Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti, paikassa Espoo
Kesto
10–15 kk (15 pv + itseopiskelua)
Seuraava toteutus
7 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
10–15 kk (15 pv + itseopiskelua)
Seuraava toteutus
7 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Rastor-instituutti
Tässä tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnossa kehität organisaatiosi varainhankintatyötä siten, että se vahvistaa tuloksellista toimintaa. Toteutamme koulutuksen yhteistyössä SOSTE:n, VaLa:n, Allianssin ja Fingon kanssa. European Fundraising Association (EFA) on myöntänyt koulutukselle sertifikaatin ainoana Suomessa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

7 helmikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutuksessa suunnittelet ja toteutat oman kehityshankkeen, joka keskittyy varainhankintatuotteen tai -prosessien kehittämiseen. Laadukas, luotettava ja ammattimainen varainhankinta tukee koko organisaation toimintaa.  

Koulutuksen sisällöt vahvistavat osaamistasi varainhankintaan liittyvissä projekteissa. Opit ymmärtämään brändin merkityksen ja hyödyntämään digitaalisia kanavia paremmin. Tutkinnon suoritettuasi osaat toteuttaa ja kehittää varainhankintaa asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti. 

Ammattimainen varainhankinta -koulutuksen suoritettuasi saat EFA Certified Fundraiser -sertifikaatin. Se takaa, että koulutus vastaa EFA:n asettamia vaatimuksia ja noudattaa yhteisiä eurooppalaisia varainhankinnan standardeja.  

Koulutus on suunnattu sinulle, joka haluat toimia varainhankinnan parissa tehokkaammin, luotettavammin ja laadukkaammin. Työskentelet esimerkiksi järjestön tai yhdistyksen varainhankinnan, viestinnän, markkinoinnin tai projektinhallinnan tehtävissä. 

Kustannukset

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Rastor-instituutin oppisopimuskoulutus on maksutonta. Mikäli oppisopimuskoulutus ei ole sinulle mahdollinen, voit suorittaa tutkinnon oppilaitosmuotoisena koulutuksena, jossa opiskelijamaksu on 1590 euroa. 

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (414 €).

Kysy meiltä lisää, tai ole yhteydessä oman alueesi oppisopimustoimistoon.

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu