Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kk
350 EUR + alv 24 % (yht. 434 EUR)
joustava aloitus
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Rastor-instituutti

Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssi

Asiantuntija myyjänä – arvokas yhdistelmä organisaatiollesi ja asiakkaallesi! Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssilla löydät itsellesi luontevan tavan tehdä myyntityötä. Saat työkalut, joilla vaikutat asiakkuuteen ja kaupan syntymiseen. Lisäksi kehityt vuorovaikutus- ja myyntitaidoissa, joilla vakuutat asiakkaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Miten asiantuntija tekee tulosta myyjänä? Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssilla oivallat oman asiantuntijaroolisi arvon myyntityössä. Oivallat, miten voit vaikuttaa asiakkuuden ja kaupan syntymiseen, lisäkaupan tekemiseen ja asiakassuhteen kehittämiseen. 

Tämän myynnillisen verkkokurssin jälkeen osaat vakuuttaa asiakkaan myyntitilanteissa ja luoda luottamusta asiakassuhteessa. Opit tarjoamaan luovasti ratkaisuja asiakkaan haasteisiin ja saat työkalut kehittää asiakkuuksia, joiden kanssa toimit. 

Kurssin harjoituksilla kehität vuorovaikutustaitojasi, joita tarvitset myynnillisissä kohtaamisissa kasvokkain, etätapaamisissa, puhelimitse tai sähköpostitse. Kehityt kuuntelijana, kyselijänä sekä argumentoijana.

Verkkokurssi on sinua varten, jos jokin seuraavista kuvaa rooliasi: 

  • Toimit asiantuntijana ja olet tekemisissä asiakkaiden kanssa.
  • Osallistut myyntiprosessin läpivientiin myyjän apuna tai yksin.
  • Vastaat asiakkaiden palautteisiin tai kysymyksiin.
  • Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiin. 

Onko yrityksessänne asiantuntijoita, joiden tulisi toimia omassa roolissaan entistä myyvemmin? Asiantuntija myyntityössä -kurssista voidaan toteuttaa myös yritykselle räätälöity ratkaisu – kysy lisää!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti

Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Myynnin tehokurssit verkossa

Urano Oy:n myynnin tehokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja tarjoavat työkaluja koko myyntiprosessin varrelle prospektoinnista klousaamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asiantuntija myyntityössä -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot: