Älykäs tiedolla johtaminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
2 450 EUR + alv 24% (yht. 3 038 EUR)
25.9.2023
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Rastor-instituutti

Älykäs tiedolla johtaminen

Perustatko päätöksesi tietoon ja dataan vai mutuun ja tunteeseen? Älykäs tiedolla johtaminen -kurssin jälkeen jalostat saatavilla olevan tiedon ymmärrykseksi, jota voidaan hyödyntää osana liiketoimintaa ja päätöksentekoa. Opit kysymään kehittämisen kannalta oikeat kysymykset, etsimään niiden ratkaisuun tukea datasta sekä rakentamaan tietoa arvostaa organisaatiokulttuuria.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Älykäs tiedolla johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Menestyjäyritykset ovat mestareita tiedon hyödyntämisessä ja jalostavat datan kilpailueduksi. Onko organisaatiossasi tiedolla johtaminen jo tietoinen toiminta- ja johtamismalli?

Tässä koulutuksessa pureudut organisaatiosi tiedolla johtamisen nykytilaan, jonka pohjalta rakennat itsellesi tiedolla johtamisen suunnitelman asiantuntija avustuksella. Koulutuksen jälkeen osaat luoda juuri omaan organisaatioosi sopivan mallin, jossa tietoa kerätään, analysoidaan ja hyödynnetään liiketoiminnan kehittämisessä. Koulutuksen jälkeen osaat kysyä oikeat, liiketoiminnan kannalta kriittiset kysymykset, joita voidaan ratkoa monipuolisesti tietoa hyödyntäen.

Analysoimalla ja jakamalla tietoa varmistat oikeiden päätösten tekemisen, sujuvoitat työtä sekä parannat organisaation suorituskykyä. Opit menetelmät, joilla hyödyntää dataa, tietoa, hiljaista tietoa ja organisaation viisautta operatiivisessa työssä ja organisaation kehittämisessä.

Tiedolla johtamisen koulutus sopii erilaisissa johtamis-, asiantuntija- ja kehitystehtävissä työskenteleville.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Älykäs tiedolla johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Älykäs tiedolla johtaminen täytä seuraavat tiedot: