Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Leading SAFe 5.1, SAFe Agilist -sertifiointi Live-Online

Radtac Oy
Yhteenveto
2 päivää
895 EUR + alv 24 %
englanti
Haku päättyy: 23.8.2021
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
895 EUR
24.8.2021

Verkossa
895 EUR
16.11.2021
Leading SAFe 5.0, SAFe Agilist -sertifiointi | Radtac Oy

Leading SAFe 5.1, SAFe Agilist -sertifiointi Live-Online

Koulutus perustuu uusimpaan SAFe versioon 5.1.

Tämän neljän päivän koulutuksen aikana (4 x puoli päivää) osallistujat oppivat mitä tarkoittaa liiketoiminnan ketteryys (Business Agility) ja miten ketteryyden avulla voidaan luoda kyky kilpailla ja menestyä digiajassa, vastaamalla nopeasti markkinan muutoksiin ja esiin nouseviin uusiin mahdollisuuksiin. Koulutuksessa opitaan myös miten muutosmatkalle tulisi lähteä ja miten ketterää organisaatiota johdetaan. 

Koulutus alkaa tutustumalla SAFe-periaatteisiin, joiden taustalla on Lean, ketterä kehittäminen, DevOps ja systeemiajattelu. Tämän jälkeen tarkastellaan tiimitason ketteryyttä; miten perustetaan ketterä tiimi, miten toteutetaan tekninen ketteryys ja kuinka järjestäydytään arvovirran ympärille. Koulutuksessa tarkastellaan asiakaslähtöisen kehittämisen ja suunnitteluajattelun prosessien soveltamista ketterään tuote- ja palvelukehitykseen sekä tutustutaan ketterän julkaisujunan inkrementin suunnittelutapahtumaan (PI Planning) simulaation avulla.

Koulutuksessa käydään läpi miten useista tiimeistä koostuva julkaisujuna toimii. Osallistujat saavat myös ymmärryksen jatkuvan toimitusputken rakentamisesta julkaisujunaan sekä DevOps-kulttuurin ja toimintatapojen juurruttamisesta organisaatioon. Lopuksi osallistujat saavat käsityksen mitä tarkoittaa Lean-portfolion hallinta ja miten Lean- ja systeemiajattelua voidaan soveltaa strategiaan ja investointien rahoitukseen sekä ketterän portfolion operointiin ja hallintoon.

Kurssi vedetään suomeksi, materiaali on englanninkielinen. Kurssi sisältää runsaasti harjoituksia ja teoriaa elävöittää kokeneiden kouluttajiemme käytännön esimerkit. Tervetuloa!

Heräsikö kysymyksiä? Ole yhteydessä kouluttajiimme. 

Tentti

Sertifiointitesti suoritetaan itsenäisesti online-testinä 30 päivän kuluessa kurssin päättymisestä. Tentin järjestää: Scaled Agile Inc.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Leading SAFe 5.1, SAFe Agilist -sertifiointi Live-Online, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

SAFe, Scaled Agile Framework -viitekehykseen siirtyvät ja sitä käyttävät.

Tutkinto / todistus

Leading SAFe 5.1, SAFe Agilist -sertifiointi

Aikataulu

Koulutus kello 12:00 - 16:00.

Kouluttaja

Kouluttajat:

Rolf Läderach, Director Lean and Agile Consulting, Radtac Oy.

Rolf on kouluttaja ja valmentaja, jolla on vuosien kokemus monikansallisesta työskentelystä ja halu auttaa yrityksiä omaksumaan Lean Agilen arvoja ja periaatteita. Rolf löytää ratkaisuja, jotka auttavat yritystä pitkällä aikavälillä ja joilla yritys voi itse ohjata muutosta eteenpäin. ”Rolf ei anna periksi haastavissakaan tilanteissa. Jos haluat saada asioita aikaan, Rolf on oikea henkilö auttamaan.”

Virpi Rowe, CEO at Radtac Finland, Lean and Agile consultant and trainer, SAFe SPCT, Radtac Oy

Virpillä on vuosien kokemus konsultoinnista, valmennuksesta ja eri organisaatioiden kehittämisestä. Hänen käytännönläheinen tyylinsä ja syvä perehtyminen asiakkaan ongelmiin tuovat ratkaisuja, jotka muuttavat organisaatioita ja toimintatapoja pysyvästi. ”Mahtava kouluttaja, joka osaa yhdistää opetuksensa tosielämän esimerkkeihin.”

Kustannukset

895 € + alv 24% (Early Bird 795€ + alv 24%)

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitetaan toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitetaan koko osallistumismaksu. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitetaan lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Leading SAFe 5.1, SAFe Agilist -sertifiointi Live-Online? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Radtac Oy

Radtac – Muutoksen ketterä asiantuntija

Radtac on tukenasi, kun haluat uudistaa organisaatiosi toimintamalleja ja kehittää liiketoimintaa ketterämmäksi. Oli kyse sitten pienestä projektista tai koko organisaation kattavasta kulttuurin muutoksesta, Radtac on kanssasi sujuvoittamassa prosesseja ja tehostamassa liiketoimintaa. Tuloksena on kokonaisvaltainen ja konkreettinen muutos, jossa hyvinvointi kasvaa...


Lue lisää kouluttajasta Radtac Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Radtac Oy

Järvensivuntie 11 A 21
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Leading SAFe 5.1, SAFe Agilist -sertifiointi Live-Online täytä seuraavat tiedot: