinen Scrum Live-Online | Radtac Oy

Käytännönläheinen Scrum Live-Online

Kurssin tavoitteena on perehdyttää osallistuja Scrum-menetelmään niin teorian kuin käytännönläheisten harjoitusten kautta. Kurssin jälkeen osallistuja voi suorittaa itsenäisesti Scrum.org:n Scrum Master tai Product Owner -sertifikaatin erillistä maksua vastaan.

Kurssiin sisältyy paljon harjoitustehtäviä kuten mm. Scrumliner -lentokoneen rakentaminen, jonka avulla osallistujat oppivat toimimaan scrum-tiimissä ja pääsevät harjoittelemaan iteratiivista ja inkrementaalista työntekoa Sprinteittäin.

Kurssin sisältö:

  • Miksi Agile?
  • Scrum Viitekehys
  • Scrum Roolit
  • Tehtävätyypit
  • Arviointi & Priorisointi
  • Sprintti
  • Agile-ajattelutapa
  • Muita käytäntöjä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Käytännönläheinen Scrum Live-Online, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille scrum-tiimeissä työskenteleville, projektipäälliköille, esimiehille ja liiketoiminnan omistajille.

Aikataulu

Aamupalaa tarjolla klo 8:30.

Koulutus klo 09:00 - 16:00.

Kouluttaja

Rolf Läderach, Director Lean and Agile Consulting, Radtac Oy.

Rolf on kouluttaja ja valmentaja, jolla on vuosien kokemus monikansallisesta työskentelystä ja halu auttaa yrityksiä omaksumaan Lean Agilen arvoja ja periaatteita. Rolf löytää ratkaisuja, jotka auttavat yritystä pitkällä aikavälillä ja joilla yritys voi itse ohjata muutosta eteenpäin. ”Rolf ei anna periksi haastavissakaan tilanteissa. Jos haluat saada asioita aikaan, Rolf on oikea henkilö auttamaan.”

Kustannukset

795 € + alv 24% (Early Bird 695€ + alv 24%)

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitetaan toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitetaan koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitetaan lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Käytännönläheinen Scrum Live-Online? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Radtac Oy

Radtac – Muutoksen ketterä asiantuntija

Radtac on tukenasi, kun haluat uudistaa organisaatiosi toimintamalleja ja kehittää liiketoimintaa ketterämmäksi. Oli kyse sitten pienestä projektista tai koko organisaation kattavasta kulttuurin muutoksesta, Radtac on kanssasi sujuvoittamassa prosesseja ja tehostamassa liiketoimintaa. Tuloksena on kokonaisvaltainen ja konkreettinen muutos, jossa hyvinvointi kasvaa...


Lue lisää kouluttajasta Radtac Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Radtac Oy

Järvensivuntie 11 A 21
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Käytännönläheinen Scrum Live-Online täytä seuraavat tiedot: