Yritysvastuu yrityksen menestystekijänä

Ramboll, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
Sopimuksen mukaan
Seuraava toteutus
sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Yritysvastuu yrityksen menestystekijänä

Yritysvastuu yrityksen menestystekijänä

Tämä koulutus antaa osaamisen yritysvastuun kehitystyöhön

Ryhdy organisaatiosi yritysvastuun osaajaksi! Koulutuksen jälkeen osaat itse viedä kestävää kehitystä eteenpäin organisaatiossanne sekä neuvoa muita työntekijöitä yritysvastuun kehitystyössä.

Jokaisessa yrityksessä, niin pienessä kuin suuressa, tulee olla osaajia, jotka pystyvät huomioimaan ja arvioimaan yrityksen sosiaalisia-, taloudellisia- ja ympäristövaikutuksia ja jotka pystyvät edistämään yritysvastuuta organisaatiossa suunnitelmallisesti ja tehokkaasti.

Koulutuksen sisältö

Yritysvastuu yrityksen menestystekijänä -koulutuksesta saat perustiedot kestävästä kehityksestä sekä siihen liittyvistä termeistä (vastuullisuus, yritysvastuu, yhteiskuntavastuu, ESG jne.).

Teoriatiedon lisäksi kuulet esimerkkejä eri organisaatioiden vastuullisuustoiminnasta ja opit selkeyttämään oman organisaatiosi vastuullisuustoimintaa.

Hyvän perustiedon pohjalle ryhdytään rakentamaan osallistujakohtaisia kestävän kehityksen edistämisprojekteja, jolloin teoria viedään heti käytäntöön.

  • Kestävän kehityksen termistö & kestävän kehityksen globaalit tavoitteet (Agenda 2030).
  • Organisaatiosi omat kestävän kehityksen tavoitteet ja toimenpiteet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yritysvastuu yrityksen menestystekijänä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu niin esimiehille kuin työntekijöille. Koulutus toteutetaan ryhmämuotoisena ja yrityskohtaisena.

Kirjanpitolaki (1376/2016) edellyttää suuria yrityksiä raportoimaan yhteiskuntavastuustaan. Näiden yritysten velvollisuutena on raportoida vuosittain yhteiskuntavastuutoimenpiteidensä edistymisestä.

Suurilla yrityksillä tarkoitetaan tässä laissa yleisen edun kannalta merkittäviä yhtiöitä, eli listayhtiöitä, luottolaitoksia ja vakuutusyhtiöitä, joiden henkilömäärä ylittää tilikauden aikana keskimäärin 500 henkeä. Lisäksi yhtiön liikevaihdon tulee olla yli 40 miljoonaa euroa tai taseen 20 miljoonaa euroa.

Myös pienempien yritysten kannattaa edistää vastuullisuustoimintaansa, sillä esimerkiksi FIBS ry:n Yritysvastuu 2021 -tutkimuksen mukaan valtaosalle yrityksiä (84 %) vastuullisuudesta saatava liiketoimintahyöty on nyt suurempi kuin sen varmistamiseen kuluvat resurssit. Yritysvastuu tuottaa siis yritykselle myös taloudellista hyötyä.

Koulutuksessa keskitytään kestävän kehityksen perusasioihin, joten aiempaa osaamista teemasta ei vaadita.

Aikataulu

Koulutus sisältää neljä vaihetta:

  • Yritysvastuuseen liittyvän ennakkotehtävän laadinta – kouluttaja ohjeistaa ennakkotehtävän.
  • Ensimmäinen koulutustapaaminen – teoriaopetus, yrityksen omien vastuullisuustavoitteiden avaaminen, osaamisen varmistaminen ja kehitysprojektin suunnittelu.
  • Yritysvastuuseen liittyvän kehitystyön toteuttaminen – kouluttaja ohjaa osallistujia tarpeen mukaan.
  • Toinen koulutustapaaminen – teorian kertaus, kehitystöiden esittely, todistusten jako.

Koulutus voidaan toteuttaa joustavasti yrityksellenne parhaiten sopivalla muotoa; etäopiskeluna verkon kautta, hybridinä (lähi- ja etäopetus samanaikaisesti) tai kokonaan lähiopetuksena. Koulutus sovitaan aina yrityskohtaisesti ja räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Kouluttaja

Kouluttajilla on pitkä käytännön kokemus erityyppisistä työtehtävistä yritysvastuun parissa ja korostamme koulutuksissa käytännön kokemuksia kestävän kehityksen edistämisessä organisaatiossa.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yritysvastuu yrityksen menestystekijänä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ramboll
Itsehallintokuja 3
02601 Espoo

Uudista ja ylläpidä yrityksesi osaamista Ramboll-asiantuntijan johdolla

Ramboll-koulutuksiin osallistumalla saat ensikäden tietoa suoraan alan asiantuntijalta. Kaikki Rambollin kouluttajat toimivat koulutustoimen ohessa myös koulutusteeman asiantuntijoina, työskentelevät tiiviisti yrityksissä konsultteina ja tuntevat käytännössä yritysten arjen haasteet. Ramboll on kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Suomessa Rambollilla on yli 2500 asiantuntijaa...

Lue lisää kouluttajasta Ramboll ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu