Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Leading SAFe 5.0, SAFe Agilist -sertifiointi Live-Online

Radtac Oy
Yhteenveto
2 päivää
895 EUR + alv 24 %
suomi, englanti
Haku päättyy: 15.2.2021
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
895 EUR
16.2.2021

Verkossa
895 EUR
10.5.2021

Verkossa
895 EUR
23.8.2021

Verkossa
895 EUR
1.11.2021
Leading SAFe 5.0, SAFe Agilist -sertifiointi | Radtac Oy

Leading SAFe 5.0, SAFe Agilist -sertifiointi Live-Online

Kurssi perustuu uusimpaan SAFe versioon 5.0.

SAFe, Scaled Agile Framework, on nopeasti suosiota saavuttanut skaalautuva ketterän organisaation viitekehys. Kurssi antaa hyvän kokonaiskuvan SAFe:sta ja sen soveltamisesta. Lisäksi opit mitä SAFen taustalla vaikuttavat Lean, Agile, DevOps ja systeemiajattelun periaatteet tarkoittavat. Kurssi sisältää runsaasti harjoituksia, ja teoriaa elävöittää kokeneen kouluttajan käytännön esimerkit. Kurssin materiaali on englanninkielinen. 

Tentti

Sertifiointitesti suoritetaan itsenäisesti online-testinä 30 päivän kuluessa kurssin päättymisestä. Tentin järjestää: Scaled Agile Inc.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leading SAFe 5.0, SAFe Agilist -sertifiointi Live-Online, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

SAFe, Scaled Agile Framework -viitekehykseen siirtyvät ja sitä käyttävät.

Tutkinto / todistus

Leading SAFe 5.0, SAFe Agilist -sertifiointi

Aikataulu

Koulutus kello 09:00 - 16:30.

Kouluttaja

Kouluttajat:

Rolf Läderach, Director Lean and Agile Consulting, Radtac Oy.

Rolf on kouluttaja ja valmentaja, jolla on vuosien kokemus monikansallisesta työskentelystä ja halu auttaa yrityksiä omaksumaan Lean Agilen arvoja ja periaatteita. Rolf löytää ratkaisuja, jotka auttavat yritystä pitkällä aikavälillä ja joilla yritys voi itse ohjata muutosta eteenpäin. ”Rolf ei anna periksi haastavissakaan tilanteissa. Jos haluat saada asioita aikaan, Rolf on oikea henkilö auttamaan.”

Virpi Rowe, CEO at Radtac Finland, Lean and Agile consultant and trainer, SAFe SPCT, Radtac Oy

Virpillä on vuosien kokemus konsultoinnista, valmennuksesta ja eri organisaatioiden kehittämisestä. Hänen käytännönläheinen tyylinsä ja syvä perehtyminen asiakkaan ongelmiin tuovat ratkaisuja, jotka muuttavat organisaatioita ja toimintatapoja pysyvästi. ”Mahtava kouluttaja, joka osaa yhdistää opetuksensa tosielämän esimerkkeihin.”

Kustannukset

895 € + alv 24% (Early Bird 795€ + alv 24%)

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitetaan toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitetaan koko osallistumismaksu. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitetaan lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leading SAFe 5.0, SAFe Agilist -sertifiointi Live-Online? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Radtac Oy

Radtac – Muutoksen ketterä asiantuntija

Radtac – Muutoksen ketterä asiantuntija

Radtac on tukenasi, kun haluat uudistaa organisaatiosi toimintamalleja ja kehittää liiketoimintaa ketterämmäksi. Oli kyse sitten pienestä projektista tai koko organisaation kattavasta kulttuurin muutoksesta, Radtac on kanssasi sujuvoittamassa prosesseja ja tehostamassa liiketoimintaa. Tuloksena on kokonaisvaltainen ja konkreettinen muutos, jossa hyvinvointi kasvaa...


Lue lisää kouluttajasta Radtac Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Radtac Oy

Järvensivuntie 11 A 21
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Leading SAFe 5.0, SAFe Agilist -sertifiointi Live-Online täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: