Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella.

Koulutuksiin haetaan joko yhteishaun kautta Opintopolussa tai suoraan oppilaitokseen jatkuvalla haulla.

Koulutusta kolmella eri paikkakunnalla

Rasekon toimipisteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä. Rasekoon kuuluvat perustutkintoja tarjoava Rasekon ammattiopisto, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja tarjoava Rasekon aikuisopisto Timali sekä oppisopimuksiin keskittynyt Raision oppisopimustoimisto.

Vertailussa Suomen kärkeä

Raseko on menestyvä, itsenäinen, valtakunnallisesti tunnustettu ammatillisen koulutuksen järjestäjä ja työelämän kehittäjä. Raseko on jo vuosien ajan sijoittunut valtakunnan parhaiden joukkoon Opetus- ja kulttuuriministeriön tuloksellisuusvertailussa. Rasekon opiskelijat saavat opetusta ja ohjausta, valmistuvat ajallaan, työllistyvät hyvin ja keskeyttävät vain harvoin.

Haluatko lisätietoa Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymän koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Raision seudun koulutuskuntayhtymän koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

IT / Tietoliikenne Kesto Hinta Paikka Alkaa
Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Johtaminen
Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Esimiestaidot / Esimiestyö
Kaupan esimiehen erikoisammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Lähiesimiestyön ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Liiketoiminta
Tuotekehitys
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Yrittäjyys
Yrittäjän ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti (monimuoto-opinnot)
Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Markkinointi / Viestintä
Markkinointiviestinnän ammattitutkinto | markkinointiassistentti Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Markkinointiviestinnän ammattitutkinto | visuaalinen markkinoija Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Myynti
Myynnin ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti (monimuoto-opiskelu)
Rakentaminen / Kiinteistö
Puhdistusala / Kotitalous
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Syyskuussa
Ravintola / Matkailu
Matkailu / Hotelli
Matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Ravintola / Suurkeittiö / Catering
Ravintolakokin ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Suurtalouskokin ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Tarjoilijan ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Sihteeri / Assistentti
Sihteerin ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Talous / Rahoitus
Taloushallinto
Taloushallinnon ammattitutkinto | kirjanpitäjä Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti (monimuoto-opinnot)
Taloushallinnon ammattitutkinto | palkanlaskija Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti (monimuoto-opinnot)
Taloushallinnon ammattitutkinto | talousassistentti Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti (monimuoto-opinnot)
Tekniikka
Käsityömestarin erikoisammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti
Käsityöntekijän ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Etelä-Suomi Joustavasti
Teollisuus
Elintarvikeala
Elintarvikejalostajan ammattitutkinto Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan Raisio Joustavasti

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Juhaninkuja 1
21200 Raisio

www.raseko.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.